Home + Zwanger? Dan is dit deze box van Hello Little One hét perfecte cadeau!

Zwanger? Dan is dit deze box van Hello Little One hét perfecte cadeau!

Als je zwanger bent komt er ineens een stormvloed van informatie op je af en in no time ben je bekend met allerlei merken waar je daarvoor amper had gehoord. Dit komt onder andere door reclame in magazines én de vele foldertjes in de zwanger boxen die je kunt krijgen als je zwanger bent. En als ik denk aan mijn eigen zwangerschap, dan zaten die boxen vol met reclame en zat er maar weinig in waar ik echt blij van werd. Tijd voor Hello Little One om daar verandering in te brengen!

Hello Little One heeft namelijk een zwanger box gelanceerd die maandelijks te bestellen is en daar zitten producten in die écht de moeite waard zijn! Iedere box wordt zorgvuldig samengesteld en er zitten vier à vijf producten in die varieren van verzorging tot speelgoed, fashion etc. Alles is leuk ingepakt en het is ook echt een cadeautje om open te maken. Hoe leuk is het om zoiets cadeau te geven aan je zwangere (schoon)zus, vriendin, nichtje etc. tijdens de feestdagen?!

Wat zit er in de zwanger box van Hello Little One?

Ik ontving een box om aan jullie te laten zien en ik werd er helemaal blij van toen ik hem openmaakte. Ik word blij van de leuke printjes en de cadeautjes die speciaal voor jou met de hand zijn ingepakt.

Wat mij meteen opviel aan de box was dat er nauwelijks reclame folders in zaten en dat was zo’n verademing! Verder zat dit in de box:

  • Een heel leuke waterfles met filter voor fruit
  • Lief! Lifestyle sap met vitamines en foliumzuur voor fitte mama’s
  • 3 mooie kaarten die je in een lijstje kunt doen
  • 25 kraambezoek kaarten van mamakaart.nl
  • Een knuffeltje van Ook Wauw!
  • Petit & Jolie anti stretch mark oil

Dat is toch zeker een goed gevulde box die erg leuk is om cadeau te doen tijdens de Kerst.

Zijn er nog meer boxen van Hello Little One?

Ja, want het hoeft na de zwangerschap natuurlijk niet op te houden met al die cadeaus 😉 De volgende boxen zijn er ook: de kraam box, de 3 maanden box, de 6 maanden box en de 9 maanden box. Dit zijn de milestone boxen en ook erg leuk om de kersverse mama mee te verrassen.

Goed om te weten

Normaal wordt de zwanger box één keer per maand verstuurd, maar voor de feestdagen wordt deze box wekelijks verstuurd zodat je hem toch nog op tijd binnen hebt om cadeau te doen.

Je bestelt de boxen hier.

Wat vind je van deze box? Erg leuk toch? Veel plezier met geven!

Liefs, Marisca

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 8 december 2016 / 09:36

    Ontzettend leuke box! Ik zou de 9 maand box nog kunnen bestellen ?