Home + Aftellen naar Sinterklaas 2022 | Grote Sinterklaascollectie bij Big Bazar!

Aftellen naar Sinterklaas 2022 | Grote Sinterklaascollectie bij Big Bazar!

Afgelopen zaterdag was ik al vroeg in de stad voor mijn nagels en daarna ging ik nog even op pad met een boodschappenlijstje. Heerlijk vind ik dat. Lekker even alleen door de winkels struinen, inspiratie opdoen voor de feestdagen en natuurlijk voor Mamablogger. Dit is namelijk de leukste periode om in te schrijven, want er is overal inspiratie. Dit keer wandelde ik binnen bij Big Bazar, een winkel waar ik eigenlijk niet zo vaak kom. Ik ben dan eerder geneigd naar de Zeeman, Wibra en Action te gaan. Zonde, want het is juist de Big Bazar waar ik de grootste Sinterklaascollectie tot nu toe heb gezien. Er is zoveel leuks en dat natuurlijk voor leuke prijzen! Hoog tijd om jullie dat te laten zien 🙂

Knutselen

Laat ik beginnen met de knutselspulletjes. Superleuk voor een woensdagmiddag of een regenachtige zondag. Kop thee of warme chocolademelk erbij en een bakje kruidnoten op tafel. Ik hou ervan. In ieder geval kun je met deze knutselpakketten lekker aan de slag en gezellige hoekjes maken. Superleuk!

Spelletjes

Voor je het weet is het pakjesavond en dat is bij uitstek een avond om spelletjes te spelen. Ook wat dat betreft is er genoeg te kiezen. De bekende dobbelsteen, maar er is ook een ander dobbelspel (wat ook leuk is om te spelen met Kerst) en een pakjesspel.

Sinterklaasversiering

Sinterklaasversiering zien we de laatste jaren steeds vaker. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet alles even leuk vind en daarom de afgelopen jaren zelf van alles heb verzameld. Van mooie poppen tot een te gekke mijter en een heel oud rood boek in een brocante winkel. Een mooie mix van oud en nieuw. Toch zit hier wel heel leuke versiering bij, ook voor op de kinderkamer. Wat dacht je van die leuke deurhangers en raamstickers? Verder zijn er zwart/witte slingers en hoewel we de pakjeshaard al kennen, is deze ook altijd goed.

Inpakmateriaal

Niet geheel onbelangrijk, maar Sinterklaas betekent cadeautjes inpakken. Je vindt er ontelbare rollen inpakpapier, jute zakken, labels, cadeautasjes, kleine zakjes etc. Hierna ben je wel meteen klaar ?.

Snoepgoed

Ik sluit af met snoepgoed. Van mini Sintjes tot chocolademuntjes en uitdeeldoosjes. Die laatste zijn ook erg leuk om te trakteren. Binnenkort ga ik daarmee aan de slag en laat ik je zien wat voor leuks je ermee kan maken.

Niets teveel gezegd toch? Deze Sinterklaascollectie is ontzettend uitgebreid en echt heel erg leuk! Dus hop, rennen naar Big Bazar haha.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *