Home + 5 x waarom deze industriële opbergbakken onmisbaar zijn voor moeders

5 x waarom deze industriële opbergbakken onmisbaar zijn voor moeders

Als er één ding is waar wij moeders ons massaal aan irriteren is dat wel al dat rondslingerende speelgoed. Spelen kunnen ze als de beste, maar opruimen? Vaak eindigt het ermee dat wij dat zelf dan maar doen. Of de kinderen doen een poging, je ziet het zuchtend aan en doet het vervolgens zelf maar omdat dat sneller en beter gaat. We zijn dus voortdurend op zoek naar spullen die leuk staan in ons interieur én waar we een hoop in op kunnen bergen. Ik was een tijdje terug al op zoek naar deze industriële opbergbakken, maar ik vond €20,- wel erg veel. Deze vond ik voor €9,- en dit kun je erin opbergen!

Onmisbaar voor…. Speelgoed!

Wat dacht je van één bak waar al die Squishies, LEGO®, LOL Surprise spulletjes etc. in kunnen? Koop een paar van deze bakken, zet het een beetje leuk neer en je hebt de perfecte opbergplek voor dit soort klein speelgoed. En het is een stuk gemakkelijker opruimen 😉

Onmisbaar voor… knutselspullen!

Knutselen is ook zoiets. Ontzettend leuk, maar voor je het weet puilt je hele kast uit en weet je niet eens meer wat je hebt. Tenminste, dat is hier het geval. Nu kun je het goed ordenen. Washitapes, lijm, stiften, de hele mikmak! De tweede bak die je ziet is overigens anders en heeft vakken, heel leuk voor knutselspulletjes, maar ook voor make-up en nagellak voor jezelf of wat oudere meiden.

Onmisbaar voor… Boeken en tijdschriften!

Milans boeken staan in zijn nachtkastje, maar het worden er steeds meer. Kinderboeken zijn nog niet zo groot dus kun je er heel leuk rechtop in zetten. En wat dacht je van tijdschriften? Milan is lid van de Legoclub dus al die magazines kunnen hier mooi in.

Onmisbaar voor… Opladers, snoertjes en gebruiksaanwijzingen

Als je denkt dat kinderen die nog niet hebben, think again. Milan heeft een Kiddyzoom en speelt op de tablet. Er zijn dus opladers, snoertjes om beelden op de computer op te slaan en wat denk je van gebruiksaanwijzingen? Ook die hebben we in overvloed. En nu ik eraan denk… wat denk je van alle bouwinstructies van de LEGO®?

Onmisbaar voor… cd’s en dvd’s!

Tot slot zijn deze bakken ideaal voor cd’s en dvd’s. Geen rondslingerende schijfjes meer en alles netjes bij elkaar, ideaal!

Persoonlijk vind ik de groene en zwarte het leukste, maar een combinatie van zwart en wit staat wel weer heel gaaf in een Scandinavisch interieur.

En wij moeders dan?

Ik zou deze bak zelf heel leuk vinden voor op mijn bureau voor alle notitieboekjes, agenda’s en andere spulletjes, maar ik zou hem ook op de tafel of kast willen zetten met allemaal kleine cactussen erin. Ik denk dat dat laatste ook wel heel gaaf en origineel zou zijn.

Ik vond deze bakken bij Kwantum, zoals je misschien ook al hebt gezien in mijn dagvlog (zie hieronder). Ik wil benadrukken dat ik op geen enkele manier wordt gesponsord door Kwantum. Mocht ik willen haha.

Wat zou jij met deze bak(ken) doen? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *