Home + Bloggen, bloggen en een besluit…

Bloggen, bloggen en een besluit…

Begin dit jaar ging ik de uitdaging aan om dagelijks te bloggen. Supergaaf en ik heb in een eerdere blogpost verteld dat dit niet zonder resultaat is geweest (na een maand al!). Bloggen maakt deel uit van mijn dagelijks leven en dat gaat de komende tijd alleen maar meer worden en daarom heb ik toch een besluit genomen…

Ik kan niet garanderen dat ik nog dagelijks KAN bloggen en daarom ga ik dat ook niet meer beloven.

Dat wil niet zeggen dat ik nog maar één keer per week zal gaan bloggen. Ik zal nog steeds veel bloggen, maar het wordt misschien wel om de dag. En dit is een gevolg van wat er op mijn pad is gekomen door het bloggen.

Ik ga regelmatig bloggen voor de website Vriendinnenonline over nieuwe media. Daarnaast ga ik waarschijnlijk ook gastbloggen over social media (maar daarover waarschijnlijk later meer) en ga ik de komende tijd mijn blog optimaliseren. Een andere reden is dat ik een niche heb gekozen voor deze blog. Blogde ik eerst over verschillende onderwerpen als mode, social media, de webshop, combi werken en gezin en persoonlijke dingen, nu wordt het een blog over hoe je een webshop combineert met een gezin en nog een baan en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast geef ik praktische tips over handige apps, social media nieuws etc. waar je als online ondernemer écht iets aan hebt. De focus is verlegd naar één bepaalde doelgroep.

Ik ben van mening als ik dit alles ga doen en dan ook nog dagelijks ga bloggen ik het mezelf heel erg moeilijk maak en daarom kwalitatief mindere stukken ga schrijven. En dat is natuurlijk niet de bedoeling omdat ik wil blijven groeien. Ik geloof nog steeds in dagelijks bloggen en dat zal ik ook blijven doen, maar niet alleen voor deze blog 😉

Zoals ik al zei blijf ik nog steeds vaak en veel bloggen, en worden de stukken eigenlijk gewoon beter 😉 Zo zie je maar wat het resultaat kan zijn van ruim 1,5 maand dagelijks bloggen….

Quote Estee Lauder Marisca Kenter

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 22 februari 2014 / 10:32

  Jammer, maar wel begrijpelijk! Wel grappig om te lezen dat je voor Vriendinnenonline gaat bloggen. Ik namelijk ook 😉

  • 22 februari 2014 / 10:37

   Hoi Angelique,

   Wat leuk! En toevallig ook! Ik krijg naast al het bloggen ook veel verzoeken in mijn mailbox voor andere dingen en die moet ik nu vaak afwijzen. Daarnaast heb ik ook gewoon nog een webshop en daar moet ook aan gewerkt worden. Dus het zal niet meer dagelijks worden en misschien soms ook wel. Dat hangt ook een beetje af van de actualiteit, wat ik meemaak en de inspiratie. Mijn streven is nog steeds wel om de dag 😉

   Groetjes,
   Marisca