Home + Milans slaapkamer make-over!

Milans slaapkamer make-over!

Eind vorig jaar kreeg Milan al nieuwe meubels op zijn kamer. Hij kreeg een nieuw bed, een nieuwe kledingkast en een heel gave steigerhouten speelgoedkist. We wilden toen nog wel de muren verven en andere gordijnen. Ook wilden we de Thomas de Trein speeltafel weg hebben en er een grote tafel voor in de plaats zetten waar we ook weer een Legotafel van konden maken.

Nu de babykamer klaar is, werd het tijd om meteen door te pakken en ook Milans kamer helemaal klaar te maken. Kijk je mee? Het is namelijk een heel verschil!

Voor

Na

Dit is een heel verschil hè? Veel rustiger, veel stoerder en daarmee past het ook beter bij zijn leeftijd. Verder hebben we heel veel opgeruimd en ook rekening gehouden met het creëren van opbergruimte. Het lockerkastje vonden we bijvoorbeeld bij Kwantum voor maar €29,-! Hier hebben we nu zijn boekjes in gedaan. De rest van de boeken komen van de bieb en lenen we dus.

We hebben niet gekozen voor één of twee kleuren, maar voor een kleurenpalet van wit, grijs, mint en hout.

Dekbed met zijn naam!

Ook hebben we dat dingetjes gepersonaliseerd. Van webshop Bulbby mochten we ter ere van hun 12,5 jarig bestaan wat uitzoeken voor Milan. We kozen voor dit geruite dekbed met zijn naam erop. Er waren veel verschillende lettertypes waar we uit konden kiezen, maar we kozen voor ‘athletic’. Dit vonden wij wel passen bij het stoere van zijn kamer. Het doet me denken aan highschool.

En hoewel het niets met zijn kamer te maken heeft kozen we er ook een rugtas en broodtrommel bij in dezelfde stijl!

Als ik dan die tas aan zijn nieuwe bureaustoel zie hangen denk ik alleen maar dat ‘ie veel te snel veel te groot wordt…

En mocht je nog gave cadeaus zoeken voor je kind voor het nieuwe schooljaar of vanwege een goed rapport. Ik zal zeker even kijken bij Bulbby!

De Thomas de Trein tafel eruit en de Legotafel erin!

Voor

Na

Bij IKEA kochten we twee tafelbladen van 120 x 60 cm. De bovenkant is hout en de zijkanten zijn wit. Deze tafelbladen zijn nieuw en passen helemaal bij Milans kamer. De tafelbladen heeft Patrick aan elkaar gezet zodat hij over de hele lengte van zijn muur de tafel heeft. We kochten er zes witte tafelpoten bij die maar €2,50 per stuk kosten. De bladen kosten overigens €24,95 per stuk.

De speelgoedkist staat er nu onder net als zijn Trunki koffertje. Ook heeft het meneertje een kinderbureaustoel. Deze is ook grijs met wit en kost €19,95 bij IKEA.

Tot slot kochten we nog nieuwe gordijnen bij Kwantum en deze heb ik zelf op maat gemaakt. Er zit namelijk een strijkband bij. Dit is overigens goed te doen! De gordijnen kosten €13,- per stuk en we hadden er drie nodig om het mooi af te maken.

We zijn heel blij met het resultaat! We hebben alles goed op kunnen ruimen en er staat geen speelgoed meer op de grond of iets dergelijks. Verder zijn we niet van de drukke prints of Disney-achtige taferelen, dus dat komt er stiekem ook echt niet in.

De kamers voor de broertjes zijn dus klaar! Wat vinden jullie van deze make-over van Milans slaapkamer? Laat het me weten in de comments hieronder! Het volgende project wordt onze slaapkamer!

De items van Bulbby hebben we gekregen, maar alle overige items hebben we zelf gekocht.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *