Home + Dit is mijn 800e blogpost!

Dit is mijn 800e blogpost!

Jeetje, 800 (!) posts alweer. Ik kan het mij amper voorstellen, maar toch kwam ik er van de week achter dat ik vandaag dus mijn 800e bericht plaats. Op 12 oktober 2013 schreef ik mijn eerste persoonlijke blog op, toen nog, mariscakenter.nl. Het was niet mijn eerste blog, want ik blogde al over de webshop die ik toen had en blogde veel over social media etc. Ik merkte al snel dat ik het leuker vond om persoonlijker te bloggen en langzaam maar zeker gebeurde dat ook. Op die 12 oktober 2013 werd Milan bijna drie. Inmiddels wordt hij in oktober alweer zes en is mijn blog niet meer weg te denken uit ons leven. Mijn eerste persoonlijke blog ging over van die dagen waarin niets lukt en niets gaat zoals jij het wilt. Ik herken dat gevoel nog steeds haha.

Ik blogde echter nog niet heel regelmatig, maar op 1 januari 2014 besloot ik dagelijks te gaan bloggen. Het ging heel goed, maar zo nu en dan sloeg ik toch een dagje over. Ik vond het simpelweg lastig en hoewel ik persoonlijker ging bloggen wilde ik ook de link naar de webshop niet helemaal kwijt. Het was vooral die combinatie die ik lastig vond.

Ik kreeg een dipje, maar vanaf oktober 2014 had ik de flow weer te pakken en ging ik weer aan de slag. En daarna ging het hard…

Opeens begon de blog te groeien en wisten bedrijven mij te vinden én dat motiveerde om door te gaan. Vandaag is het 18 juni en blogs ik nog steeds iedere dag met heel veel plezier. En speciaal voor deze 800e blog zet ik wat feitjes voor je op een rij:

Wist je dat…

… Mamablogger eerst Mariscakenter.nl heette? Die domeinnaam bestaat overigens nog steeds en linkt gewoon door hier naartoe.
… Mamablogger ook een aantal keren is veranderd van uiterlijk? Over deze ben ik ook nog niet helemaal tevreden, maar dat komt nog wel…. Dit mijn best gelezen blogs zijn?
… Mijn meest persoonlijke blog tot nu toe gaat over het verlies van mijn vader?
… In deze periode 160.858 unieke bezoekers zijn langs geweest op de blog?
… Deze in totaal 231.009 een bezoekje hebben gebracht?
… Zij samen 612.996 keer een pagina hebben bekeken? Dat is ruim een half miljoen!
Legoblogger weer is voortgevloeid uit deze blog?
… En ik sindsdien weer URL’s claim die eindigen op ‘blogger’?
… Ik best fulltime met een “blogger imperium” aan de slag zou willen?
… Ik geen blog kan kiezen waar ik het meest trots op ben? Ik heb ze allemaal met veel plezier geschreven. Ik ben wel trots op het aantal 😉
… Mint en zwart echte Mamablogger kleuren zijn?
… Mamablogger alleen geen officieel logo heeft? Degene die ik heb, heb ik zelf geknutseld met een app…
… Vloggen nog steeds heel ongemakkelijk voelt? Ik doe het wel, maar het voelt nog steeds wat gek.

Dit waren wat feitjes over Mamablogger. Ik hoop dit jaar nog de 1000e te halen, maar dat betekent dat ik nog flink wat dagen twee blogs moet publiceren. Ach, we zien het wel. Die 1000e komt er vast wel, want ik blog iedere dag met heel veel plezier. In ieder geval hadden deze 800 er niet geweest zonder jullie. Dank jullie wel!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 Reacties

 1. 18 juni 2016 / 05:55

  Wow 800 blogartikelen! Dat is best iets om trots op te zijn Marisca! Gefeliciteerd en op naar de 1.000! Ik vind je layout trouwens wel erg leuk. Wat voor webshop had je precies?

  • 18 juni 2016 / 07:51

   Dankjewel! Ik heb bijna vijf jaar lang een webshop gehad in kleding, sieraden en accessoires. Heel erg leuk! het ontbrak mij overigens aan tijd om nog in te kopen toen Milan op school zat. Ik merkte ook dat het me steeds meer energie kostte en daarom ben ik gestopt. Jammer, maar het heeft mij wel ontzettend veel gebracht waar ik nog iedere dag veel plezier van heb

 2. 18 juni 2016 / 06:21

  Gefliciteerd! Wat veel!!! Wat leuk zeg! Ik ben al trots op 75 blogs, maar doe het ook met heel veel plezier, dus wie weet ooit… Eerst maar eens de 100 halen!

  • 18 juni 2016 / 07:52

   Als je ze alle 75 achter elkaar moest schrijven is het ook heel veel 😉 Gewoon lekker doorgaan met waar je plezier in hebt!

 3. 18 juni 2016 / 07:49

  Owh ik weet niet eens hoeveel blogs ik heb geschreven haha, zo eens kijken!
  Ik blog af en aan al een jaar of 13 maar voel me pas echt thuis op dit domeinnaam.. Al zit ik er wel aan te denken om een ander te pakken.. maar geen inspiratie wat 😛

 4. 18 juni 2016 / 08:13

  Yeahhh Gefeliciteerd Marisca!? 800 blogs! Die 1000 haal je wel want ik ben niet de enige die met veel plezier mamablogger.nl leest.
  Liefs, Emy

 5. 18 juni 2016 / 08:57

  Wat veel al zeg!! En best slimme zet om alles wat op blogger eindigt te claimen. Mocht je ooit tijd kunnen kopen dan kan je daarmee aan de slag ?

  • 19 juni 2016 / 07:10

   Haha ja, tijd is wel een dingetje. Als we onszelf nu eens in tweeën konden delen 😉

 6. Mariska
  18 juni 2016 / 09:55

  Gefeliciteerd ! Iets om trots op te zijn !

 7. 21 juni 2016 / 15:00

  Goed zeg! Gefeliciteerd! Ik tel ze eigenlijk niet. Geen idee dus. Maar ik zit nog lang niet aan dat aantal hoor. Daarvoor moet ik nog minimaal 2 jaar verder zijn.