Home + Mijn top 3 baby musthaves van dit moment!

Mijn top 3 baby musthaves van dit moment!

Nooit meer babyshoppen, ik vind dat best wel een dingetje. Ik heb er zo van genoten tijdens mijn zwangerschappen! Het is mooi, iedereen is vriendelijk en eigenlijk is shoppen voor baby’s gewoon een heel andere, veel lievere, wereld. Misschien geniet ik er daarom wel zo van. Gelukkig heb ik een Mamablog en kan ik al mijn tips en inspiratie hier kwijt en lekker met jullie delen. Er is namelijk zoveel leuks te koop! En omdat het allemaal zo leuk is deel ik met jullie mijn top 3 baby musthaves.

  1. Baby Deluxe

De allerkleinsten hebben niet veel poespas nodig. Babykleding moet zacht, praktisch en comfortabel zijn. Daarom zijn deze babykleertjes van Baby Deluxe gemaakt van zachte teddystof en fijn stretchkatoen. In de kleding zitten geen labels, omdat deze kunnen krassen of irriteren op het nog zo tere huidje. Speciaal voor de Mamablogger lezers; je krijgt korting op je borduurkosten met de code Mamablogger!actie.  Kijk voor meer informatie en inspiratie op baby-deluxe.nl

  1. Cotton Bird

Geboortekaartjes uitkiezen vond ik één van de leukste dingen om te doen en daarom horen deze zeker thuis in dit rijtje. Rustic chic, simpel met goudfolie of frisse kleuren & originele graphics voor een gelukkige baby! Kies je geboortekaartje met bijbehorende enveloppen en stickers op www.cottonbird.nl

Nu met 20% korting op de gehele geboortecollectie met de code MAMABLOGGER* (*Geldig t/m 01.01.2020)

  1. Klein en stoer

Tot slot deze fijne tip. Op zoek naar de leukste knuffels, accessoires en meubels voor in de kinderkamer? Bij Kleinenstoer vind je je eigen, zachtste vriendje om altijd bij je te houden tijdens het slapen en het spelen, een kleine of grote vriend die altijd over je zal waken. De knuffels zijn allemaal speciaal op hun eigen manier. Have a look! Kleinenstoer.nl 

Wat vinden jullie van deze tips? Ik vind het zelf echt heel erg leuk om deze met jullie te delen. Misschien kenden jullie sommige webshops nog niet en vinden jullie er nu juist wat je zocht. Dat hoop ik in ieder geval te bereiken met dit soort artikelen. Er is zo ontzettend veel en ik kan mij voorstellen dat je als (aanstaande) ouders zijnde soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Zal ik binnenkort weer nieuwe tips delen?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Sanne
    9 april 2019 / 19:49

    Ontzettend leuk om te lezen! De tip van kleinenstoer vind ik het leukste aangezien wij binnenkort de kamer opnieuw mogen gaan inrichten van onze kleine man! Dank!