Home + Winactie| Win de Peppa Big creatieve set voor de vakantie!

Winactie| Win de Peppa Big creatieve set voor de vakantie!

Ik heb het er al vaker over gehad: Peppa Big. Het is een hit hier in huis. Nog steeds, ook al is M ruim 4,5 jaar. Daarom was het ook zo leuk dat ik in de afgelopen weken al de kans kreeg om over Peppa te bloggen. En dat niet alleen, ik mocht ook al een Peppa Big muziekdoosje verloten! Ik kreeg van de moeder al een mail waarin ze vertelde dat haar dochtertje er erg blij mee is.

En nu mag ik de creatieve set van Peppa Big verloten en weer iemand anders blij maken, hoe leuk is dat?!

In het noorden van het land is de vakantie al begonnen en M krijgt komende vrijdag al vakantie. Daarna is het zuiden aan de beurt. En of je nu met vakantie gaat, dagjes weg gaat of allebei, er zijn ook nog genoeg, regenachtige, dagen waarin je binnen iets moet verzinnen. En dat verzinnen is nog weleens lastig 😉 Daarom help ik je een handje, want deze creatieve set is dé musthave voor deze dagen, de kids zijn hier echt wel even zoet mee.

Toch vond ik het wel leuk om wat Peppa Big weetjes te verzamelen en ik heb ze gevonden! Zoals je weet heeft Peppa een broertje; George. Maar weet je ook hoe oud hij is? Hij is 1,5. Er wordt nooit over leeftijden gesproken in de serie, maar er is wel degelijk aan gedacht. Verder  bestaat het gezin nog uit Mama Big en Papa Big. Mama Big zie je altijd in dezelfde oranje jurk, maar er is één aflevering waarin ze die verruild voor een brandweer pak!

De makers van Peppa Big maken ook ‘Ben en Holly’s kleine koninkrijk’ en baseren veel van de afleveringen van Peppa Big op de situaties die zij zelf meemaken met hun kinderen. Daarom is het soms wel een klein beetje feest der herkenning haha.

En ik zal het M maar niet vertellen, maar in Londen is er zelfs een Peppa Big attractiepark: Peppa Pig World! Ik wil daar ooit nog wel een keer heen, maar voordat ik dat bij elkaar gespaard heb is M er denk ik alweer wat te oud voor 🙁

Maar goed, hoe doe je nu mee met deze winactie?

Heel simpel, ik stel zo een vraag en het antwoord laat je achter in de comments hieronder. De winactie loopt tot 22 juli aanstaande en dan maak ik de winnaar bekend.

Welke kleur heeft de jurk van Mama Big?

Laat het antwoord dus hieronder achter en wie weet win jij deze supergave set!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Wil je nog meer leuke prijzen winnen? Kijk dan eens op prijzenzolder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 Reacties

 1. Kir
  8 juli 2015 / 16:41

  Mama big heeft een oranje jurk.
  Mijn dochtertje is ook peppa fan!! Nu weet ik ook waarom ze Ben & Holly ook zo leuk vind ☺

 2. Saskia
  8 juli 2015 / 18:25

  De jurk van mama big is Oranje. En nu ik weet van het attractiepark ga ik ook sparen voor een bezoek aan Londen. Lijkt mij te gek! Leuke winactie 🙂

 3. 8 juli 2015 / 18:44

  Oranje! Hier twee kleine meisjes die fan zijn van Peppa, dus ik doe mee. Leuk 🙂

 4. Jarina
  8 juli 2015 / 20:24

  Oranje! Haha! Ik doe mee!

 5. Nina Mol
  9 juli 2015 / 05:36

  Dat is oranje! Ik doe ook graag mee xxx

 6. Nadine Rozeman
  9 juli 2015 / 05:52

  De kleur van mama Big is Oranje

 7. melissa
  9 juli 2015 / 09:48

  Mama big draagt een oranje jurk.

 8. jolieke Veen
  9 juli 2015 / 10:39

  hij is natuurlijk orange. zei mn kleine broertje naast me. hij zou het fantastisch vinden om dit te winnen!! en dus ben ik ook binnen.

 9. 9 juli 2015 / 10:39

  Oranje! Ontzettend leuk om te winnen voor onze dochter!

 10. Lisa
  9 juli 2015 / 14:32

  Haar jurk is oranje. Mijn nichtjes zijn beide grote Peppa fans. En ik, als tante, zou ze graag verwennen.

 11. maaike kruijshaar
  9 juli 2015 / 16:22

  Haar jurk is oranje, Ons zoontje kijkt heel veel naar pappe, vooral de dinosaurus is ook erg in trek

 12. Jan
  9 juli 2015 / 17:16

  Mama Big draagt een oranje jurk

 13. Maartje
  9 juli 2015 / 18:27

  Hoi hoi, doe heel graag mee!!
  De kleur van de jurk is oranje!

  Groetjes, Maartje

 14. marjo
  9 juli 2015 / 19:55

  De jurk is oranje, dit is echt een activiteit voor Rhodé! dus duimen draaien

 15. Ditty Dirks
  9 juli 2015 / 20:09

  Haar jurk is oranje!

 16. Marcel Bak
  9 juli 2015 / 22:16

  Oranje natuurlijk!

 17. DivYno, JayleN, Isaiah
  11 juli 2015 / 09:52

  Ik zei hier net hardop, de jurk van peppa’s mama is toch zalm kleurig? Alle 3 mijn kindjes riepen: Oranje!!!
  Hoewel ik betwijfel of de 2 kleintjes weten wat zalm is, ga ik toch maar met ze mee voor ORANJE (Hoewel ik toch echt zalm zie hahaha).
  Super leuk ook dat je het ‘weetje’ deelt over het park. Ik heb daar nog nooit van gehoord en weet zeker dat mijn vriendinnen dit ook erg gaaf zullen vinden!

 18. Erica Handel
  12 juli 2015 / 17:23

  Haar jurk is oranje.

 19. Marian van Trigt
  12 juli 2015 / 20:54

  De jurk van mama Pig is oranje.
  Leuk alles van Peppa Pig

 20. Lies
  13 juli 2015 / 10:44

  🙂 de jurk is natuurlijk oranje. Echt een super leuke actie, ik doe heel graag mee!!

 21. emmari
  13 juli 2015 / 18:25

  Mama big draagt een oranje jurk
  mijn dochter is gek op pepa!

 22. Mary
  15 juli 2015 / 13:07

  Het jurkje is oranje. Hier ook een M. die gek is op Peppa Pig. 🙂

 23. Annet
  20 juli 2015 / 12:08

  Oranje is het jurkje dat, gedragen door mama Pig,
  en ik moet zeggen het staat haar leuk voor een big….!

  Lekker kleurig en buitengewoon fleurig….
  Zo komt ze goed voor de dag en zorgt ze bij anderen voor een lach! 😉