Home + Budgettip | Dit is de nieuwe familieplanner van Wibra!

Budgettip | Dit is de nieuwe familieplanner van Wibra!

Wibra bracht onlangs een familieplanner uit voor maar €1,99. Nu ben ik gek op planners en lijstjes, maar deze planner kende ik nog niet. Wel las ik van veel mensen dat zij hem fijn vonden en juist uitkeken naar deze planner. Ik besloot hem daarom ook te kopen en ik begrijp dat veel mensen deze fijn vinden. Waarom? Dat laat ik je zien!

Zo ziet de familieplanner eruit

Er zijn twee varianten van deze planner: deze in het mingroen, zwart en wit en eentje met bloemen. Die laatste is niet echt mijn stijl, daarom koos ik voor deze.

Zoals je ziet is deze planner te gebruiken voor het schooljaar 2021/2022. Sterker nog, je kunt hem nu al gebruiken! Handig, want wij moeten volgende week weer aan het werk.

Bovenaan iedere week schrijf je de namen van alle gezinsleden. Daaronder kun je per datum alle activiteiten invullen. Rechts is dan nog ruimte voor wat notities en andere ’to do’s’ . In totaal is er ruimte voor 5 gezinsleden. Voor ons betekent dat meer dan voldoende ruimte.

De pagina’s zijn clean en zonder poespas vormgegeven. Ik vind dat fijn, want zo zie je niets over het hoofd dat je er zelf opschrijft. Je ziet weleens planners die heel druk zijn en waar nog allerhande informatie op staat. Ik lees dan juist die informatie en zie andere dingen dan over het hoofd ?.

Handige stickers

Bij de planner zitten handige stickers die je ook kunt gebruiken. Je hebt misschien niet genoeg stickers voor een heel jaar, maar je kunt bepaalde afspraken wel benadrukken met deze stickers. Het is in ieder geval een leuk extraatje, zeker voor deze prijs.

Voor ons is de planner een mooie aanvulling op onze gezamenlijke gezinsagenda op onze telefoons. Op deze gezinsplanner schrijven we in ieder geval alle afspraken en werkdagen zodat Milan ook kan lezen wat de planning is en wanneer wat op het programma staat voor hem.

Al met al een handige planner waar we heel veel plezier van zullen hebben, zeker voor deze prijs. Mocht je hem willen halen, ze gaan in sommige filialen erg hard dus wees er snel bij zou ik zeggen.

Wat voor planner gebruik jij altijd?

liefs

 

 

 

Vaker Kopen augustus 2021Vaker Kopen augustus 2021

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *