Home + Zin in de zomer met de nieuwe Primark home collectie!

Zin in de zomer met de nieuwe Primark home collectie!

Toen ik vorige week bezig was met het schrijven over de nieuwe Primark kids collectie voor de zomer zag ik ook dat Primark echt een supergave nieuwe home collectie heeft met heel veel leuke woonaccessoires voor in huis en in de tuin tijdens die heerlijke lange zomeravonden.

Zo leuk dus allemaal dat ik deze ook heel graag met je wilde delen. Uiteraard shop je alles weer voor heel kleine prijsjes en dat maakt het ook leuk. Het is namelijk best prijzig om ieder seizoen je huis te restylen, maar als je je huis toch weer een andere uitstraling wilt geven dat past bij het seizoen zijn winkels als Primark natuurlijk top. Versleep vervolgens nog wat meubels en klaar ben je!

Dit zijn in ieder geval mijn favorieten uit de Primark home collectie;

Hoe gaaf is deze flamingo lamp?! Ik vind hem geweldig en hij zal ook heel leuk staan op een meisjeskamer.

De eenhoorn is sowieso wel erg populair en ik vind die trend onwijs leuk. Ik heb alleen helemaal niets in huis waar er eentje op staat. Ook geen kleding stuk of wat dan ook. Ik kan mij voorstellen dat je op de witte wat lekkers serveert als je visite krijgt.

Let there be light! Deze lichtsnoeren zijn leuk voor binnen en buiten. Ook deze vind ik overigens supergaaf op een kinderkamer.

Ik moest even heel goed kijken en vervolgens lezen wat de linkerdriehoekjes nu eigenlijk zijn. Ik vond ze er superleuk uitzien, maar wat je er mee moet doen was mij even niet duidelijk, maar je kunt er dus foto’s in doen. Het bordje met de quote vind ik ook erg leuk en kun je al aan een knop van een kast hangen.

Kaarsjes zijn altijd goed, ik vind alleen de potjes en dan vind ik het altijd zonde op ze op te branden. Ben ik de enige die dat heeft?

Kussentjes verander ik meestal wel mee met het seizoen. Waar ik voorheen nog heel dure kussens kocht (die overigens ook kapot gingen, want er wordt toch ook geleefd), koop ik ze nu stukken goedkoper. Zo kun je regelmatiger afwisselen, is het minder erg als er eens een gaatje in zit na het hutten bouwen van Milan en vind je portemonnee het ook een stuk grappiger.

Het dekbed vind ik echt fantastisch en staat op mijn wishlist. We hebben alleen wel een extra breed dekbed dus ik weet niet of ze dat formaat ook hebben met deze print. En anders zou ik hem erg leuk vinden op Milans bed.

Dit waren mijn favoriete items uit de Primark home collectie en ik vind dat ze steeds leukere dingen bedenken. Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Lila
    15 maart 2016 / 08:44

    Wanneer komt deze Home collectie uit? Groetjes