Home + Éven tussendoor; dé perfecte contentkalender!

Éven tussendoor; dé perfecte contentkalender!

Ben je, net als ik, een werkende moeder die ook nog eens heel veel online werkt en misschien ook wel blogt? Dan herken je dit vast wel; waar vind je nu de perfecte contentkalender waar je niet alleen op plaatst wanneer je wat blogt, maar waar je ook in één oogopslag ziet wanneer je wat deelt/gaat delen op social media? Ik heb heel lang moeten zoeken, maar kwam er niet uit. Excel sheetjes vind ik voor dit niets, want hoe digitaal ik ook ben, voor een duidelijk overzicht en een goede planning werk ik het liefst met mijn deskplanner en heel veel lijstjes!

Maar losse lijstjes werken natuurlijk niet voor een goede planning van content, dus startte ik een zoekactie.

Ik heb overal naar gezocht, maar het was het net niet helemaal. Maar uiteindelijk vond ik bij de Hema de homeplanner voor 2015. Eigenlijk moet je dit zien als een gezinsagenda waar je voor vijf personen de afspraken in kunt noteren. Dit was precies wat ik zocht! In plaats van namen zet ik er blog, Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Instagram (de laatste in het vak voor notities, gaat prima ;-)) neer en kan ik zo voor de hele week alles erin zetten. Eén week op twee pagina’s dus alles is in één oogopslag te zien. Handig!

Voor mij is dit de perfecte contentkalender en als je wat leuke stickertjes erbij koopt kun je hem personaliseren zoals jij dat handig vindt. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze homeplanner kost maar €5,95 en daar heb je dan een heel jaar plezier van! 😉

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 29 oktober 2014 / 16:39

  Hier als aanstaande tweeling moeder zal ik zo’n planner ook wel nodig hebben, wil ik met alles up to date blijven. Ik denk dat ik deze week maar eens bij de hema binnen wandel, en ook deze planner ga aanschaffen. Bedankt voor de tip !

  • 29 oktober 2014 / 16:48

   Hoi!

   Dan krijg je het inderdaad heel druk 😉 Leuk dat je wat aan de tip hebt! Ik vond het zelf zo handig dat ik hem toch wilde delen, want het is juist zo lastig om een goede contentkalender te vinden die je niet zelf hoeft te maken. Succes en ook nog met de laatste loodjes!

 2. 1 november 2014 / 10:41

  Klinkt inderdaad heel handig 🙂 Leuke tip 🙂

 3. 6 januari 2015 / 14:50

  Ik heb inderdaad wel eens vaker gehoord van de Hema planner! Ik ga er ook maar eens eentje halen want ook voor mij werkt een excel sheetje gewoon niet. Ik moet het op tafel zien liggen anders vergeet ik het gewoon.

  Thanks 4 the reminder!