Home + Zara sale shoplog!

Zara sale shoplog!

Na al dat geshop (is dat een echt woord?) voor de jongens kan ik mij voorstellen dat je je afvraagt of ik niet toevallig een geldboompje in de tuin heb staan. De waarheid is dat ik dit al een paar weken geleden had besteld en vorige week pas binnen heb gekregen. De sale is namelijk begonnen bij de Zara en dat betekent topdrukte daar. Tel daar de feestdagen bij op en de levertijd duurde gewoon wat langer. Omdat alle kleertjes nog wel te koop zijn in de sale leek het mij toch leuk om er een shoplog aan te wijden.

Voor Milan

Voor Milan kon ik er minder goed slagen dan voor Floris, maar dat is niet zo heel erg. Milan zit nu in maat 134 en ik had al het één en ander nieuw gekocht zoals de Levi’s kleding. Hij is enorm in de lengte gegroeid, maar zal nu niet meer zo heel hard groeien in tegenstelling tot zijn kleine broertje. Toch had Milan wel een spijkerjasje nodig en die vond ik nu voor maar €17,99! Verder een leuke longsleeve voor erbij voor €4,99. Kijk je mee?

Voor Floris

Voor Floris heb ik alles weer in maatje 68 gekocht en nu heeft hij voorlopig wel voldoende 😉 Niet alles was perse nodig maar omdat de prijsjes zo fijn waren heb ik het toch maar besteld en wat ben ik er blij mee! De shirtjes zijn van heerlijke stofjes en hebben originele printjes waardoor je het niet overal tegenkomt en leuk kunt combineren. Dit kocht ik:

Superfijn shirtje van lekker zacht katoen en in een leuke kleur die hem goed staat. Dit shirtje kocht ik voor €2,99!

Dit is mijn favoriet, want dit superleuke shirtje is aan twee kanten draagbaar! Deze kost €5,99

Deze broekjes met ‘dip dye’ effect zijn altijd goed en zitten altijd lekker. Deze kostte maar €5,99.

Dit is zo’n fijn stofje, ik denk dat ik deze vaak uit de kast zal pakken. Deze kost €2,99. Bizar toch?!

Dit is een setje. Ik vind hem ook echt leuk als set, maar ook afzonderlijk van elkaar. Deze kostte €9,99.

Dit shirtje is lekker sportief en super makkelijk te combineren. Eigenlijk is zo’n outfit dan ook altijd goed. Deze kostte €5,99.

Eigenlijk vind ik alles leuk aan dit truitje; sportief, leuke en felle kleuren en een goede tekst 😉 Hij kost €5,99.

Dit was het allemaal! Ik was in totaal €62,91 kwijt, dat valt behoorlijk mee toch? Het valt misschien wel op dat het voornamelijk allemaal tops zijn, maar dat komt omdat Floris heel veel broekjes heeft met printjes en ik dat soms lastig te combineren vond met de truitjes die hij al had. Ik denk dat deze wel heel leuk staan bij veel broekjes.

Ik vond de Zara sale in ieder geval echt de moeite waard. Misschien zit er nog wel wat leuks bij voor jouw kind(eren).

En nu beloof ik plechtig dat ik nog wel leuke nieuwe collecties kinderkleding laat zien, maar zelf voorlopig niet zoveel zal kopen. Hoop ik… Denk ik… Wil ik… 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    7 januari 2018 / 15:42

    Oh, Zara is zo leuk voor jongens!!
    Ik vind vooral het dip-dye broekje en het setje in grijs en okergeel te gek! Leuk geslaagd hoor!!