Home + Tip | Luisterboeken voor kinderen bij Bol.com voor maar 1 cent! Iedere week nieuwe…

Tip | Luisterboeken voor kinderen bij Bol.com voor maar 1 cent! Iedere week nieuwe…

Gisteravond spotte ik iets heel leuks; luisterboeken voor kinderen bij Bol.com die maar 1 cent per stuk kosten! Ik deelde de tip even snel op Facebook terwijl ik mij er verder in verdiepte, want hoe zit dit nu? Het is logisch dat ze voor die ene cent niet kunnen worden opgestuurd, maar hoe kunnen kinderen ze dan luisteren? En om welke 10 boeken gaat het? Ik vertel je er alles over in dit artikel.

Speciaal voor alle thuisblijvertjes

De kinderen zitten (minimaal) drie weken thuis en om die dagen wat leuker te maken voor zowel de kinderen als de ouders ;-), heeft Bol.com een aantal van hun luisterboeken flink in prijs verlaagd. Ze kosten nu niets. Alhoewel, 1 cent, maar dat is natuurlijk ook niets.

Aanbod luisterboeken

Nu kan ik mij voorstellen dat je denkt dat het aanbod luisterboeken misschien niet zo bijzonder is gezien de prijs, maar het gaat echt om heel erg leuke boeken!

Iedere week, gedurende de periode dat de kinderen thuis moeten blijven, zijn er 10 nieuwe luisterboeken voor 1 cent. Deze week gaat het om de volgende titels:

 1. De Sproeipoeper
 2. Juf Braaksel en het meesterbrein
 3. Dummie de mummie en de gouden scarabee
 4. DIY met Bibi
 5. Het ministerie van oplossingen
 6. Meester Paardenpoep
 7. Jubelientje en haar liefste oma
 8. Superjuffie en het apencircus
 9. Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!)
 10. De Transsylvanië Express

Komende week staan er dus weer 10 nieuwe luisterboeken online die dan te koop zijn voor €0,01.

Je vindt alle boeken en informatie over deze actie hier.

Hoe werkt het?

Het spreekt denk ik voor zich dat de boeken niet kunnen worden opgestuurd. Wat Bol doet is eigenlijk nog gemakkelijker, want zodra de een luisterboek hebt gekocht kun je deze meteen luisteren op je smartphone of tablet. Dat werkt als volgt:

 • Je download voordat je het luisterboek koopt de gratis Bol.com Kobo app in de Google Play Store of Appstore
 • Reken de boeken af voor 1 cent
 • Log in op de app met je Bol.com account
 • Lezen maar!

Je kunt de boeken ook bewaren voor wat later. Laten we hopen dat we van de zomer weer op vakantie kunnen en dan bieden deze boeken ook uitkomst op de achterbank 😉

Iedere dag 4 voorleesfilmpjes

Naast deze luisterboeken voor 1 cent vind je op de pagina ook 4 voorleesvideo’s. Iedere dag komen om 9.00 uur 4 nieuwe video’s online. Een leuk begin van de dag! Deze voorleesvideo’s vind je hier.

Shop vooral de luisterboeken. Je hebt ze alle 10 voor maar 10 cent. Ik denk dat we zo wel wat dagen door kunnen komen.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 22 maart 2020 / 23:26

  Ik vind de boeken van ‘Het ministerie’ echt heel leuk, heb alle titels al eens gelezen, dus die zou ik direct aanraden!