Home + Wat een week!

Wat een week!

Wat een week was dit zeg! Een week waarin de zon volop scheen, maar ik hem niet zo vaak heb gezien. Een week waarin er een heel leuke, nieuwe uitdaging ligt te wachten, maar waar ik nog niet teveel over kan vertellen. Een week waarin ik een interview had met Libelle, maar waar we nog lang op moeten wachten omdat het pas in week 23 verschijnt (maar niet minder leuk is natuurlijk!). Een week waarin ik #wordpressweek organiseerde en deze blogs veel en goed gelezen werden, maar het soms best pittig was.

Een week waarin ik na acht jaar afscheid nam van mijn werk…

En hoewel me dat best wel zwaar viel, heb ik er ook geen spijt van. Waar de ene deur dicht gaat, gaat er een andere open en ik heb zin in het werken aan de webshop, de blogs, en andere dingen naast mijn werk, waar ik nu echt meer tijd voor ga krijgen. Het zal best even wennen zijn, ondanks dat het mijn eigen beslissing was, maar dus wel heel erg leuk!

Maar goed, we hadden ook nog WordPressweek! Doen we ook nog even tussendoor 😉 Ik heb er veel leuke reacties op gehad en de blogs zijn goed gelezen. Ik hoop echt dat jullie er wat aan gehad hebben als je bijvoorbeeld nog twijfelde over bloggen in het algemeen of als je bijvoorbeeld twijfelde tussen Blogger en WordPress.

En dan bied ik ook maar meteen mijn excuses aan, want wat heb ik mijn Twitter volgers gewoon gestalkt met tweetjes over mijn blogs!

Ik weet dat het misschien bloedirritant was, maar deed het ook niet voor niets. Ik zal het in ieder geval niet meer (zo snel) doen 😉 Komende week laat ik voor de verandering weer eens iemand anders aan het woord. Dinsdag verschijnt de gastblog van Willeke Brouwer. Zij is de eigenaresse van Allemachtig Prachtig en combineert twee fysieke shops bij Loods 5 met een webshop, dat kan dus ook! Hoe zij deze combi ervaart lees je dus dinsdag in haar gastblog. En dan hou ik voor de verandering eens even mijn mond….

Sssst….

Marisca Kenter

De cadeautjes die ik kreeg van mijn collega’s en dat was nog naast de lunch met lekkere, zelfgemaakte dingetjes. Lief!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  1. ciska van stijn
    16 maart 2014 / 11:41

    Weer mooi geschreven maris ik hou er van