Home + #Mamabloggergoesfit| Dit denk ik tijdens het hardlopen…

#Mamabloggergoesfit| Dit denk ik tijdens het hardlopen…

Ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat er mensen zijn die echt verslaafd zijn aan hardlopen. Ik moet me er nog steeds iedere keer toe zetten. En ja, ik weet dat je je na afloop echt super goed voelt, maar toch… Ik hoop dat ik op een dag ook fluitend door weer en wind ‘even een rondje maak’.

Vooralsnog gaat er dus van alles door mijn hoofd tijdens het lopen en het leek mij leuk dat ook eens met jullie te delen. En dan ben ik vooral heel erg benieuwd of jullie deze gedachtes ook hebben tijdens het hardlopen? Mits je hardloopt dan natuurlijk 😉 of sport, want dat kan natuurlijk ook haha.

Kortom, een kijkje in mijn hoofd, maar let op, het is niet altijd even positief hoor 😉

‘Ik kan wel eerst warm lopen, maar laat ik bij die lantaarnpaal maar in looppas gaan lopen, dan zijn we sneller klaar. Of bij die lantaarnpaal daarna…’

‘100 meter is eigenlijk nog best ver’

‘Ik tel tot 100 en zo lang blijf ik hardlopen, of tot 75…’

‘Dat er mensen zijn die dit leuk vinden, ik begrijp er werkelijk waar niets van’

‘Oh, daar komt een andere hardloper aan, blijven lopen en niet teveel hijgen’

‘En dat geldt ook voor die fietser die je tegemoet komt, gewoon doen alsof dit je geen enkele moeite kost’

‘Volgens mij zit mijn broek al losser en dan komt hij ook nog uit de droger, ik weet het eigenlijk wel zeker’

‘Ik denk dat ik nu doodga en nooit meer op adem kom’

‘Nee echt, dit komt nooit meer goed’

‘Nou ja, het valt best mee…’

‘Denk eens aan die spijker jumpsuit die je dan weer aan kan’

‘Oh ja, en ik wil een nep leren broek, zó gaaf!’

‘Maar volgens mij word ik nu eerst misselijk’

‘Ik haal Patrick en Ad nooit meer in’

‘Zal ik dan maar een rondje afsnijden? ;-)’

‘Kom op, je kunt dit best, gewoon doorzetten’

‘Ja, en nu denk ik meteen aan Barrie Stevens, met zijn ‘vooral doorgaan”

‘Hier kan ik best over bloggen’

En dan zijn er ook nog liedjes die door mijn hoofd gaan

‘Geef nooit op’

‘Don’t stop me now’

Oké dit zijn de gedachten die het meest door mijn hoofd gaan tijdens het lopen. Herken jij er ook maar eentje van tijdens het sporten? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 23 januari 2016 / 17:58

    Haha ik denk altijd: blijven gaan, blijven vechten. En ik werkelijkheid ga ik 8 km/uur en ben ik al twee minuten onderweg 🙂 🙂

  2. Addie
    24 januari 2016 / 10:55

    Je doet het prima ! En blijf vooral je eigen tempo lopen ! En nee niks afsnijden ! Maar daar krijg je de kans niet voor ! Op naar de 30 ! Nee geen kilo maar je verjaardag !