Home + Wil jij snel afvallen? 3 stappen die je gewicht en leven veranderen!

Wil jij snel afvallen? 3 stappen die je gewicht en leven veranderen!

Tsja, het is een onderwerp dat velen blijft bezighouden …afvallen. Je bent te dik en wilt hier iets aan doen, waarbij de diëten om je oren vliegen. Ze beloven de wildste dingen en vaak binnen een onrealistische tijdsspanne, want dat is wat je wilt horen toch?

Laten we even duidelijk zijn, je kan inderdaad best snel afvallen. Je zal alleen wel moeten beseffen dat 5 kilo per week voor bijna niemand haalbaar is. Of het is superongezond!

We gaan je daarom hieronder laten zien hoeveel je nou echt kan afvallen, maar ook wat je ervoor zal moeten doen. Lees je gezellig verder?

Hoe snel kan je nu eigenlijk echt afvallen?

Je zal om te beginnen even passen op de plaats moeten maken, waarbij je even realistisch kijkt hoeveel je nou echt kan afvallen. Wanneer we praten over 1 kilo lichaamsvet, komt dit overeen met 9000 calorieën. Je moet echter kijken naar de samenstelling van een kilo opgeslagen lichaamsvet en die bestaat vetten, water en eiwitten. Om een 1 kilo lichaamsvet te verbranden zal daarom omennabij de 7777 calorieën moeten verminderen, zodat je 1 kilo lichaamsvet gaat verbranden. Het geeft je dus een indicatie van wat mogelijk is!

Met een simpele berekening kan je dus stellen dat wanneer je iets meer dan 550 calorieën per dag minder eet (of verbrandt) per 14 dagen 1 kilo afvalt.

Om het nog specifieker te maken, je zal 550 calorieën onder je dagelijkse behoefte moeten gaan eten en drinken. Voor vrouwen ligt dit gemiddeld op 2.200 calorieën per dag en bij mannen op 2.500 calorieën.

LET OP: Dit zijn gemiddeldes en deze wijken per persoon dus (soms flink) af!

Ieder mens heeft een andere leefstijl! Waar de een na een dag achter de kassa op de bank ploft met chips, cola en de favoriete soapserie aan, duikt de ander gelijk de sportschool in met een banaantje en een fles water. In gevallen waarbij mensen een zwaar beroep hebben (in de bouw of iets anders), is de dagelijkse energie behoefte ook weer hoger. Je zal dus voor jezelf persoonlijk moeten uitrekenen, hoeveel jij dagelijks verbruikt en nodig hebt.

En om af te vallen hier dus die 550 calorieën onder te gaan zitten!

Wat moet je doen voor gewichtsverlies?

Simpel, wil je snel afvallen dan moeten er dus de nodige calorieën verbrandt worden. Nu is dat meestal niet zo heel moeilijk.

De kunst is echter om dit op een verantwoorde manier te doen waarbij je niet alleen een mooier figuur krijgt, maar ook gezonder wordt. Je zal op die manier meer energie, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen krijgen en stralender door het leven gaan!

Verder zal je op die manier niet alleen snel afvallen, maar ook veel beter op je streefgewicht blijven. Je bent namelijk veel meer bezig met een nieuw leefstijl, dan te dweilen met de kraan open (wat veel diëten je laten doen).

Op verantwoord-afvallen.nl vind je hier nog veel meer over, het is een van de weinige bronnen waarop je echt eerlijke informatie zal vinden.

Op welke manier begin je met snel afvallen?

Je zal het op de eerste plaats moeten willen …en niet alleen willen maar ook doen! Oftewel actie ondernemen, de knop om en gaan met die banaan. Hiermee zal duidelijk worden hoe graag je echt wilt en of jij doorzettingsvermogen hebt.

Ben jij klaar om jouw leven te veranderen? Dan is het nu tijd hiermee te starten, zodat je er snel de vruchten van zal plukken!

Volg deze 3 stappen op, voor een mooi figuur!

Hieronder 3 stappen om je op weg te helpen. Wil je nog meer tips waarmee snel afvallen nog makkelijker gaat? Dan raden we je aan hier research naar te doen. Het beste is hiervoor een bewezen methode te gebruiken, zoals in dit 3 stappenplan + tips die je helpen met afvallen!

Het begint allemaal tussen je oren!

Zoals gezegd begint het bij 100% willen. Doorbreek slechte gewoontes, stop geen ongezonde dingen in je supermarktkarretje en ga de eerste paar keer desnoods met tranen in je ogen naar de sportschool! Het maakt niet uit hoe, maar doe het!

Start met een gezond voedingspatroon

Voeding is een bepalende factor en je kan er zoveel winst mee behalen. Het zal even een verandering zijn en de hunkering naar zoetigheid kan in het begin een hel zijn. Maar bedenk goed dat jij de baas bent, je smaakpapillen adapteren en je er alleen maar sterker doorheen zal komen. Vervolgens zal je alleen nog maar smachten naar alle geneugten die moeder natuur ons te bieden heeft!

Doe meer aan lichaamsbeweging

En ga die sportschool in om effectief calorieën te verbranden! Het heeft nog veel meer voordelen, maar die zal je gaande wel ontdekken.

Snel afvallen met volle overtuiging!

De remedie is vaak niet moeilijk, maar veel mensen hebben wel soms een beetje sturing en motivatie nodig. Je zal daarom zien wanneer je die wel hebt snel afvallen je ook zeker gaat lukken. En ontdekken dat de beloningen vele malen zoeter zijn, dan alle chocolade die je dagelijks naar binnenschuift.

Begin vandaag en wees klaar voor een stralende zomer!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.