Home + Webshoptip | Den Moose voor Scandinavische en Franse kinderkleding!

Webshoptip | Den Moose voor Scandinavische en Franse kinderkleding!

Mijn Guilty pleasures? Gefrituurde kaasstengels en kinderkleding. Echt, voor beiden kun je me wakker maken 😉 Sterker nog, toen Floris nog nachtvoedingen kreeg, zat ik geregeld ’s nachts online kinderkleding te shoppen. Ik moest er toch wat van maken en het hield me wakker. Inmiddels zijn de nachtvoedingen verleden tijd, maar shop ik nog steeds graag online kinderkleding. In Gouda hebben we eigenlijk maar één echt leuke winkel waar ik graag kom voor de jongens en verder moeten we het doen met de grote winkelketens als H&M en WE. Niets mis mee, maar ik vind het juist heel leuk om te speuren naar unieke items. Kinderkleding die je niet op iedere straathoek tegenkomt. Uniek dus, maar ook tijdloos en makkelijk met te combineren. Ik heb een toffe kinderkleding webshop voor je gevonden die deze items heeft; Den Moose!

Den Moose kinderkleding webshop met Scandinavische en Franse kinderkledingmerken!

Wij Nederlanders zijn gek op de Scandinavische woonstijl. Een Scandinavisch interieur is ontzettend populair. Logisch want de stijl is licht, minimalistisch, er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen en het is tijdloos. Datzelfde geldt voor de Scandinavische merken die worden verkocht in de webshop van Den Moose. Een merk als Gro Company is bijvoorbeeld heel basic, de kleuren zijn prachtig, maar ook heel natuurlijk en de print is ook overdreven.

Daarnaast ben ik een fan van het merk Lil’Boo. Ik vind de sweaters echt fantastisch en wil ze eigenlijk heel graag voor Milan. Kijk maar naar deze sweaters met de teksten ‘Copenhagen’ en ‘Dawn Patrol’.

Ze zijn toch onwijs tof?! Zoals je op de foto’s ziet kunnen deze truien prima voor zowel jongens als meisjes en je kunt je kinderen laten twinnen. Daarnaast zijn deze merken gemaakt van mooie materialen. De kwaliteit blijft heel mooi waardoor je deze kleding ook door kunt geven aan een volgend kind.

Oké, het is duidelijk; ik houd van deze kleding en stijl.

Voor de meisjes

Nu ben ik natuurlijk een echte jongensmoeder dus ik kijk altijd het eerst naar de jongenskleding. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van Den Moose heb ik natuurlijk ook bij de meisjes gekeken. Daar vallen de accessoires en de Franse merken op al heb ik ook een heel leuk shirtje gespot van Gro Company (daar is ‘ie weer).

In combinatie met dit rokje krijg je toch een heel stoere en een eigen stijl.

Heb je nog een feestje deze zomer? Dan is het merk Les Petits Inclassables een aanrader!

Den Moose verkoopt er bijpassende haaraccessoires bij (al zijn die sowieso altijd leuk) waaronder deze diadeem. Deze jurkjes zijn onwijs gaaf voor een (trouw)feest, een zomerse dag op het strand, maar ook voor een fotoshoot. Ben je overigens op zoek naar nog een tof Frans merk, dan is Lili Lotte ook een aanrader!

Neem dus vooral even een kijkje in de webshop van Den Moose (www.denmoose.nl). De webshop is onlangs gestart en hoewel de collectie nu al de moeite waard is, weet ik dat de komende periode de collectie wordt uitgebreid. Zo komen er deze week nog haaraccessoires binnen van Five eleven en rond mei kun je nog een leuke zomercollectie van het merk Plumeti Rain verwachten.

Ben jij net zon fan van deze stijl als ik?

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *