Home + Zwangerschapsupdate #25 | Week 33

Zwangerschapsupdate #25 | Week 33

Wat een drukke week hebben we gehad! Maar de tijd ging wel erg snel, dat dan weer wel. Alle avonden van de week waren volgepland, behalve de dinsdagavond en de zondagavond, al hebben we zondag niet thuis gegeten. Op één van die avonden gingen we naar het ziekenhuis voor een bijeenkomst over bevallen in het ziekenhuis. Het ging ons voornamelijk om het bezoeken van de verloskamers, want die hadden we daar nog niet gezien.

Ik ben van Milan nog in het oude ziekenhuis bevallen en dat ziekenhuis kende ik goed. Neefjes en nichtjes zijn er geboren en ik ben er zelf nog geboren. Kortom, het was een ziekenhuis dat ik al vaker had bezocht. Nu wilden we vooral weten waar we terecht zouden komen, wat praktische zaken en hoe de kamers eruit zagen. We hebben de kamers gezien en er zijn er twee met een bad. Stiekem hoop ik dat we in één van die twee terecht komen. Niet dat ik perse in een bad wil bevallen, maar misschien is het tijdens de weeën wel fijn. Ach, we zien het wel. Bevallen moet ik toch wel.

Bijna met verlof!

Het grote aftellen is nu echt bijna begonnen, want dit is mijn laatste werkweek! Donderdag is mijn laatste lange werkdag en dan werk ik de maandag erop mijn laatste ochtend. Dat bedoel ik dus met de weken die voorbij vliegen. Zoals ik de vorige keer al zei, ben ik er echt aan toe, maar het is ook wel een heel gek idee. Ik hoop er in ieder geval lekker van te kunnen genieten.

Intake kraamzorg

Verder stond afgelopen week de intake met de kraamzorg gepland. Omdat ik al een keer eerder kraamzorg heb gehad ging het dit keer telefonisch. Het was een fijn gesprek. Ik heb voornamelijk aan kunnen geven dat ik het heel belangrijk vind dat Milan overal bij betrokken wordt. Dat hij de gelegenheid krijgt om te helpen en vragen te stellen. Ook wil ik geen kraamhulp hier uit de wijk of uit de buurt. Zeker met een kind op school lijkt het mij heel akward als ik de kraamhulp op het schoolplein tegen zou komen. Dit is allemaal genoteerd en de afspraken kregen we de volgende dag al met de map in huis.

Nog een paar weekjes geduld hebben! Dit was alweer week 33, op naar 34!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *