Home + Voor de meisjesmoeders | De toffe, sportieve collectie van O’Chill

Voor de meisjesmoeders | De toffe, sportieve collectie van O’Chill

Dit is de eerste keer dat ik schrijf over meisjeskleding. Ik heb in een blog over een nieuwe collectie heus weleens een stukje geschreven over de meisjeskleding uit die collectie, maar een volledige blog over een meisjescollectie? Nee, eigenlijk niet. We hebben zelf twee jongens dus ik voelde nooit eerder die behoefte. De afgelopen jaren heb ik zo nu en dan de vraag gekregen om eens over een toffe, nieuwe meisjescollectie te schrijven. Dat deed ik nooit, omdat ik niet dé collectie vond waar nog niet zoveel over geschreven was én die echt uniek was. Die heb ik nu wel gevonden, namelijk de meisjeskleding van het merk O’Chill en dan met name de nieuwe sportcollectie.

Sportkleding niet alleen meer tijdens het sporten

Milan zit sinds dit schooljaar in een ander gebouw, samen met de bovenbouw. Afgelopen week viel het mij voor het eerst op dat heel veel oudere kinderen sportkleding dragen naar school. Ik vroeg aan Milan of er misschien iets gepland stond voor die groepen, maar dat was niet het geval. Omdat ik kinderkleding zelf heel erg leuk vind, viel het mij op en zette het mij aan het denken. Eigenlijk wordt sportkleding niet alleen meer gedragen tijdens het sporten en chillen. Een mooie trainingsbroek (wel een echte mooie) met een gave trui erop en toffe sneakers eronder, kan echt een super toffe outfit zijn. Kijk maar naar de outfit hieronder:

Active & Workout collectie van O’Chill

We gaan naar het voorjaar toe. De tijd van de Koningsspelen, Koningsdag, meivakantie, sportdagen, schoolreisjes etc. Kinderen spelen meer buiten en zijn lekker actief. Dat is wat O’Chill wil stimuleren met deze nieuwe Active & Workout collectie. De collectie bestaat uit een aantal items die allemaal bij elkaar passen en met elkaar te combineren zijn. Ook hemdjes en korte truitjes. ’s Morgens kan het truitje nog aan en als het warm begint te worden kan die uit en zie je het hemdje. Dat laatste is vooral ideaal tijdens het sporten of dansen.

Het is een ontzettend leuke collectie die zonder problemen zo op het schoolplein gedragen kan worden.

Ik vind dit serieus echt een superleuke collectie en zou willen dat er zoiets was voor jongens. Voor jongens is er een hoop sportkleding te koop, maar voor de echt mooie trainingsbroeken moet je goed zoeken en dan is er vaak geen bijpassende collectie bij. Je koopt dan toch vaak losse items bij elkaar en dat hoeft met deze collectie niet.

Deze Active & Workout collectie is perfect voor meiden die…

  • Graag buiten spelen
  • Op een sport zitten
  • Het liefst chillen in lekker zittende kleding
  • Van hippe, sportieve kleding houden
  • Graag dansen en/of op toneel zitten (als je kleding lekker zit draag je dat ook uit)
  • Er graag leuk uitzien

Eigenlijk voor alle meiden dus ?

Op de website van O’Chill vind je een storelocator zodat je kunt zien waar deze te gekke en betaalbare collectie wordt verkocht. De collectie wordt ook verkocht bij een groot aantal webshops.

Wat vind jij van deze stoere collectie?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *