Home + 10 x dit denk ik in de sportschool

10 x dit denk ik in de sportschool

Aan het begin van dit jaar schreef ik een blog met de dingen die ik dacht tijdens het hardlopen. Als je mij volgt weet je dat ik niet meer kan hardlopen omdat ik dan enorme last  krijg van mijn bekken. Zo erg dat ik daar ook de meest heftige blaasontstekingen van kreeg. Ik baalde er enorm van, want hoe zwaar ik het ook vond, het was heerlijk om te sporten in de buitenlucht. Ik miste het sporten en ben nu weer lid van een sportschool en ook dat is zwaar, maar heerlijk.

En dit zijn de 10 dingen die ik denk tijdens tijdens het sporten in de sportschool.

 1. Ik stop er zo mee!
  Iedere week probeer ik weer wat grenzen te verleggen en bijvoorbeeld weer een niveau hoger te gaan. En dan wil ik dat ook nog langer volhouden. Ik denk dan als ik net een paar minuten bezig ben dat het mij niet gaat lukken en denk dan dat ik ermee stop, om dat dan vervolgens niet te doen…
 2. Ik geef niet op, want dan sta ik voor schut
  Nee, natuurlijk geef ik niet op, want er zijn nog meer mensen die er rondlopen en dan ga ik af. Tenminste, dat denk ik dan en dat wil ik ook weer niet 😉
 3. Kijk haar eens heel slank zijn, dat wil ik ook…
  Er komen natuurlijk allerlei soorten mensen op de sportschool van jong tot oud, maar als ik dan naar die heel slanke, jonge meiden kijk ben ik toch wel jaloers hoor!
 4. Waar zal ik komende week over gaan bloggen?
  Heeft niets met sporten te maken, maar tijdens het sporten maak ik mijn hoofd leeg en ben ik heerlijk nieuwe ideeën aan het bedenken voor de blog.
 5. Reclame bij Sportify is echt heel irritant
  Ken je dat? Sta je heerlijk te luisteren naar muziek op je afspeellijsten en dan krijg je er opeens reclame tussendoor. Ik snap het wel, maar vind het eigenlijk ook best irritant.
 6. Ik moet wel een beetje letten op mijn hartslag
  Soms wil ik teveel en veel te snel en dan schiet mijn hartslag omhoog. Hij mag niet hoger zijn dan 160 dus ik moet er wel op letten anders word ik echt duizelig.
 7. Niet teveel hijgen
  Echt, dit dacht ik laatst. Ik was bezig met een pittig rondje en had mijn muziek op. Je hoort jezelf dus niet totdat ik mij op een gegeven moment afvroeg of ik niet teveel aan het hijgen was. Ik ben er nog steeds niet over uit of dat nu het geval was…
 8. Als ik maar ruim 300 calorieën verbrand
  Ik heb één doel en eerder fiets ik niet naar huis: minimaal 300 calorieën verbranden per “sportsessie”. Dat worden er natuurlijk steeds meer nu.
 9. Zal ik een foto maken?
  Ik wil soms een foto of selfie maken voor de blog, maar vraag mij af of dat niet een beetje to much is. Ik kijk daarom drie keer om mij heen of niemand het ziet en maak dan snel een foto. Ja, dat is erg, ik weet het…
 10. Een half uur duurt best lang
  Ik kijk dan naar de klok op het apparaat waar ik op bezig ben zoals de crosstrainer. En als het dan heel zwaar is, bedenk ik mij dat die tijd echt heel lang duurt.

Dit zijn de 10 dingen die ik denk in de sportschool. Herkenbaar of juist helemaal niet? En wat denk jij dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *