Home + Een kijkje in de babykast!

Een kijkje in de babykast!

Een tijdje terug liet ik jullie de babykamer al zien en gaf ik ook een kijkje in de babykast. Inmiddels is de kast alweer een stuk voller en probeer ik alles er zo netjes mogelijk in te leggen zodat we het overzicht wel bewaren. We hebben namelijk nog lang niet alles in huis, maar stukje bij beetje komen we er. Kijk je mee?

Ik begin het leukste en dat zijn de babykleertjes. Zoals je ziet valt dat nog enorm mee en dan zijn dit ook nog eens drie maatjes; 50, 56 en 62. Verder is het allemaal heel erg blauw, grijs en gestreept. Tijdens mijn verlof ga ik nog even lekker verder shoppen (ook online) en wil ik er wat meer kleur aan toevoegen. We zijn er overigens nog niet uit wat het eerste pakje wordt. Ik had wel een idee, maar ben nog niet helemaal overtuigd. Dit wordt dus nog aangevuld. Verder heb ik heel veel kleertjes gekregen en bijna niets zelf gekocht. Maar geduld is een schone zaak, ik wacht nog heel even op alle nieuwe collecties 😉

Op dezelfde plank staat dit mandje met knuffeltjes en een iCandy koffertje met een te gek mutsje, wantjes en slofjes. Waarschijnlijk komen deze bij het eerste pakje dus die laat ik later zien…

Dit is een plank met allemaal praktische dingen. Op de bovenste foto zie je vooraan alle mutsjes (we hebben er nogal wat haha) en daarachter wat slofjes en een flinke stapel rompertjes. Daarnaast staat een gekleurde houten bak. Hier zitten alle sokjes in en nog een knuffeltje dat ik kreeg. Voor die bak staat een doosje voor de billendoekjes, uiteraard mint. Deze komt op de commode.

Helemaal rechts in de hoek liggen alle pakken hydrofiel doeken, kruiken, kuikenzakken etc. Rechts vooraan zie je de mintkleurige badstof hoezen voor het aankleedkussen, borsteltjes, een Dr. Browns fles, een speeltje etc.

Deze week wil ik een lijstje maken met wat we allemaal nog nodig hebben. Lang niet alles staat op zo’n babyuitzetlijst namelijk. Dan kan ik gewoon van dat lijstje afstrepen en op de één of andere manier geeft dat me veel meer rust haha.

Ook in de commode liggen nog spullen en tijdens mijn verlof ga ik alles wassen, strijken en een definitief plekje geven.

Wanneer had jij alles helemaal compleet? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 2 augustus 2017 / 08:43

    Hier nog steeds niet compleet ? Ik had heel weinig 50 omdat ons mannetje groot geschat werd en ze bij Fay ook gelijk hadden.. Dat resulteerde in veel 50 erbij moeten kopen aangezien hij nu nog steeds in 50 zit hahah