Home + Zomerrooster? | De laatste 1,5 week voor de zomervakantie… Pfff…

Zomerrooster? | De laatste 1,5 week voor de zomervakantie… Pfff…

Nog 1,5 week en dan heeft onze regio (midden) ook eindelijk vakantie. En daar zijn we aan toe, allemaal! Vandaag heeft Milan op de valreep nog een studiedag en zelfs die is al lekker. Even wat langer op bed blijven liggen, niet om 8.10 uur de deur uit, geen musicalles en we hoeven niet meer naar het zwemmen. Die laatste twee zijn al voorbij, dus we hebben eigenlijk een super relaxte dag voor de boeg. En juist daar snakken we zo naar: geen verplichtingen meer… Zal Mamablogger dan eindelijk een zomerrooster hanteren deze zomer?

Misschien vinden jullie dat ik mij aanstel, maar ik vind die laatste weken voor de zomervakantie best pittig. Alles wordt in die laatste weken geknald, de kinderen zijn moe en we moeten nog aan 1001 dingen denken. Ondertussen ronden we op het werk ook alles af en dat maakt het druk, heel erg druk! We tellen de dagen af tot de zomervakantie en als het dan eenmaal zo ver is kan ik in eerste instantie echt niet alles loslaten. Dat is ook zoiets, je snakt naar rust en als het er dan eindelijk is, heb je het alsnog niet haha.

Als ik naar mijzelf kijk verlang ik vooral naar het feit dat we even helemaal niets moeten. Geen wekker hoeven zetten, geen werk, geen verplichtingen en vooral doen waar we zelf zin in hebben. Milan en ik moeten nog 1,5 week en dan is het eindelijk zomervakantie. Patrick heeft een week later vakantie, maar heeft dan wel een week langer als ik weer aan het werk ga. Samen hebben we dan twee weken en zijn we in totaal vier weken thuis. We hebben dan nog maar twee weken oppas nodig.

Mamablogger in de zomer

Ik had het er net al over dat ik zo verlang naar een zomer zonder verplichtingen. Toch hanteer ik voor Mamablogger geen zomerrooster en blijf ik gewoon door bloggen. Veel bloggers hanteren wel een soort zomerrooster, bijvoorbeeld omdat zij merken dat hun lezers ook minder online zijn. Hoewel ik dat begrijp heb ik in de zomer juist geen last van dalende bezoekersaantallen. Vorig jaar had ik in de zomer juist de meeste bezoekersaantallen. Dat had ook te maken met het artikel met de 42 gratis en low budget uitjes, maar het ging juist in die periode heel erg goed.

De vorige jaren maakte ik een ‘Back to School’ reeks en ik ben aan het onderzoeken of ik dat dit jaar weer kan doen. Ik wil dan natuurlijk wel nieuwe dingen schrijven en niet de onderwerpen van de afgelopen twee jaar herhalen. Verder komen er nog leuke uitstapjes voorbij en neem ik jullie mee op onze eigen vakantie.

Mamablogger gaat dus gewoon door en zal geen zomerrooster hanteren. Al het andere staat wel op een laag pitje. Fijne vakantie en ik hoop dat jullie lekker mee blijven lezen vanaf het zwembad of het strand 😉

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

 1. 10 juli 2019 / 07:54

  Nog even bikkelen! Hier wel een zomerrooster niet vanwege de bezoekersaantallen die zijn juist hoger momenteel. Maar omdat ik zelf ook vakantie wil.

  Fijne zomer!

  • 10 juli 2019 / 08:01

   Inderdaad, nog even door bikkelen en dan eindelijk genieten. Jullie krijgen vrijdag al vakantie toch? Je hebt helemaal gelijk hoor, even uitrusten is heel belangrijk. Ik zal daar even een modus in moeten vinden en Patrick houdt het meestal ook goed in de gaten. Is ook wel nodig 😉

   Jullie ook alvast een fijne vakantie! X