Home + We vieren Milans verjaardag een maand eerder!

We vieren Milans verjaardag een maand eerder!

Ik heb al eerder verteld over hoe dicht Milans verjaardag en de uitgerekende datum bij elkaar liggen. Sterker nog, het zou zomaar kunnen dat de baby wordt geboren op zijn verjaardag. We gaan er niet van uit, maar het zou gewoon kunnen, er zitten immers vijf dagen tussen. Hoewel Milan het geweldig zou vinden, willen wij het liefste dat ze straks allebei een eigen dag hebben, maar helemaal plannen kunnen we het natuurlijk niet 😉

Toch wilden we Milans verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan omdat ik zwanger ben. Dat zouden we zo sneu vinden. Hij kan er ook niets aan doen dat hij een broertje krijgt rond die datum. Om toch zo weinig mogelijk risico te lopen hebben we besloten Milans verjaardag en kinderfeestje een maand eerder te vieren. Dan hebben we ze allebei al achter de rug voor de bevalling. Nu had ik zijn feestje wel kunnen verzetten, maar een feestje vieren met een kleine baby is ook niet heel handig.

De uitnodigingen

We vinden het leuk om ieder jaar een uitnodiging te sturen voor Milans verjaardag. Geen appjes of mailtjes, maar een ouderwetse kaart. We bewaren ze zelf ook zodat hij er later nog eens naar kan kijken. Als we ze naast elkaar leggen besef je je eigenlijk pas hoe snel te tijd gaat.

Ook dit jaar mochten we van Kaartje2go weer gave uitnodigingen maken voor zowel zijn kinderfeestje als zijn verjaardag zelf. Die laatste vieren we overigens een stuk kleiner dan normaal, omdat ik dan 36 weken zwanger ben.

De komende week delen we de uitnodigingen uit en kan voor Milan de voorpret van zijn feestje al beginnen.

Voor zijn kinderfeestje hebben we gekozen voor een kleine kaart met daarop een telefoon. Dat vond ‘ie wel stoer. Verder is het een heel simpel kaartje met een foto erop. De foto is gemaakt op de plek waar we het feestje houden.

Voor de uitnodiging van zijn verjaardag kozen we een iets groter kaartje in een heel andere stijl. Dit kaartje is wat dromeriger en dat is de foto ook.

Geboortekaartjes

Ik vind het ieder jaar weer leuk om kaartjes te maken voor zijn verjaardag en had eigenlijk hetzelfde gevoel bij het uitzoeken van een geboortekaartje. We hebben heel veel geboortekaartjes bekeken de afgelopen tijd. Ook bij Kaartje2go. Kijk daar vooral even als je ook op zoek bent naar een leuk geboortekaartje.

Wat vinden jullie van Milans uitnodigingen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Rebecca
  20 augustus 2017 / 12:21

  Leuk! Kaartje2go heeft leuke kaarten!
  Wij hebben daar twee keer onze geboortekaartjes besteld.

  • 20 augustus 2017 / 12:26

   Ja, leuk hè? Ik vind kaartjes ook nog steeds veel persoonlijker. Toevallig dat je daar ook je geboortekaartjes hebt besteld!

 2. 20 augustus 2017 / 20:50

  Ik vind beide kaartjes erg leuk gemaakt. Ik verstuur zelf ook meestal via kaartje2go.