Home + Gratis Thomas traktatie printable van Annekoendigitaal!

Gratis Thomas traktatie printable van Annekoendigitaal!

Ieder jaar, en als je meer dan één kind hebt natuurlijk meerdere keren per jaar, is het weer een hels karwei om een leuke, hippe traktatie in elkaar te flansen. Dat is wat ik hoor van andere moeders en afgelopen jaar mocht M ook voor het eerst trakteren en ik vond dat best een dingetje hoor. Je wilt iets maken waar je kind helemaal gek van is, maar wat ook aanslaat bij de meeste andere kinderen en dan heb je misschien ook nog te maken met de richtlijnen van school (lees: de gezonde traktatie).

Ik vind het dan ook leuk om te zien wat andere moeders maken en doe dus eigenlijk het hele jaar inspiratie op. En toen kwam ik terecht op de website van Annekoendigitaal! Van printables voor traktaties tot bouwplaten en stationery, je vindt het daar voor een klein prijsje.

Het brein achter Annekoen is Yolanda en Yolanda is moeder van twee kinderen: je raadt het al, Anne en Koen. Yolanda en haar gezin wonen in Frankrijk. Een bijzonder verhaal dus. En daarom werd het tijd voor een mini interview én Yolanda heeft speciaal voor jullie een gratis Thomas de trein snackbox printable gemaakt. Deze vind je onderaan deze post. Maar eerst het interview…

Je woont in Frankrijk, hoe lang wonen jullie daar al?
‘Wij wonen inmiddels ruim zeven jaar in Frankrijk. Anne (13) en Koen (12) zitten hier nu op de middelbare school.’

Hoe lang heb je je webshop al en waarom ben je deze begonnen? Is dat uit onvrede wat betreft het vinden van leuke traktaties?
‘Mijn webshop bestaat in oktober 10 jaar. Ik ben ermee begonnen toen Anne naar de basisschool ging. Ik ben toen gestopt met mijn baan, omdat dit niet te combineren was met schoolgaande kinderen. Ik was altijd al erg creatief met papier en na veel gekregen complimenten over de traktaties die ik maakte voor Anne en Koen op het kinderdagverblijf was de stap voor de winkel snel gemaakt.

De eerste 6 jaar verkocht ik de traktaties als knutselpakketten (de winkel heette eerst Annekoen). Maar omdat de verzendkosten op een gegeven moment te hoog werden om post nog te kunnen versturen van Frankrijk naar Nederland heb ik de stap gezet om alles te digitaliseren. De shop heet vandaar dus nu ook Annekoendigitaal. Ik denk dat ik één van de eerste in Nederland was die printables verkocht. Een goede stap omdat ik zo nog meer tijd over houd voor het ontwerpen van printables, wat ik erg leuk vind om te doen.’

Merk je dat de “trends” wat betreft trakteren er anders zijn dan in Nederland?
‘Trakteren is hier heel anders dan in Nederland. Hier vieren ze eigenlijk niet eens de verjaardagen. Trakteren is dus helemaal niet gewoon, eventueel een zak snoep en dat is het. Maar ik heb wel altijd traktaties geknutseld of gebakken. De Franse kinderen keken altijd uit naar de dag dat Anne of Koen gingen trakteren. Er zijn zelfs kinderen die de knutselwerkjes van de traktaties alle jaren bewaard hebben. Leuk!’

Hoe regelmatig zijn er nieuwe printables te vinden in de webshop?
‘Bijna elke week komt er een nieuwe printable in de shop bij. De meeste printables maak ik op verzoek. Iemand vraagt mij dan bijvoorbeeld om een traktatie van Frozen en ik ga dan met het idee en ontwerp aan de slag om er een printable van te maken. Erg leuk om te doen, omdat ik het ontwerpen en knutselen zo leuk vind en omdat je zo ook op de hoogte blijft van de traktatie trends in Nederland. Dat is bijvoorbeeld ook één van de redenen dat ik lid ben geworden van de traktatie groepen op Facebook. Want ja, trakteren op school met twee tieners in huis is er natuurlijk niet meer bij.’

Welke printable is het populairst in de webshop?
‘Op dit moment is de Olaf traktatie het populairst, naast het Woezel en Pip huisje, Thomas de trein traktatie en de thee bonbon doosjes voor de juffen. Wat erg aan populariteit groeit zijn printables voor het decoreren van een sweet table. Ideaal als je van knutselen en bakken houdt.’

Tot slot, welke is jouw favoriet en waarom?
‘Mijn favoriet is het Woezel en Pip huisje. Dit was een traktatie waar ik gewoon “verliefd” op werd tijdens het ontwerpen. De eerste traktatie in kleur, wat nu eigenlijk al standaard wordt’

Heb je al stiekem doorgeklikt naar de webshop tijdens het lezen van deze blog? Ik zou dat wel gedaan hebben, want het is echt een heel erg leuke shop met traktaties voor alle leeftijdscategorieën.

Zoals ik al zei heeft Yolanda ook iets heel leuks gedaan voor jullie. Ik heb al vaker geblogd over Thomas de Stoomlocomotief en omdat het erg populair is, maar er toch weinig van is te vinden wat betreft traktaties, heeft Yolanda speciaal voor jullie een Thomas snackbox gemaakt! Je zet hem heel gemakkelijk in elkaar en kan er iets in doen naar keuze. Daar ben je dus zelf helemaal vrij in. Klik op de link hieronder om hem gratis te downloaden.

Thomas de trein Snack box

En wil je nog meer zien van de Thomas de Trein traktaties ‘of een persoonlijke tekst op de Thomas de trein snack box printable? Klik dan even hier.

Ik hoop dat jullie hier blij mee zijn!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 13 april 2015 / 09:30

    Marisca, Bedankt voor dit mini interview! Ik hoop dat veel moeders aan de knutsel gaan met de Thomas de trein printable. Ik vond het heel leuk om deze printable speciaal voor jou te maken!
    Yolanda

  2. DJ
    8 juni 2017 / 23:44

    Onwijs bedankt voor de link naar de thomas de trein traktatie ik heb me wezenloos gezocht naar inspiratie voor mijn thomas de trein fan.