Home + Dit zijn de wensen die ik nog heb…

Dit zijn de wensen die ik nog heb…

Afgelopen week waren er weer heel wat vallende sterren te zien. Ik heb ze niet gezien, ondanks ik mij altijd voorneem om een wekker te zetten, maar ook dit keer heb ik er gewoon weer doorheen geslapen. Bij vallende sterren denk ik meteen aan het doen van een wens. Dat zette me aan het denken, want welke wensen heb ik eigenlijk nog?

Als je ze hardop uitspreekt komen wensen niet uit wordt er gezegd, maar mag je ze wel typen? Ik doe een poging!

Wens 1

Dat wensen denk ik alle moeders, en dat zijn gezonde en blije kinderen. Als zij happy zijn ben jij het ook. Ik heb het geluk dat Milan gezond is geboren en dat nog steeds is. Ik zal nooit zomaar roepen dat hij gezond is, want dat vind ik een beetje de goden verzoeken. Een kind kan immers altijd ziek worden en ik hoop het nooit mee te maken. Ik hoop dat dat geluk ons nog een keer gegund zal worden met onze tweede zoon.

Wens 2

Datzelfde wens ik ook voor ons en de mensen die we lief hebben. We hopen dat iedereen lang gezond blijft en kan doen waar zij blij van worden zonder beperkingen.

Wens 3

Voorspoed. We hebben heel veel tegenslagen gehad en heel veel meegemaakt. Zoveel en dat zet ik uiteraard lang niet allemaal op de blog. Ik vertel weleens wat, maar sommige dingen delen we niet. Wat op Internet staat, blijft op Internet staan en hoewel ik best open ben, zijn er gewoon grenzen. Ook omdat het niet alleen om mij gaat. Als we heel eerlijk zijn vinden we nu wel dat het best een tijdje mee mag zitten. Kunnen we dat ergens afdwingen? 😉

Wens 4

Carrière. Ik heb er vaker over geschreven, maar ik vind mijn werk belangrijk. Zowel voor mijn werkgever als voor Mamablogger. Het is niet het belangrijkst, maar ik wil onafhankelijk zijn en het gevoel hebben dat ik net zoveel bijdraag aan ons huishouden en gezin als Patrick. Stel dat hem ooit iets overkomt, wil ik mijn eigen boontjes kunnen doppen en voor onze kinderen zorgen. Laten we eerlijk zijn, dan is geld ook belangrijk. Toch vind ik dat niet het belangrijkste, want mijn werk geeft mij voldoening. Ik heb het er naar mijn zin, leer er iedere dag nog bij en het daagt mij uit. En dat zijn toch fijnere uitdagingen dan de uitdaging van een dwars kind haha.

Wens 5

Minder zorgen. Wat zou het toch fijn als we allemaal wat minder zorgen hebben. Dat wil iedereen denk ik wel, maar wij ook. Het ligt natuurlijk in het verlengde van voorspoed, maar het leven mag zo nu en dan wel zorgelozer. Meer spontane acties en minder nadenken over dingen. Moet lukken toch?

Eigenlijk had ik 10 wensen in gedachten, maar ik kom maar tot de helft. Ik heb eigenlijk niets eens zoveel te wensen. de kinderen zijn het belangrijkste en dan gaan wij vanzelf wel in die flow mee.

Heb jij nog een wens? Iets wat je heel graag zou willen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *