Home + Zwart/witte babykleding!

Zwart/witte babykleding!

Laatst liet ik jullie de binnenkant van de babykast zien en zoals je kon zien hing er heel veel blauw, wit en grijs in de kast. Oh ja, en streepjes, maar ook die zijn vaak weer blauw/wit. Ik zei toen al dat ik graag wat anders wilde en heb gisteren veel mintkleurige kleertjes gekocht. Ook superleuk en het past goed bij blauw en grijs, maar toch mis ik wat.

Ik ben online een beetje gaan struinen en afgelopen jaar zagen we al de zwart/witte babykleding. Vooral Z8 had een heel gave collectie. Wat ik zo leuk vind aan zwart/wit is dat het stoer is, het is eens wat anders, de printjes zijn erg leuk (monochrome) én het is makkelijk te combineren met andere kleurtjes zoals okergeel, aubergine, rood etc. En dan heb je meteen een compleet andere outfit in andere kleuren!

Daarom ben ik verder gaan kijken en vond ik wel heel leuke zwart/witte kleertjes voor de allerkleinsten. Ook Prénatal heeft nu een nieuwe collectie zwart/witte kleertjes. Uiteraard staat Z8 er ook weer bij net als Noppies én HEMA. Die laatste heeft overigens echt een leuke budget collectie zwart/witte kleertjes. Nieuw, dus zeker de moeite waard om even te kijken als je er bent.

Ik vind het jasje (onderaan) van Z8 heel erg leuk, deze wil ik ook als eerste jasje. Het is een soort fluffy stofje en zo lief! Verder heb ik sowieso iets met streepjes (altijd weer die streepjes), dus ook dat is altijd goed.

Dit is maar een greep uit alle zwart/witte kleertjes die er zijn, maar als ik dit zie krijg ik meteen zin in de winter en kan ik niet wachten om hem te zien en aan te kleden in al die kleine kleertjes. Zo bizar allemaal weer!

Zo waren we gisteren met Milan al aan het kijken voor een winterjas. Hij paste maat 128, maar denk dat hij toch een 134 nodig heeft. Hij is lang en moet er nog de hele winter mee doen. Een supergave rode jas in maat 134. Het contrast met kleine zwart/witte kleertjes in maatje 50/56 kan haast niet groter zijn 😉

Wat vind jij van deze zwart/witte babykleding? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *