Home + Winactie | Win deze unieke Hatchimals WOW!

Winactie | Win deze unieke Hatchimals WOW!

Over een week is het Kerst en daarom heb ik een speciale winactie voor jullie die ook eens leuk is voor meisjes, want er lezen ook veel meidenmoeders mee: je kunt namelijk een unieke Hatchimals WOW winnen! Deze is anders dan alle voorgaande Hatchimals, want deze Llalacorn (half lama, half unicorn) kan namelijk groeien en niet zo’n klein beetje ook; ze kan namelijk 80 centimeter lang worden! Meedoen is heel eenvoudig, doe je mee?

Wat is de Hatchimals WOW?

Ik zei het in de intro al; deze Hatchimals WOW is half lama en half unicorn. We noemen haar dan ook Llalacorn. Ze is enorm zacht en kan tot wel 80 centimeter lang groeien. Omdat ze ook weer kan krimpen is dit de eerste Hatchimals die emoties kan tonen door te bewegen. Als je met haar knuffelt wordt ze weer klein en als je muziek speelt kan ze weer groeien en danst ze mee. Dit alles is al behoorlijk bijzonder, maar wat deze Llalacorn ook uniek maakt is het feit dat ze steeds weer uit het ei kan komen. Bij eerdere Hatchimals brak het ei, maar dat is nu dus niet het geval.

Wat kan de Hatchimals WOW allemaal?

Iedere keer als je haar uit het ei laat komen heeft ze één van de 10 verrassende stemmingen. Iedere “geboorte” is dus weer anders. Voor ze voor het eerst uit het ei komt weet je niet welke kleur (roze of paars) ze heeft. Dat is een verrassing. Als ze uit het ei is, kan je met haar knuffelen, haar voeren, spelletjes spelen of haar kietelen. Het uitbroeden duurt maar vijf minuten, maar jouw Llalacorn heeft je hulp nodig. Wiebel het ei naar voren en naar achteren om het uit te laten komen. Als je de regenboogogen door de eierschaal kan zien, is de Llalacorn klaar om uit te komen. Ze groeit tot ze de bovenkant van het ei eraf duwt terwijl ze “Hatchy Birthday!” zingt. De Llalacorn is zacht en knuffelbaar, heeft een pluizige snuit en expressieve ogen en je weet niet of ze roze of paars is tot je ei uitkomt! Dat is een heleboel en dus betekent dat automatisch heel veel speelplezier.

Is de Hatchimals WOW ook leuk voor jongens?

Voor kleinere jongens zeer zeker! Voor hen maakt de kleur niet uit. De kleuren zijn juist heel uitnodigend in combinatie met het karakter van de Llalacorn. Het is gewoon een enorm vrolijk speelmaatje die ontzettend veel kan. Ik vind het nog steeds heel wonderlijk dat speelgoed dit kan. Dit hadden wij vroeger echt niet toch moeders?

Meedoen?

De adviesprijs van deze Llalacorn is €79,95. Wil jij er eentje winnen? Meedoen is heel simpel. Laat hieronder weten waarom jij hem wilt winnen en je doet mee! De winactie loopt tot en met zaterdag 21 december 2019 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Zorg ervoor dat je dagelijks je mail checkt en check zaterdag ook voor de zekerheid je spambox. Doe je mee met deze te gekke winactie?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 Reacties

 1. Stien van Mast
  18 december 2019 / 17:15

  Oh deze zou gaaf zijn voor mijn gehandicapte kleinzoon, hij zou er heel blij mee zijn ?

  • Fleur Voesten
   19 december 2019 / 07:47

   Ja deze is heel leuk. Mijn dochter is 9 januari jarig en wordt 4 jaar. Zo speciaal…voor het eerst naar de basisschool. Ze is helemaal dol op knuffels en zeker die geluid maken. Zou ze heel leuk vinden. Nu duimen…???

 2. Harsha
  18 december 2019 / 17:15

  WoW wat een geweldige leuke actie! Daar zou mijn dochter die 5 januari 10 jaar wordt heel blij van worden!

 3. Trotsema fati
  18 december 2019 / 17:18

  Wouw wouw? hier zou mijn dochter echt heel erg blij van worden? ze is volgende maand jarig geweldig als verjaardagscadeau❤
  Mama doet super graag mee

 4. Thera
  18 december 2019 / 17:18

  Oeh wow, lekker hysterisch kado voor mijn lieve dochter. Ik loot graag mee Maris!

