Home + 5 dingen die je nog niet wist van mij…

5 dingen die je nog niet wist van mij…

Wat vertel je op je blog nu over jezelf en wat niet? Nu deel ik best veel (wat tenminste relevant is), maar om eens een keertje gek te doen dacht ik dat ik voor deze ene keer wel vijf dingen met je kan delen die je, waarschijnlijk, nog niet wist van mij. Gewoon om mij beter te leren kennen. En voor degenen die nu heel schokkende dingen verwachten, die ga je dan weer niet aantreffen 😉

 1. Ik ken het alfabet achterstevoren. En snel ook; foutloos binnen 5 seconden. Vraag mij niet waarom, maar dit heb ik mij als kind zelf aangeleerd met de geverfde rups op het schoolplein. Ik had echt wel vriendinnetjes hoor, maar de nerd in mij vond dit erg leuk. Als kind was dit echt een hit op feestjes.
 2. Ik ben heel sociaal, maak met iedereen een praatje en stap gemakkelijk op mensen af. Maar echte vriendschappen ga ik niet gemakkelijk meer aan. Juist omdat ik heel vaak teleurgesteld ben. Heel vaak staan we klaar voor mensen en als zij wat vragen doen we het ook. Maar zoals ik al zei zijn we ook heel vaak teleurgesteld. Dit is de reden waarom ik toch vaak wel wat afstand houd. Puur om mezelf weer te behoeden.
 3. Ik heb vijf voornamen. Ja, je leest het goed en dat zonder van adel te zijn 😉 Ik zou er vier krijgen en omdat ik de jongste was ben ik vernoemd naar beide opa’s en oma’s en mijn ouders zelf. Maar bij het aangeven bij de burgelijke stand kwam mijn vader erachter dat er nog een naam tussen moest en zo geschiedde. De naam is er tussen werd geplakt was ook niet bepaald de kortste; Wilhelmina… Tsja…
 4. Ik ben een echte controlfreak. Wil graag weten wat er gebeurd en geef niet snel wat uit handen. Het liefst doe ik alles zelf zodat ik zeker weet dat het op mijn manier gebeurt. Dat uit zich voornamelijk hier in huis heel erg haha.
 5. Dat ik ben begonnen op het Gymnasium, daarna twee jaar Havo heb gedaan, maar uiteindelijk ben geslaagd voor de Mavo (wat ik vervolgens met het grootste gemak haalde). En niet omdat  ik het niet kon. Nee, simpelweg omdat ik tijdens die jaren er met de pet naar gooide. Uiteindelijk is alles goed gekomen en volg ik nu alsnog een HBO opleiding, maar zonde dat het is! Ik zal M. daarom altijd op het hart drukken dat het écht heel erg belangrijk is dat je je best doet op school!

Heb je mij toch weer een beetje beter leren kennen 😉

Marisca Kenter, www.queenc.nl, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Ciska Van Stijn
  14 november 2014 / 10:23

  Hahaha ze geeft het toe wat de school betreft mijn dag kan niet meer stuk hihihihihi

 2. 15 november 2014 / 18:10

  Zo nu weten we inderdaad wat meer van je en idd zonde van je opleiding:-)