Home + Budget tip | Toffe muurstickers van Wibra!

Budget tip | Toffe muurstickers van Wibra!

Afgelopen vrijdag waren Milan en ik een dagje vrij en dus gingen we ’s morgens even de stad in. Om te schuilen voor de regen liepen we de Wibra in en toen we weg wilden gaan zagen we, een beetje verscholen, supergave muurstickers aan een bak hangen! En deze tip wilde ik natuurlijk graag met jullie delen!

We zien muurstickers steeds vaker voorbij komen wij hadden er zes jaar geleden zelfs al eentje op Milans babykamer. We hadden toen het liedje ‘slaap kindje, slaap’ boven de commode, superleuk! Toen wij er bij de Wibra spontaan tegenaan liepen moest ik ook meteen denken aan dat liedje. Maar ik zag ook stippen en daar was ik een tijdje terug zelfs naar op zoek! Op Pinterest zag ik namelijk de meest gave muren voorbij komen met gouden stippen en dat wilde ik eventueel ook in de slaapkamer.

Nu liepen we dus tegen deze muurstickers aan bij Wibra en die kosten maar €1,99!

Muursticker  auto’s

Voor op een stoere jongenskamer op de muur. Mocht je het aandurven kan het misschien ook prima in een speelkamer op de vloer…

Muursticker ‘J’taime’

Deze is dus heel erg leuk voor in de slaapkamer boven het bed en je zou hem eventueel nóg leuker kunnen maken door de stippen erbij te gebruiken. Want waarom zou je het niet gewoon combineren?

Muursticker met stippen

Deze gouden stippen vind ik dus helemaal geweldig! Dit is een heel fijne low budget manier om een kamer een heel andere look te geven en een kinderkamer een snelle make-over te geven. Stel dat je vijf pakken koopt, dan ben je voor een tientje klaar en heb je in een hand omdraai een fantastische muur!

Zo zie je maar dat je heel veel kanten uit kan met deze gave muurstickers en nu ik dit typ vraag ik mij af waarom ik die stippen niet gewoon gekocht heb. Misschien toch van de week even terug. In ieder geval wilde ik deze tip graag met jullie delen.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 19 juni 2016 / 06:00

  Wat leuk dat ze bij de Wibra nu ook muurstickers verkopen. Ik heb zo’n twee jaar geleden muurstickers gekocht bij Ikea, maar die waren niet zo leuk als de stickers in jouw artikel. Even een vraagje en misschien dat jij dat wel weet: plaatjes op Pinterest mag je toch niet zomaar gebruiken op je site? Ik zie ook weleens leuke foto’s op Pinterest, maar ik was in de veronderstelling dat ik deze niet mocht gebruiken. Ik dacht dat daar boetes voor uitgedeeld konden worden. Of is dat juist helemaal niet zo? Ik hoor het graag, want ik zou ook graag afbeeldingen van Pinterest gebruiken, maar ik durf het nu eigenlijk niet.

  • 19 juni 2016 / 07:09

   Je hebt helemaal gelijk! Normaal ben ik heel erg van het eigen beeldmateriaal en anders koop ik het, maar nu heb ik er in mijn enthousiasme helemaal niet bij stil gestaan. Het mag niet zomaar, mits je de bron kan achterhalen en er toestemming voor krijgt. Ik heb het nu anders opgelost door een collage in Polyvore te maken 😉

   • 19 juni 2016 / 08:08

    Ik ga eens kijken wat Polyvore is. Ik kreeg net ook de tip dat wanneer je geen boete kunt krijgen wanneer je Pinterest afbeeldingen embed. Hier is ook een plug voor.

 2. Irma
  9 november 2016 / 23:36

  Leuk he die stickers van de Wibra.

  Ik heb toentertijd 2 grote muurstickers gekocht met Kisses goodnight (oid). Ik heb deze gebruikt om op een canvasdoek te plakken. Ik heb er één gemaakt als kraamkado voor mijn schoonzusje en ik heb er nu ook één gemaakt in de nieuwe babykamer voor mijn dochter.
  Bij mijn zoon vind ik zijn babykamer erg saai, maar mijn man vond het niets om de muren een kleurtje te verven en ik wilde nu wel perse wat meer kleur en eenheid in de kamer. Ik heb daarom een grote canvas de gewenste kleur gegeven en er daarna de stickers opgeplakt. Mocht ik deze kleur in de toekomst nu beu zijn dan maak ik gewoon een nieuwe en hergebruik ik de stickers. Ik vond dit een leuk alternatief.

 3. Amber
  23 augustus 2017 / 20:01

  Hee,
  Ik heb toevallig vandaag die muursticker met j’taime erop gekocht, alleen ik weer niet niet hoe ik de sticker op mijn muur moet plakken…Deze muursticker werkt blijkbaar volgens een ander systeem dan andere muurstickers, want de letters zijn allemaal losse stickers laat maar zeggen. Kan iemand mij hier misschien mee helpen?
  Groetjes Amber

  • 25 september 2017 / 17:15

   Mocht je nog hulp zoeken: Meestal zit het op een plakstrook. Je haalt het schutvel er voorzichtig af (stickers moeten op doorzichtige deel blijven plakken). Je plek nu de hele tekst met het doorzichtige vel op de muur, goed aanwrijven (bijvoorbeeld met een bankpas) en daarna voorzichtig het doorzichtige deel verwijderen, stickers zouden op de muur blijven zitten.