Home + Unboxing + Winactie | Ik ontving de allereerste Linkbox en mag wat weggeven!

Unboxing + Winactie | Ik ontving de allereerste Linkbox en mag wat weggeven!

Als blogger heb ik al heel veel pakketten in ontvangst mogen nemen. Onwijs leuk natuurlijk en iedere keer weer bijzonder, want het is allemaal niet vanzelfsprekend. Het maakt dan ook zeker niet uit of je een groot of klein pakket krijgt. Het feit dat bedrijven jou en jouw blog de moeite waard vinden om een dergelijk pakket te sturen blijft toch altijd bijzonder, zelfs na al die jaren Mamablogger. Afgelopen weekend ontving ik bijvoorbeeld de allereerste Linkbox van een PR bureau. We hadden geen idee wat erin zou zitten en hadden echt dat “kerstpakket gevoel”. Het bleek een fantastisch pakket te zijn. Ik laat het aan jullie zien en mag ook wat aan één van jullie weggeven! Deze winactie is wel echt een life saver voor ouders.

Afgelopen weekend kwam er een groot pakket binnen. De jongens én Pat doken er meteen op af en maakten hem open…

Best indrukwekkend toch? Dit zat er allemaal in…

HG schoonmaakmiddelen

Ik ben een enorme fan van de schoonmaakmiddelen van HG. Dat zeg ik niet omdat deze in de Linkbox zaten, maar dat is al jaren het geval en het liefst heb ik een grote kast vol met HG die ik dan allemaal netjes op een rijtje zet. Lijkt me heerlijk haha. Het doet ook altijd zijn werk en ik vind het fantastisch 😉 In dit pakket zaten vijf producten waarvan ik er drie al gebruik. Ik houd ervan! Zo ben ik gek op de ‘Vetweg’ spuitbus. Hiermee maak ik altijd het fornuis en de muur erachter altijd schoon.

Ook ontving ik een spuitbus ‘Kalkweg’. Hiermee maak ik de kranen in de badkamer altijd glanzend. Werkt altijd! Tot slot gebruik ik altijd de glas & spiegelspray. Ook deze gebruik ik voornamelijk in de badkamer, maar ook om de glazen stolpen etc. schoon te maken. De twee andere producten kende ik nog niet: hygiënische toilet ruimte alledag spray waarmee e zo’n beetje alles in het toilet schoon kan maken en ‘alle nare luchtjes weg’. Deze gaan we natuurlijk ook snel uitproberen.

Bordspel ‘Het kleurenmonster’

Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Aan de kinderen de taak om het kleurenmonster te helpen. Dit bordspel is gebaseerd op op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het spel helpt zeer jonge kinderen hun emoties te herkennen en te beheersen. Ook op scholen wordt dit spel gebruikt om te leren omgaan met emoties. We hebben het spel nog niet gespeeld, maar dat zal in de kerstvakantie wel goed komen 😉

Een pizzarette voor vier personen

Dit cadeau was zo ontzettend welkom! We maken steeds vaker een borrelplankje en maken weleens een uitgebreide voor het avondeten. Bijvoorbeeld in het weekend. Allemaal lekkere hapjes die we op de tafel zetten in plaats van één maaltijd, heerlijk! Meestal kopen we daar ook mini-pizza’s bij. Nu kunnen we deze zelf maken door middel van de pre-bake pizzarette. Binnen vijf tot zeven minuten bak je je eigen mini-pizza’s gaar. De bovenkant van de pizzarette kun je gebruiken om de pizzaatjes warm te houden of bruschetta’s te grillen.

Afgelopen week hebben we mini pizzabodems mee besteld bij de boodschappen en allemaal lekkere dingetjes om op de pizza’s te doen; champignons, groente, salami, ham, geraspte kaas etc. dus aankomend weekend gaan wij met zijn viertjes lekker pizzaatjes maken met onze nieuwe pizzarette!

Ik zal jullie komend weekend onze creaties laten zien op mijn Instagram 😉

Winactie: win een tafelzeil van Tafelzeilonline.com!