 5. Cindy Framke
  18 december 2019 / 17:26

  Ooohhh wat is ie leuk! Dit zullen mijn dochtertjes ook erg leuk vinden. Ik doe graag mee. Leuk kerstcadeau ???

 6. Ellen Schellekens
  18 december 2019 / 17:32

  Niet voor niks dat die WOW heet, ik doe graag mee want mijn dochter vindt hem helemaal ‘te WOW’ !!

  • Carla
   19 december 2019 / 08:29

   Jaaaaaa hier doe ik zeker aan mee! Eerst dacht ik, te leuk voor onze dochter. Maar omdat ik vind dat zij al al het speelgoed van de wereld heeft (en zelfs niet meer weet waar ze mee moet spelen), wil ik dat dit toffe artikel een mooi plekje krijgt binnen in een gezin die het zo goed kan gebruiken. Als ik dit win, plaats ik een oproep op onze lokale Facebook site van Linschoten en kies ik iemand die dit zo goed kan gebruiken. Een meisje heel blij maken dus die dit cadeau anders nooit had gekregen ❤️

 7. Debby Schuller
  18 december 2019 / 17:32

  Ik waag graag een kansje voor mijn 6 jarige dochter Rosalie ❤
  Waarom… zodat ze haar eigen kleine vriendje altijd bij zich kan hebben als ze de ene week bij haar papa is en de andere week weer bij mama is.
  Vaak is ze verdrietig als ze weer vertrekken moet en heeft ze het moeilijk dat papa en mama niet meer samen zijn.. door dit lieve kleine vriendje heeft ze altijd iets vertrouwds als bij zich waar ze voor zorgen kan en haar zorgjes en verdrietjes mee kan delen.

 8. Leonie
  18 december 2019 / 17:34

  Ohh wauw gaaf zou mijn dochter die in februari 6 word helemaal weg van zijn!! Ze heeft t al tijden over een hatchimal en ze is dol van roze!
  Als we hem zouden winnen wijkt hij geen seconde van haar zijde??

 9. Wendy
  18 december 2019 / 17:35

  Graag voor mijn dochter, omdat ze een geweldig rapport heeft!

 10. Mariska
  18 december 2019 / 17:36

  Doe graag mee om mijn lieve dochter van 5 hier mee te verrassen!!

 11. Nance
  18 december 2019 / 17:46

  Ik zou hem heel graag als kerstkado voor mijn jongste dochter willen winnen! ❤️

 12. Lisette
  18 december 2019 / 17:47

  Wow die zou ik graag winnen voor ons zoontje die al drie maanden in de lappenmand zit en niet naar schooltje kan zo heeft hij toch weer een vriendje

 13. Linda
  18 december 2019 / 17:56

  Dit zou echt super leuk zijn voor mijn zoontje die nog heerlijk speelt met speelgoed dat hij leuk vindt ipv wat ‘zou horen’. En hier houdt hij ook van! En mama vindt dit stiekem ook heel erg leuk, want dit hadden we vroeger idd niet. Ik zou het dus heel erg graag willen winnen.

 14. Tessa
  18 december 2019 / 17:57

  Jaaaaaaaa ik zou graag meespelen voor mijn dochter van 6. Die wilde hem zo graag voor Sinterklaas maar vond deze te prijzig.

  Ik hoop zo dat ik hem win ??
  Al gun ik het een ander ook van harte.

  We duimen mee hier iig ?

 15. Kim padberg
  18 december 2019 / 17:59

  Jaaaaa zeker doe ik mee. Wat ontzettend leuk. Onze dochter zou hier heel happy van worden omdat ze gek is op lama’s. Daarnaast gaat ze binnenkort (lees over 3 weken) op voor haar zwemdiploma B. Hoe leuk is het dan dat ze deze krijgt!

 16. Marissa
  18 december 2019 / 18:00

  Ik doe mee voor mijn 5-jarige dochter Isa, super leuke actie!

 17. Leonie
  18 december 2019 / 18:04

  Geweldig dit! Een musthave voor ieder meisje.
  Leuk voor Lotte! Zou hem eigenlijk nog liever schenken aan een gezin wat het financieel niet redt in tijden van sint en kerst om de kinderen een cadeautje te geven.
  Nog meer voldoening als we hem mogen winnen!

 18. Olga
  18 december 2019 / 18:09

  Dit vindt ons meisje HELEEEMAAAAAALLLL GEWELDIG! Fingers crossed ?

 19. Jeanine Feunekes-Both
  18 december 2019 / 18:19

  Ik doe heel graag mee voor Jorian, hij is gek op Hatchimals en vraagt er al maanden om. Dit is dus een mooie kans die ik niet wil laten schieten 😉

 20. 18 december 2019 / 18:22

  Mijn dochtertje zou hier super de super blij mee zijn. Ze is helemaal weg van hatchimals. Dus ik doe meer voor haar . Filmpje omhoog en duimen maar

 21. Malou
  18 december 2019 / 18:28

  Dat zou echt super tof zijn voor mijn zoon die in januari jarig is, hij is gek op alles wat zacht, vrolijk gekleurd en eenhoorn is, en hij heeft hier de hoorn ook al gespot

 22. 18 december 2019 / 18:28

  Heel graag voor mijn dochter. Boven mijn budget dus kon het niet voor sint of kerstfeest kopen voor haar.
  Dus hopen op wat wingeluk! ?

 23. 18 december 2019 / 18:32

  Oh die zou echt geweldig zijn voor mijn nichtjes van 6 en 8 wat zullen ze het geweldig vinden.

 24. Francis
  18 december 2019 / 18:34

  Voor ons zoontje en dochterje❤️❤️ super leuk, ik heb geen orginele reden maar we gunnen ze de wereld dus fingers crossed ?

 25. Jorna
  18 december 2019 / 18:48

  Wauw!! Wat is deze gaaf! Doe graag mee voor mijn 4 jarige temperamentvolle zoon van 4. Er stond een hatchimal op zijn verlanglijstje, maar jeetje, wat duur!

 26. Anita Diepeveen
  18 december 2019 / 18:56

  Wat zou dit een enorme verrassing zijn voor onze kleindochter Ze maakt op het moment een moeilijke tijd door en hiermee kunnen we haar laten zien hoe speciaal zij is

 27. Tineke Fiere
  18 december 2019 / 18:59

  Oooo wat zou ik dit graag winnen voor mijn gastkindje Sophie, haar ouders gaan scheiden en ze heft het hier zo zwaar mee . Dit vrolijkt haar vaat een beetje op ??

 28. Marleen
  18 december 2019 / 19:06

  Roze check, diertje check, en je kan er nog van alles mee ook♥️, klinkt als ideale cadeautje voor mn kleine vriendinnetje Nova? ik doe dus heeel graag mee???

 29. Heidie van der Steeg
  18 december 2019 / 19:22

  Echt leuk speelgoed voor mijn dochter. Met Sinterklaas had ze pech, ze kreeg van Sinterklaas een cadeaubon om dat weekend naar een leuk park te gaan maar de dag daarna, toen we zouden gaan, werd ze ziek. Als ze deze geweldig Hatchimal Wow onder de kerstboom mocht vinden, is ze de teleurstelling over het Sint-weekend snel vergeten.

 30. Anneke
  18 december 2019 / 19:35

  Ik doe absoluut een poging voor m’n lieve dochter die dol is op Hatchimals!
  Ze verdient het, vooral nu ze de laatste tijd zo’n pech met haar lijf heeft en ze ontzettend hard werkt om weer beter te worden.

 31. Rebecca
  18 december 2019 / 19:40

  Mijn dochter zou dit een heel leuk cadeautje vinden! ?
  Omdat ze zo haar best doet op school, en zo lief en zorgzaam is ???

 32. Miranda
  18 december 2019 / 19:58

  Superleuk. Die zou mn dochter wel heel graag willen krijgen. Duim duim duim….??

 33. Kim de Jong
  18 december 2019 / 20:04

  Super leuk! Mijn dametje is fan van Hatchimals en deze kende we nog niet. Ik zou het heel erg graag aan haar collectie toe willen voegen.

 34. An Janssen
  18 december 2019 / 20:10

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn kleinzoon nino van 7 maanden

 35. Sandra
  18 december 2019 / 20:30

  Zou ik super leuk vinden voor mijn zoontje! Die is helemaal gek ervan.

 36. Rebecca
  18 december 2019 / 20:37

  Wow wat een super winactie! Dit lijkt me echt iets voor onze dame die vol trots in haar unicorn onesie loopt. Kan ze haar eigen baby uitbroeden 🙂

 37. 18 december 2019 / 21:02

  Om de reactie van mijn . Dochtertje van 4 te zien in haar oogjes telkens als ze er mee speelt 🙂 uit ei komen is al spannend dan haar fierheid dat zij dit heeft laten groeien :-). En ik natuurlijk fier dat ik zo lieve en zorgzaam meisje heb 🙂 en dit maakt me gewoon blij 🙂

 38. Prscll
  18 december 2019 / 21:03

  Oh wat gaaf. Ik ken deze variant nog helemaal niet. Mijn dochter was grote fan van hatchimals en nu speelt mijn zoontje er heel graag mee. Ik zou er graag 1 willen willen voor mijn dochter want ze houdt van lama’s en unicorns en deze hatchimal gaat ze geweldig vinden. dus kom maar op met die Llalacorn!

  Gr.
  Priscilla

 39. Marina draijer
  18 december 2019 / 21:09

  Oh wat mooi zou mijn zoontje van 10 helemaal geweldig vinden en denk stiekem onze zoontje van 1 jaar ook wel ?

 40. Janneke van de Laar
  18 december 2019 / 21:16

  Wauw!! Zelf heb ik twee jongens, maar wij zouden ons nichtje van bijna 6 jaar heel heel graag verrassen met dit geweldige cadeau! Ze is sinds twee maanden een lieve grote zus en wij zijn super trots op haar, zo lief voor haar zusje en wat helpt ze mama (mijn zus) toch goed! Fingers crossed voor dit mooie kerstcadeau ??? Wat zal ze stralen ?

 41. Wendy
  18 december 2019 / 21:53

  Wat een leuke actie! Bij ons zou de Llalacorn in een goed huisje terecht komen? en zich geen moment ververvelen, onze blije jongens houden ze wel bezig. 21 december is deze mama ook jarig, de kortste dag van het jaar?‍♀️… Dat verdient wel een cadeautje toch!? Groetjes mamma Wendy

 42. Lenny
  18 december 2019 / 22:20

  De Hatchimals zijn hier niet aan te slepen. Mijn dochter baalt flink dat ze ze maar een keer kan uitbroeden. Wat zou het een plezier geven als dit vriendje bij haar komt spelen. Keer op keer uitbroeden en daarna weer lekker met vriendje spelen. Al is het te hopen dat haar zusje hem niet inpikt. Dit vind het heerlijk om te knuffelen en aaien

 43. Janine
  18 december 2019 / 22:32

  Geweldig wat een komische beesten ??

 44. Lilian Wapperom-Declercq
  18 december 2019 / 22:54

  Zooooo schattig!! Daar zal mijn dochter zo blij van worden!

 45. Esther
  18 december 2019 / 23:31

  Wat super leuk! Mijn zoon van 9 vind roze en paars net zo mooi als blauw en groen, hij wil al tijden graag een hatchimal, spaart ook al z’n geld op, maar dat gaat niet zo snel. Hoe gaaf zou het zijn als hij deze krijgt! Ik weet zeker dat hij dolgelukkig is met welke kleur dan ook.

 46. Judith
  18 december 2019 / 23:31

  Wat een bijzondere knuf♥️ Ik zou mijn nichtje hier heel blij mee maken, dat weet ik zeker.

 47. Kristel Gubbels-daemen
  18 december 2019 / 23:36

  Wow heel erg gaaf voor onze dochters . Ze zullen hun ogen uitkijken als het uit het ei komt en gaat groeien. Zo leuk wat die allemaal kan.

 48. Anita
  18 december 2019 / 23:45

  Wauw!!! Geweldig ??
  Ik doe mee voor mijn dochtertje Quinty, dit gaat ze helemaal geweldig vinden ?
  Dit zou een prachtige verrassing onder de kerstboom zijn ?
  Ik doe héél graag mee,
  Groetjes Anita

 49. michelle
  18 december 2019 / 23:47

  Dit lijkt mij heel leuk voor onze zoon van 5 daar kan hij leuk meespelen met zijn zus van 8.
  Hij is dol op poppen en ander ‘meidenspul’ en dat die roze of paars is zal hem helemaal niets uitmaken?

  Groetjes Michelle

 50. Natalie
  18 december 2019 / 23:57

  Super leuke actie! Graag wil ik deze winnen voor mijn zoontje hij is gek op dieren en als deze kan groeien zal hij dat helemaal geweldig vinden! ??

 51. Bianca
  19 december 2019 / 02:08

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor m’n dochter Saar, Saar is ernstig visueel beperkt waardoor alles voor haar al lastiger gaat en nu is vandaag ook nog haar steun en toeverlaat haar BFF die ze echt dagelijks zag verhuist naar een andere plaats…z’n verdriet bij m’n meisje gezien vandaag…deze gun ik haar om dr weer wat op te vrolijken…?

 52. Lippens nathalie
  19 december 2019 / 03:14

  Ik doe graag mee. De oudste dochter verjaart 21 december!

 53. 19 december 2019 / 04:28

  Wat een super leuke gadget! Mijn kleindochter is verzot op alles wat ze kan verzorgen. Zou heel leuk zijn als ze met dit figuurtje kan experimenteren.

 54. Daan Moerland
  19 december 2019 / 08:05

  Wat een gaaf kado geven jullie weg ☺️? mn meisje is pas een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed, dit zou een geweldig kado zijn voor der ??

 55. Patricia pietjouw
  19 december 2019 / 09:03

  Super leuk voor de ontwikkeling van onze kleinzoon van bijna 3???

 56. 19 december 2019 / 10:56

  Wat een super leuke winactie! Voor mijn dochter Liva die helemaal Hatchimals fan ? Hier zou ze heeeeeeeeeel van worden.

 57. Diane
  19 december 2019 / 11:08

  Ik doe graag mee, want mijn dochter zou deze heel erg graag willen winnen ☺️!

 58. Marian B
  19 december 2019 / 12:44

  Mijn dochter heeft iets van Hatchimals gezien bij een vriendinnetje. Nu wil ze er ook eentje natuurlijk. Een goede reden om mee te doen dacht ik zo ?

 59. berendina
  19 december 2019 / 13:01

  Wat leuk ik verras mijn kleinkind er graag mee

 60. Willeke Linneman
  19 december 2019 / 21:58

  Wauw wat een te gekke actie zeg ! Mijn dochter zou dit zoo awesome vinden! (En ik stiekem ook) dit is toch geweldig om samen mee te spelen in de vakantie!

 61. Miranda wils
  19 december 2019 / 23:01

  Wat leuk ???? mijn meisje Jayenna is dol op hatchimals en er uren zoet mee zijn.. de leukste verhalen komen na boven? ik doe dus graag mee,wat zou ze blij zijn ??

 62. Elisa
  20 december 2019 / 20:09

  Ow Smelt?? deze zou ik heel graag voor mijn meiden willen winnen, ik waag een kansje?

 63. Lori
  20 december 2019 / 20:16

  Oh met deze doe ik zo graag mee! Mijn dochter van 6 is helemaal wild van baby dieren geboortes (je kunt je voorstellen naar wat voor filmpjes wij dus dagelijks kijken op YouTube.. omg…). Met deze zou zij echt enorm in de unicorn/lama wolken zijn en ik eerlijk gezegd ook… Effe geen bloedende koeienkonten en kale puppy’s meer 😉

 64. Sanne
  21 december 2019 / 09:12

  Dat zou ik enorm leuk vinden om te winnen. Ik weet dat mijn nichtje er dolgraag eentje zou willen. Hoe leuk als ik dit aan haar kan geven ?

 65. Imar Bouwman
  21 december 2019 / 15:47

  De Kerstman is alweer bijna in ons land ??, maar hij is niet de enige die uitdelen kan!!Wat een ACTIE weer zelfs de Kerstman kan dit niet weerstaan.Ik ben al een gelukkig man dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik mijn dochtertje Juno graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs voor onder de Kerstboom om knus te genieten van de mooiste tijd van het jaar.
  Duimen en Delen maar.., want het hele gezin is er nu al ondersteboven van!!!!

 66. Linda
  21 december 2019 / 21:59

  Wow ik zie het nu pas! Dit zou mijn dochter geweldig vinden! Ik doe heeeel graag nog mee.

 67. Saskia
  21 december 2019 / 22:52

  Ohhh, please, kan ik nog mee doen… zag tot zaterdag en het is nu avond dus ik kan deze toffe actie niet voorbij laten gaan zonder een kansje te wagen voor mijn Mega Hatchimal FAN dochter MAUD.
  Ze heeft al heel veel van die kleine beestje op haar kamer staan en ook nu liggen er weer een aantal onder de kerstboom maar met deze zou wel haar Merry Christmas droom uitkomen…
  Ik wens je bij deze ook alvast hele fijne feestdagen en ga vooral door met deze leuke acties!!!

 68. Jolijn kools
  22 december 2019 / 08:48

  OMG !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik weet zeker dat mijn dochters dit echt HE-LE-MAAL gaaf zouden vinden ? Zou een gaaf afzemkado zijn zeg voor mijn dochter die bijna mag afzwemmen (waarschijnlijk) We liken je op facebook (jolijn koolske) en volgen je op instagram (jolijnjolijn18)

 69. Marina
  22 december 2019 / 11:12

  hier zou mijn dochtertje zooooo blij mee zijn, wat een lieve knuffel!