Home + 10 x de leukste winterjassen onder de €50,-!

10 x de leukste winterjassen onder de €50,-!

Een week of twee terug liepen we een kinderkledingwinkel in de stad binnen en ik zag daar een ontzettend gave winterjas voor Milan. Zo eentje waar je spontaan verliefd op wordt en je meteen de sneeuw uit de lucht kijkt. Ik liet hem de jas passen (voor het geval dat, want je weet het maar nooit) en wat stond die jas hem gaaf. Ook Patrick was het helemaal met mij eens dat dit dé jas was. Totdat ik het prijskaartje zag… Die jas was wel erg prijzig en dat lang niet haalbaar voor iedereen. Voor ons in principe wel, maar dat neemt niet weg dat het gewoon een hoop geld is waar je eventueel ook andere dingen mee kunt doen.

Nu is het zo dat je voor kleinere kinderen veel gemakkelijker een jas kunt vinden onder de €50,-, maar zodra ze groter worden betaal je al snel bijna het dubbele en dan heb je nog niet eens een jas van een duur merk. Daarom ben ik voor jullie op zoek gegaan naar 10 jassen onder de €50,-, ook voor grotere kinderen. De jassen die je hieronder ziet waren sowieso t/m maat 104/110 te koop en een aantal van hen gaan zeker tot maat 176! Ik verzamelde er vijf voor de meiden en vijf voor de jongens.

Vijf winterjassen voor jongens onder de €50,-!

Zoals je ziet is het voor jongens wat lastiger om jas te vinden met een print, maar dit zijn wel minder standaard kleuren dan blauw en grijs.

Vijf winterjassen voor meisjes onder de €50,-!

Zoals je ziet is er voor meisjes vaak meer variatie in kleur en print, maar ik denk dat ik toch 10 leuke winterjassen voor jullie heb gevonden!

Welke is jouw favoriet en wat geef je maximaal uit aan een winterjas voor je kind(eren)?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *