Home + M’s outfits #12

M’s outfits #12

Wat een rare week was dit. Goede vrijdag, Pasen, veel uitjes die gevolgd werden door twee studiedagen van de juffen dus M hoefde nog niet naar school. Lekker genieten zou je denken, maar mijn kleine M werd ziek en kreeg buikgriep, zo sneu! Hij is dus deze week helemaal niet naar school geweest. Gisteren dacht ik dat het wel weer ging en zijn we weer even naar de stad gefietst. Dit vond hij fijn, maar helemaal lekker was hij ook nog niet. Gelukkig mag hij vandaag nog een dagje naar opa en oma en dan hoop ik dat hij maandag weer helemaal fit is.

Toch heb ik wel outfitfoto’s kunnen maken. Ook van lekker makkelijk zittende kleertjes voor bij opa en oma thuis. Ook heeft hij nog nieuwe schoentjes gekregen.

Kijk je weer mee naar M’s outfits? Dit is nummer 12 alweer, wat gaat het snel!

M op zijn Paasbest! De schoenen zijn van Converse van de wintercollectie. De broek is van H&M en ik weet niet meer wat deze kost. De witte longsleeve is van Hema en kost €4,50 (al worden de prijzen geloof ik verlaagd naar €3!) Het jasje is van Stella McCartney kids en kost €145. De sjaal is van mij.

Een heel andere outfit, maar oom superleuk! De schoenen zijn van Zara en de broek is van H&M (€19,95). De blouse is van Zara en deze heeft hij al een tijdje. De sweater is van Knast by Krutter. Je zult het misschien niet zeggen, maar deze kleur is echt heel makkelijk te combineren!

Op dinsdag een heel stoere outfit. M werd toen al niet fit en het was ook nog niet heel erg lekker weer, dus de beanie kwam goed van pas. Weer de sneakers van Converse en de bikerbroek van Zara (€23,95). De sweater is van WE en kostte maar €17,95. De #Instaboy beanie hebben we afgelopen maandag gekocht op de Swanmarket in Rotterdam en kostte €12,95.

En toen werd mijn kleine schatje ziek en kreeg hij een flinke buikgriep. School miste hij niet, want hij had twee vrije dagen i.v.m. studiedagen van de leerkrachten. Hij zou al naar opa en oma gaan en dat kon gelukkig nog steeds. Dus een lekker makkelijke outfit waar hij ook lekker in op de bank kon hangen. De sneaker zie je niet heel goed, maar zijn van New Balance. Deze had hij vorig jaar al. De sweatpants is van Hema en kost €9,95. De sweater is van Mini Rodini en kostte €42,95. Ook het blousje is van Hema en kostte €9,95.

Studiedag nummer 2, maar nog steeds ziek. Daarom weer een lekker makkelijke outfit. De sneakers ken je nu wel ;-). De sweatpants van denim is van Babyface en kost €32,95. Deze zit echt super! Het shirt is van Molo en kost €29,95. Deze stof is vooral erg lekker. Wel vind ik de hals wat wijd dus draagt hij daar nog een shirtje van Hema onder. Deze foto is trouwens genomen bij opa en oma.

’s Middags ging het beter met M en zijn we nog even snel de stad in gefietst. Het was ook erg lekker weer. Toch is M nog steeds niet fit en is zijn buikgriep nog niet helemaal over. We houden hem daarom nog een dagje thuis en dan hoop ik dat hij maandag weer helemaal fit is.

Welke outfit vind je dit keer het leukste? Ik ben benieuwd!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie