Home + Diary | Schaatsen, schaatsen én een heerlijk weekend!

Diary | Schaatsen, schaatsen én een heerlijk weekend!

En weer is er een week voorbij. Een week waarin het ijzig koud was, Milan vakantie had en we in de voorjaarsvakantie konden schaatsen! Wanneer gebeurt dat nou? Verder ging Patrick zijn ouderschapsverlof in en heb ik deze week al meer gewerkt. Op de dag dat zijn ouderschapsverlof in ging, ging mijn nieuwe contract in én was ik 12,5 jaar in dienst! Dat is tegenwoordig best bijzonder als je 32 bent. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

Ik werkte nog een ochtendje en ging daarna met Milan en Floris lekker wandelen in de stad. We besloten spontaan een warme, witte chocolademelk te gaan drinken bij De Koffiefabriek. Heerlijk!

Dinsdag

Ik moet de hele dag werken en beide jongens zijn bij opa en oma omdat Milan vakantie heeft. ’s Avonds ben ik blij dat ik weer thuis ben en ze lekker allebei bij me heb. Zo fijn!

’s Avonds kijken we wat series terug en zitten we op de bank met wat lekkers erbij. Lekker burgerlijk, maar zo gezellig. Dit is thuiskomen.

Woensdag

Ik ben een dagje vrij, maar maak weinig foto’s. Ik neem namelijk een dagvlog op. Mijn zus appt dat ze aan het schaatsen is en aan het einde van de middag lopen we er meteen heen om ook te schaatsen. Milan doet het onwijs goed!

Donderdag

Ook vandaag werk ik de hele dag en maak ik weinig foto’s. Ik neem wat lekkers mee naar kantoor omdat ik 12,5 jaar in dienst ben en begin vroeg. Namelijk om 8.00 uur. Onze stagiaire was er al toen ik binnen kwam en heeft deze muffin op mijn bureau gezet, hoe lief is dat?! Oh ja, er hingen ook nog slingers 🙂

Vrijdag

Voor het eerst sinds ruim een jaar werk ik op de vrijdag en ik kom er al snel achter wat ik heb gemist. Tussen de middag buiten de deur lunchen! Het is net alsof ik niet en weggeweest op de vrijdag. Met een flink aantal collega’s lopen we tussen de middag naar de snackbar. Gezellig!

In de middag neem ik een paar uurtjes op omdat Milan nog vakantie heeft én het prachtig weer is om te schaatsen. Patrick is ook vrij vanwege het ouderschapsverlof en we maken er een leuke middag van. De jongens zijn zo lief samen!

Zaterdag

Milan en ik hebben samen een traditie. Als er ’s nachts sneeuw is gevallen, gaan wij er ’s morgens héél vroeg uit om samen buiten in de sneeuw te lopen en sneeuwballen te gooien. En ja, we letten erop dat we niet de hele buurt wakker maken haha. Je kunt het zien in de weekendvlog die snel online staat.

Floris en ik gaan de stad even in en kopen deze Kletspot, binnenkort lees je hier alles over. Het is zo leuk dat ik er een blog over ga schrijven. Pat en Milan zijn aan het schaatsen, maar ’s middags gaan we met zijn viertjes de hort op. Je ziet alles weer in de weekendvlog.

Zondag

Wat een heerlijke dag is dit! We zouden wat anders gaan doen, maar komen uit bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Daar hebben we echt een heerlijke ochtend! Ook dit zie je allemaal in de weekendvlog voorbij komen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om mee te kijken. Komende week werk ik echt 32 uur dus ik hoop dat ik dan nog een beetje leuke foto’s kan maken.

Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  5 maart 2018 / 09:19

  Leuke week weer!
  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum, inderdaad al jong begonnen bij deze werkgever! Als ik het mag beleven ben ik 34.. maar dat is uiteraard koffiedik kijken in de toekomst.. mijn man is na 8jr overgestapt van werkgever, dus die moest helaas opnieuw beginnen met tellen, anders zou hij op z’n jubileum 29 zijn geweest! Unieke combinatie van fulltime werk + scholing op z’n zestiende 😉
  Vrijdagochtend toen ik om 6u naar buiten stapte voor m’n werk wist ik ook niet wat ik zag.. een compleet witte straat! Nog geen auto doorheen gereden of geen voetganger (met hond?) buiten geweest.. bijzondere ervaring zo in de vakantie!
  Zo te zien hebben jullie een hele fijne week gehad.. ben benieuwd naar de Kletspot! En wat een heerlijk lachebekje van Floris in het Amsterdamse Bos, leuk weer!
  Fijne nieuwe, 32urige werkweek!

  • 11 maart 2018 / 09:32

   34 is ook nog jong hoor om 12,5 jaar in dienst te zijn. Ik vind het toch best een beetje tof dat ik dat kan zeggen, want het is in deze tijd wel uniek. Maar blijkbaar ben jij ook lekker honkvast haha.