Home + Zwangerschapsupdate #20 | week 28

Zwangerschapsupdate #20 | week 28

En toen waren we alweer bij week 29 en kunnen we terugblikken op week 28. Ik zei het van de week ook al, maar de tijd vliegt en we moeten nog zoveel doen en kopen. Daarom hebben we afgelopen week al flink wat geshopt.

Verder was het mijn eerste vakantieweek en ik ben in tijden niet zo relaxt geweest. We hebben gewoon een heel gezellige vakantie hier thuis. Milan vindt het allemaal super gezellig. We rommelen wat in en rond het huis, hebben alle tijd voor hem en gaan wel op pad, maar blijven in de buurt. Zo zijn we van de week naar de kinderboerderij en het Kralingse bos geweest. Na het eten ’s avonds een ijsje eten en dat soort dingetjes. Niet alleen Milan vindt het heerlijk, maar wij ook!

Shoppen voor de baby

Ik wil alles nog uitgebreid laten zien, maar kan het ook niet laten helemaal niets te laten zien 😉

We hadden een Maxi Cosi besteld en deze kwam afgelopen week binnen. We hebben gekozen voor de Pebble met een grijs met zwart printje. Er zit een baby inzet in, maar er zat verder nog niets bij. Ik wilde er een gewone standaard kap bij bestellen totdat ik deze zag van Baby’s Only. Ik vind het zó mooi! Hij is donkerblauw en past heel goed bij de kinderwagen. De Wagen heeft een blauw/grijze metallic frame en daar past dit heel mooi op. Zo wordt het toch weer één geheel. Ik twijfel of ik in de Maxi Cosi nog een hoes wil die erbij past. Wat vinden jullie?

Als je me volgt op Instagram heb je deze foto al voorbij zien komen, maar we hebben afgelopen week ook nog wat geshopt voor onze jongens. Voor hen allebei een Dutch Dream Denim spijkerjasje en voor de baby dit broekje van Noppies. Dit is toch té leuk?! Normaal kost dit bij elkaar zo’n €86,- nu betaalden we in de uitverkoop maar €26,-!

Verder kochten we bij Zeeman dit beddengoed voor het ledikantje. Onze kleuren en heel low budget. Ik laat het van de week nog uitgebreider zien.

De baby weer weinig voelen

Verder voelde ik de baby van de week weer heel weinig en net toen ik dacht om toch maar weer te bellen, kwam het goed en heb ik het maar even zo gelaten. Morgen mag ik weer naar de verloskundige en zal ik het er toch nog even over hebben.

Verder was het wat betreft zwangerschap een rustige week. We zijn druk met alle voorbereidingen, lijstjes liggen klaar en we maken alles zoveel mogelijk klaar. Op naar de komende week!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  7 augustus 2017 / 13:17

  Ben direct verliefd geworden op de maxi-cosy kap.. wat is die gaaf zeg!!

 2. Rebecca
  7 augustus 2017 / 23:13

  ? een voetenzak is wel echt een must met jouw uitgerekende datum.
  Niet tof dat je de baby zo weinig voelt!

  • 8 augustus 2017 / 08:49

   Klopt, die hebben we! Heb vorige week eentje van Koeka gekocht via Marktplaats 😉