Tot slot zat er een prachtig tafelzeil in het pakket van Tafelzeilonline.com. Deze was precies groot genoeg voor onze zespersoons eettafel en heeft een prachtige mintgroene kleur. Dit tafelzeil ziet er niet plastic uit en ziet er juist uit als een mooi tafelkleed, maar dan met een coating erover. Daardoor is deze gemakkelijk schoon te maken en biedt hij bescherming voor jouw tafel. Dat is hier geen overbodige luxe, want hoewel we de tafel nog geen twee jaar hebben, heeft hij nu al het nodige moeten doorstaan. Ook zijn de printjes hip en zeker niet oubollig. Ook niet geheel onbelangrijk 😉

Ik mag een tafelzeil van Tafelzeilonline ter waarde van €25,- verloten. Jij kiest zelf de print en de vorm! Wil jij er eentje winnen? Doe dan hieronder mee of doe mee op Facebook. Zo gemakkelijk is het. Doe je mee? Zo’n tafelkleed is soms echt een live saver voor ouders. Deze winactie loopt tot en met zondag 22 december 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per mail dus zorg ervoor dat je meedoet met een mailadres dat je dagelijks checkt en check voor de zekerheid ook even je spambox.

Wil je niet wachten en kun je wel een nieuw tafelkleed gebruiken voor het kerstdiner? Dan mag ik je een korting geven van 10% met de code GOLB2019!

Dit was een prachtig pakket toch? Ik hoop dat je het leuk vond eens mee te kijken naar een unboxing als deze en dat je natuurlijk meedoet met de winactie.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 Reacties

 1. Joska
  19 december 2019 / 07:40

  Jaaaaa ik doe mee. Met onze kleine vent (1. 5) is alles wat op tafel staat spannend en gaat er meer dan genoeg iets over tafel heen.
  Dit zou tof zijn zodat ik niet elke keer een tafelkleed hoef te wassen. Im duim mee

 2. Marina draijer
  19 december 2019 / 07:42

  Ik zou super graag z’n tafel kleed willen winnen ben al een hele tijd opzoek naar een goeie tafel kleed

 3. Mayke
  19 december 2019 / 07:44

  Wat een toffe actie weer Marisca! Ik doe graag mee. Als mama van 4 zonen en 24/7 gastouder kan ik wel een mooi en vooral stevig tafelzeil gebruiken. Onze tafel is immers middelpu t gedurende de hele dag: knutselen, spelletjes spelen, eten en niet te vergeten huiswerk maken! Liefs Mayke

 4. Leonique
  19 december 2019 / 07:55

  Ja ik doe graag mee voor onze Milan die vandaag 2 jaar is geworden! Hij houd enorm van kliederen dus een kleed voor eronder zou wel heel prettig zijn ?

 5. Joyce
  19 december 2019 / 07:58

  Wauw graag doe ik mee, ons tafelkleed is aan vervanging toe. Een nieuw jaar een nieuw kleed ?

 6. Roxanne
  19 december 2019 / 08:20

  Doe graag mee aan de actie! Met twee jongens in huis gaat er altijd wel iets om.

 7. Marja
  19 december 2019 / 08:44

  Ik doe graag mee ?

 8. 19 december 2019 / 09:19

  We doen graag mee. Met een kleine klieder kont van bijna 2 in huis geen overbodige luxe? wij hebben een ronde tafel en het is zo lastig om een leuk tafelkleed te vinden. Duimen duimen!

 9. Marrit
  19 december 2019 / 10:16

  Doe graag mee, wat super met 2 jonge kinderen.

 10. Ingrid
  19 december 2019 / 10:20

  Ik doe graag mee voor een tafelzeil. Doekje erover en schoon. Reuze handig.

 11. Diane Colijn
  19 december 2019 / 11:09

  Ik doe heel graag mee ☺️. Toevallig zijn wij ook toe aan een nieuw tafelzeil!

 12. Cindy Framke
  19 december 2019 / 11:12

  Dat zou ideaal zijn straks met de kerst. We gaan gourmetten dus dat zou mooi van pas komen. Ik doe graag mee.

 13. Anita Diepeveen
  19 december 2019 / 11:32

  Wat word jij dan leuk verwent?
  Zo’n mooi tafelkleed zou hier goed van pas komen want we hebben net een nieuwe tafel en die is rond en ik heb nog geen leuk tafelkleed gevonden

 14. Mariska
  19 december 2019 / 12:33

  Suwpe leuk zeg! Doe graag mee!!! Voor zo’n handig tafel kleed

 15. Linka
  19 december 2019 / 13:48

  Hartstikke leuk pakket! Nog leuker dat je één van ons ook mag blij maken.. daarom doe ik graag mee! Ik ben samen met mijn vriend hard aan het sparen voor onze uitzet, een leuk tafelzeil komt dan goed van pas voor onze tafel!

 16. Lieke
  19 december 2019 / 13:52

  Wow doe graag mee. We hebben een vierkante tafel moeten eigenlijk altijd op bestelling een tafelkleed kopen. Dan is dit een leuk cadeautje zo voor de kerst

 17. Marian B
  19 december 2019 / 13:58

  Wij hebben geen eens een tafelzeil. Het lijkt me toch wel handig. Zeker nu we binnenkort een nieuwe (grotere) eettafel krijgen. Ik loot dan ook graag mee.

 18. Heidi
  19 december 2019 / 14:40

  Wauw wat een mooie actie. Net een nieuwe tafel en met een dochter van bijna 3 die van kleuren, verven en kleien houdt, is dit zeker een uitkomst om langer plezier te hebben van onze tafel. Scheelt weer veel wasbeurt en van onze huidige tafelkleden

 19. 19 december 2019 / 14:52

  Ja leuke winactie. Ik gebruik nu meestal 2 hele oude tafelkleden, 1 is nog van mijn oma geweest, maar ze zien er inmiddels niet meer zo mooi uit. Sommige vlekken zijn toch zeker nu de stof echt oud wordt er niet meer uit te krijgen. Voorkomen is natuurlijk beter. En een hip patroon op tafel mag natuurlijk ook wel. Dus ik doe graag mee.

 20. Jannemam
  19 december 2019 / 23:57

  Natuurlijk doe ik ook graag mee! Heel handig en dan ook nog zo hip ?

 21. Suzanne
  20 december 2019 / 01:11

  Als op en top moeder snap jij heel goed dat zo’n tafelzeil met coating de must have is voor alle moeders? Ik heb nu echt een zeil op m’n tafel wat een beetje cheap uitziet?
  Dus ben heel benieuwd naar dit tafelzeil en zou hem dan ook graag willen winnen!

 22. Anita H.
  20 december 2019 / 03:31

  Ik doe graag mee!

 23. Sanne
  20 december 2019 / 08:12

  Leuke blog!
  Het spel van de emoties wil ik misschien wel gaan aanschaffen voor mijn klas!

  Ik doe ook graag mee voor het tafelkleed. We hebben nu een prachtige nieuwe tafel maar nog geen bijpassend kleed (lees, alles te klein) en dat zou toch wel handig zijn met zo’n 2 jarig jongetje die in huis rondwandelt.
  Fingers crossed!

  Liefs, Sanne.

 24. Natalie
  21 december 2019 / 09:07

  Hele leuke actie daar doen we graag aan mee! Ik heb nu ook een zeil over de tafel omdat de tafel niet zo mooi meer is (13 jaar oud) en omdat de oudste vaak zit te knutselen aan tafel is dit wel erg makkelijk!

 25. Helene
  22 december 2019 / 17:50

  Ja, ik doe heel graag mee! Met een peuter van bijna 2 hebben we regelmatig een vieze tafel. Al lang op zoek naar een mooi kleed!

 26. Linda van Duren
  22 december 2019 / 22:56

  Ik heb sinds afgelopen jaar een tafelzeil van ze en dat bevalt me zo goed dat ik graag een tweede zou willen hebben met een vrolijk printje. Het is zo ideaal als ik met de tweeling van 6 jaar knutsel en het tafelzeil dat we nu hebben past perfect bij ons interieur. Vandaar dat ik even duim en hoop dat ik de gelukkige mag zijn ?