Home + Aftellen naar Sinterklaas #5 | Sint on Ice met Jim Bakkum en Bettina Holwerda!

Aftellen naar Sinterklaas #5 | Sint on Ice met Jim Bakkum en Bettina Holwerda!

Sinterklaas is bijna in het land en de jongens kunnen hier niet meer wachten tot het zo ver is. Wij gaan naar de landelijke intocht en daarna overnachten we in ons favoriete hotel in Apeldoorn waar Sinterklaas ook overnacht. Een groot feest die we nooit zullen vergeten. En dat is wat we graag doen; herinneringen maken met het gezin. Ja, ik wil die nieuwe keuken, die te gekke schoenen (die ik nog steeds niet gekocht heb overigens) en nog 1001 andere dingen, maar tegelijkertijd doen we ook graag leuke dingen en willen we zoveel mogelijk mooie herinneringen maken met de jongens. De tijd gaat immers al zo hard. In deze periode van het jaar zijn de herinneringen misschien wel nog mooier, zeker als je al die glunderende koppies ziet wanneer ze Sinterklaas en de Pieten zien. Ik heb een heel leuke tip voor je: Sint on Ice met Jim Bakkum (vinden de moeders ook leuk) en Bettina Holwerda (voor de vaders haha).

Sint on Ice met Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim, Bettina én Sinterklaas kennen we natuurlijk wel. Samen met de Pieten en een schaatsensemble van maar liefst 55 schaatsers uit heel Europa komen zij naar ‘s-Hertogenbosch om Sinterklaas te vieren. We kunnen van de schaatsers heel veel luchtacrobatiek en freestyle stunts verwachten, maar ook vuurspuwende acts. Dat wordt bij voorbaat al een heel spektakel natuurlijk.

Het wordt een combi van het spektakel van Holiday on Ice en het nostalgische van het Sinterklaasfeest zoals wij dat kennen. Daar kijk ik heel erg naar uit, omdat ik heel benieuwd ben hoe de kinderen daarop reageren. Het wordt geen standaard Sinterklaasvoorstelling, maar juist een bijzonder evenement.

Waar wordt de voorstelling van Sint on Ice gespeeld?

Sint on Ice wordt gespeeld in ‘s-Hertogenbosch, bij Autotron. Voor en na de voorstelling zijn er allemaal leuke activiteiten te doen op het terrein van Autotron. Zo is er een oud-Hollandse draaimolen en staat de koek en zopie klaar om op te warmen. Super gezellig!

De Sint on Ice show wordt gespeeld van 22 t/m 24 november en er zijn een aantal shows per dag. Op zaterdag en zondag zijn er zelfs drie shows per dag. Heb jij ook wel zin in zo’n ontzettend leuk uitje met het hele gezin? Er zijn nog wat tickets te koop, maar wees er wel snel bij, want na dit weekend is het echt voorbij en komt de show niet meer terug dit jaar.

Wij gaan trouwens zaterdag de 23e. Zien we jullie daar?

Het is leuk dat er ieder jaar zoveel wordt georganiseerd rondom Sinterklaas, de beste man blijft toch magisch. Plannen jullie dit jaar nog een leuk uitje rondom Sinterklaas?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.