Home + Wie is de winnaar van de TamamHamam doek?

Wie is de winnaar van de TamamHamam doek?

Wat is het toch gaaf om zoveel reacties te krijgen op een winactie. Dat betekent dat dit dingen zijn die goed bij jullie interesses passen en waar ik jullie in ieder geval heel blij mee kan maken. Zo ook deze winactie van de hamamdoeken van TamamHamam.

Jullie reageerden massaal en brachten de website een bezoekje om er al eentje uit te zoeken. Leuk om te lezen hoe verschillend de wensen waren 😉

In ieder geval maak ik vandaag de winnaar bekend, lees dus snel verder!

De winnaar van de hamamdoek is geworden…… Heleen van de Velde! Van harte gefeliciteerd met je prijs! Mail je mij je contactgegevens door?

En voor degenen die niet hebben gewonnen, er staat nog een leuke winactie voor de kids online en komende week komt er ook weer een leuke actie aan.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *