Home + 25 random facts over mij

25 random facts over mij

Op Instagram kun je getagd worden en 20 feitjes over jezelf delen. Superleuk, maar niet iedereen volgt mij op Instagram dus ik dacht dat het wel leuk was om er dan 25 over mijzelf te delen op mijn blog. Gekke, grappige weetjes waar je je misschien wel in zult herkennen of misschien wel helemaal niet 😉 In november heb ik er vijf gedeeld en daar wat meer uitleg over gegeven, maar je gaat mij nu nóg beter leren kennen.

Dus dit keer maar liefst 25 weetjes, lees je mee?

 1. Ik beken, ik heb nog steeds niet alle AH moestuintjes uitgepakt omdat ik er geen tijd voor heb. Ik stel het nu uit tot de zomer.
 2. Ik heb een hekel aan bellen als ik iemand niet of niet zo goed ken. Ik weet niet wat dat is, maar via de mail voel ik mij op de één of andere manier meer op mijn gemak.
 3. Wij eten iedere zaterdag patat en daar kan ik echt naar uitkijken. Vooral naar de kaasballen erbij van de AH.
 4. Ik check meerdere keren per dag mijn rekeningen en ben dan altijd aan het rekenen of alles nog klopt en of ik geen foutje heb gemaakt in mijn begroting.
 5. Ik wil graag aardig gevonden worden en ben ook regelmatig onzeker (zou je misschien niet zeggen). Toch heb ik ook vaak de kous op mijn kop gehad, dus ik word ook wel harder.
 6. Maar uit is uit. Heb je het echt verpest, dan gaat de deur dicht en nooit meer open.
 7. Ik ben gek op kinderkleding en check iedere dag meerdere webshops, Instagram accounts en blogs om inspiratie op te doen. Vooral kinderschoenen en leuke broekjes zijn favoriet.
 8. Ik kan niet normaal fietsen op een gewone fiets, maar mijn bakfiets en ik zijn onafscheidelijk! Waarschijnlijk omdat ik daar niet zo makkelijk mee om kan vallen…
 9. Als er iemand ziek is hier in huis, ga ik als een malle alle deurkrukken ontsmetten.
 10. Ik was groot fan van As the World Turns en heb dan ook gehuild bij de laatste aflevering. Ik kan sowieso niet zo goed tegen series die stoppen of cliffhangers waarna je een jaar op moet wachten op het vervolg.
 11. Ik ben verslaafd aan Gossip Girl op Netflix en groot fan van Chuck…
 12. Ik ben erg ongeduldig, als ik een mailtje stuur wil ik er het liefst binnen vijf minuten één terug.
 13. Ik kan niet zonder mijn magere yoghurt en muesli als ontbijt.
 14. Eén van mijn katten heet Bompa en is vernoemd naar Bompa uit de Pfaff’s. Dus…
 15. Soms lach ik heel hard om mijn eigen grapjes en vind ik mijzelf ook echt heel grappig. Dat is overigens niet iedereen met mij eens.
 16. Ik vind het soms moeilijk dat M al zo snel groot wordt…
 17. Ik heb echt veel plannen voor deze blog en wil op een dag echt groot worden en ervan kunnen leven.
 18. Ik raak heel geïrriteerd als manlief niet meteen de tas van zijn werk opruimt. hij laat hem gerust een hele avond staan. Tegenwoordig zet ik hem in het washok en hoef ik er niet meer naar te kijken.
 19. Ik zet altijd de kleine wasmand (voor schone was) voor het washok, omdat ik anders de was vergeet uit de machine te halen.
 20. Ik houd van Gouda en zal er ook niet snel weggaan en kan echt genieten van ons Stadhuis terwijl we in de zon over de markt lopen of op een terrasje zitten.
 21. Ik heb een grote hekel aan die Cars autootjes, het komt er hier dan ook echt niet in… Zeker geen kleding of schoenen met die dingen erop…
 22. Ik houd ervan om oude meubeltjes op te knappen. Lekker in de tuin er weer iets moois van maken. Ontspanning!
 23. Soms voel ik me schuldig naar M toe, omdat ik zoveel werk. Toch leg ik hem ook uit waarom dat is. Gelukkig vindt hij het niet erg.
 24. In juni sta ik in de Ouders van Nu (nr. 6) en in de Viva (nr. 22 dacht ik), ik kan nu al niet wachten!
 25. Ik kan nog steeds het alfabet achterstevoren binnen een paar seconden. Als ‘Wedden dat…’ ooit terugkomt op tv doe ik mee. Laat iemand anders het me maar nadoen 😉

Herken jij zelf een paar van deze facts of juist helemaal niet? Ik ben benieuwd!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. ad van stijn
  12 april 2015 / 09:46

  Je lijkt echt in bijna alles op je moeder ! De deurknoppen worden hier ook ontsmet !

 2. Joke
  12 april 2015 / 11:24

  oh Mariska wat herken ik een aantal dingen die je op noemt. Heerlijk te lezen dat er ng meer mensen zijn die van die rare dingen doen en denken.
  Dikke kus Joke

 3. Joke
  12 april 2015 / 11:27

  oh Mariska wat herken ik een aantal dingen die je denkt en schrijft.
  Ik ben ook zo’ n mens dat zulke dingen denkt en doet
  Ben blij dat ik niet de enige ben die zo ben en denkt.

  Dikke kus Joke