Home + Zo ziet mijn werkdag eruit

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ik krijg nog weleens de vraag wat ik eigenlijk voor werk doe. Naast Mama- en Legoblogger werk ik ook nog 20 uur in de week. Op vrijdag werk ik de hele dag en dus leek het mij leuk jullie eens een dagje mee te nemen en je een kijkje te geven tijdens een werkdag.

Normaal ben ik de hele vrijdag op kantoor met zo nu en dan een afspraak buitenshuis. Deze weken zijn wel heel erg leuk, want ik moet een aantal keren voor mijn werk naar Amsterdam voor demo’s. Nu heb ik helemaal geen geheimzinnig werk, want ik werk als medewerker digitale communicatie voor een zorgorganisatie, maar toch vind ik het niet passen om op mijn privé blog veel over mijn werk te vertellen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik jullie niet kan laten zien hoe zo’n volle dag er dan uit ziet, dus heb ik zoveel mogelijk foto’s gemaakt. Kijk je mee naar mijn werkdag van afgelopen vrijdag?

Goedemorgen! Patrick is vandaag vrij en hij en Milan liggen nog op bed. Ik ben al even op en heb inmiddels het toilet en de badkamer al schoongemaakt en geniet nog even van de rust. Het is echter bijna 6.30 uur dus het is bijna gedaan met deze rust 😉

Patrick is zo lief om het ontbijt te maken zodat ik alvast kan beginnen aan de blogplanning voor Legoblogger komende week. Hier plan ik alleen op de werkdagen blogjes in en ik maak alvast een opzetje.

Daarna was het tijd voor het ontbijt, maar op de één of andere manier vergeet ik altijd foto’s te maken tijdens het eten. Vervolgens check ik even welke trein ik ga nemen en help ik Milan met wassen en aankleden. En dan is het altijd haasten om mezelf klaar te maken en ik wil toch echt om 8.19 de trein pakken. Opschieten dus!

We zijn weer fris en fruitig en stappen na deze foto meteen op de fiets. Ik moet de bakfiets nog bij mij werk zetten (ik werk tegenover het station) en nog een kaartje kopen. Omdat ik niet zo vaak met het ov reis heb ik geen ov chipkaart.

En hoewel ik altijd denk dat ik te laat kom ben ik nog ruim op tijd en sta ik alsnog te wachten op het perron. Gelukkig maar!

Een klein uurtje later kom ik aan in Amsterdam. Ook weer ruim op tijd, want ik moet er om 10.00 uur zijn. Ik app mijn collega en zij is er ook bijna. Ik geniet ondertussen van het mooie station en er is niets leuker dan “mensen kijken”

Had ik in Gouda mijn zonnebril al op op de fiets, hierin Amsterdam moet ‘ie nog doorkomen. We lopen naar onze afspraak. We zijn er niet voor het eerst dus weten de weg.

Ik maak uiteraard geen foto’s tijdens de afspraak, maar we komen er voldaan vandaan. We zijn bezig met een nieuwe website en het wordt mooi! Ik sta hier op het perron te wachten op de trein naar Gouda.

We zitten! Ik pak een tijdschrift en mijn broodtrommel en kan in één keer doorreizen naar Gouda zonder over te hoeven stappen, heerlijk! Eenmaal in Gouda loop ik snel naar kantoor en werk ik daar nog een paar uurtjes door. Het was een heerlijke werkweek!

Mijn mannen hebben een gezellige middag gehad en Milan had voor het eerst deze werkjes mee naar huis gekregen. Alles goed dus ik ben natuurlijk een heel trotse moeder!

En het was tijd om pakketjes te openen. Dit is een smartwatch voor kinderen met een GPS tracker. Patrick was druk met alles installeren en we zijn hem nu aan het testen. Binnenkort meer op deze blog hierover 😉

En ik kreeg voor het eerst een pakketje binnen van Action! Dat schijnt best uniek te zijn. Het lijkt alsof er niet veel in deze doos zit, maar jeetje wat kwam er een hoop uit voor het hele gezin! Binnenkort ook meer over deze nieuwe lijn van Action.

Zodra Milan op bed ligt ploffen wij moe maar voldaan op de bank. Vrijdag is altijd onze snackavond en we kijken naar Flikken Rotterdam. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit niet zo leuk vond als Flikken Maastricht. Ik kan dan ook niet wachten tot die terug komt. Heeft iemand enig idee wanneer?

Ik heb het koud dus kruip op de bank onder dit plaid en het is geen snackavond zonder een bakje lekker chips.

Dit was mijn werkdag. De meeste werkdagen zien er zo uit, behalve de reis naar Amsterdam en het feit dat ik Milan dan gewoon zelf naar school breng en hem 3 keer in de week ook zelf ophaal. Als jullie het leuk vinden maak ik binnenkort ook een verslag van zo’n dag. Hoe ziet jullie werkdag eruit? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 15 maart 2016 / 16:59

  Ik moest in het begin ook heel erg wennen aan Flikken Rotterdam, maar ik heb ondertussen wel door dat dit los staat van Flikken Maastricht. Ik vind de serie nu heel leuk. Leuk om een dagje met je mee te mogen kijken!

 2. 15 maart 2016 / 17:44

  Leuk om zo eens een dagje mee te kijken. Respect voor het vroege opstaan en poetsen iedere dag! Dat lukt mij echt niet, ik ben niet zo goed in vroeg opstaan helaas. Verder vind ik het ook altijd erg leuk om werkjes van Dévi te zien, dat geeft toch een beetje een beeld van hoe het gaat op school 🙂

 3. 15 maart 2016 / 18:25

  Wat leuk om een dagje mee te kijken in jouw leven :). Liefs Marjon

 4. 16 maart 2016 / 00:02

  Leuk om zo een dagje mee te kijken in je werkdag. En ik kan maar niet wennen aan de tijd waarop jij opstaat hoor!

 5. 16 maart 2016 / 02:17

  Leuk om te kijken in een dag van een andere blogmama. Ik zat me vandaag net af te vragen hoe andere blogmama’s dat doen naast een baan buitenshuis. Ben stiekem wel benieuwd hoe je hele week indeling eruit ziet en of dat je net als ik soms ’s avonds laat nog een blogje aan te typen bent…. Misschien een leuk onderwerp voor een later blogje

  • 16 maart 2016 / 06:32

   Hoi Fleur,

   Dank voor je reactie! Inderdaad een leuk idee voor een volgende blog 😉 Toch kan ik je al wel vertellen dat ik dat voorheen nog wel deed, ’s avonds laat een blogje typen. Nu heb ik voor mezelf de regel dat om 19.30 uur de laptop echt dicht gaat en ik niets meer doe. Op vrijdagavond doe ik helemaal niets meer en in de weekenden juist ’s morgens vroeg en dan de rest van de dag niets. Reden hiervoor is dat ik wil dat ze mij hier thuis niet alleen maar achter de laptop zien zitten. Wat wel scheelt is dat Milan nu op school zit en ik de maandagen vrij heb. Op die dag schrijf ik zoveel mogelijk en is alles al wel gekaderd voor de hele week. Dat scheelt wel voor de rest van de week.

 6. Kamal
  1 oktober 2022 / 16:59

  Jouw werkdag is wel gepland.
  Alvast dankt!