Home + Voor het eerst buiten de deur gewerkt!

Voor het eerst buiten de deur gewerkt!

Afgelopen zondag hikte ik tegen een onwijze to do list aan voor Mamablogger. Ik had maar liefst zeven opdrachten die geschreven moesten worden. Superfijn dat het zo goed gaat, maar ze moeten wel geschreven worden en ik had even geen idee hoe ik dat snel voor elkaar kon krijgen in huis. Met twee gezellige jongetjes om mij heen is concentreren op de tekst en doorknallen er niet bij. Tijd om dat toch even anders aan te pakken!

De Chocoladefabriek

Het was dus zondagochtend rond 8.30 uur en we hadden net ontbeten. Het zou prachtig weer worden en ik wilde ook lekker van de dag kunnen genieten met mijn mannen. Maar dat lukt een stuk minder als constant dat onrustige gevoel blijf houden. Ik overlegde met Patrick, want eigenlijk wilde ik een ochtend doorknallen in De Chocoladefabriek. Dat is de bieb bij ons om de hoek (letterlijk op 30 meter afstand) met superfijne werkplekken. Zij zijn iedere dag vanaf 9.00 uur open en iedere keer wanneer ik er mensen aan de lange tafels zag werken wilde ik dat ook. Gewoon een paar uurtjes doorknallen zonder afgeleid te worden. Het leek mij heerlijk!

Ik sprak met Patrick af dat ik er tot 11.30 uur zou gaan werken om zoveel mogelijk af te krijgen. Dan hadden we daarna nog een hele middag om wat leuks te gaan doen.

Ik was er om 9.15 uur en bestelde een verse muntthee. Ik deed de oplader in mijn MacBook en had mijn Structuurjunkie planner meegenomen. Klaar om te knallen!

Overzicht

Ik maakte eerst een overzicht met de opdrachten die ik moest schrijven en wat ik daarvoor moest doen. Het waren er dus zeven terwijl ik eerst dacht dat het er vijf waren, kun je nagaan. Ik miste echt het overzicht. Daarna keek ik naar welke artikelen er als eerste ingeleverd moesten worden en zo werkte ik het rijtje grotendeels af.

Als snel werd het drukker in De Chocoladefabriek. Ik stond er echt versteld van hoe druk het er is op de zondagochtend. Veel studenten die komen studeren, mensen die er komen ontbijten, maar ook ouderen die er blijkbaar iedere zondagochtend komen. Daarnaast waren er mensen zoals ik die er kwamen werken en tot slot was er een groep die een babyshower kwamen voorbereiden. Super bedrijvig, maar toch kon ik in alle rust werken.

Lekker productief ochtendje

Uiteindelijk pakte ik om 11.15 uur mijn spullen weer in en had ik in twee uurtjes drie artikelen geschreven, was de vierde voorbereid, had ik de diary bijgewerkt en een moodboard gemaakt. Heel veel in heel weinig tijd, maar het scheelde wel dat ik de onderwerpen al had bepaald. Ik heb zelden zo snel gewerkt!

Dit is zeker voor herhaling vatbaar en we hebben in de middag nog genoten van de zon en elkaar!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *