Home + Vlog | Shoplog H&M en Primark voor Milan en Floris met luipaardprint!

Vlog | Shoplog H&M en Primark voor Milan en Floris met luipaardprint!

Ja, je leest het goed. Ik heb wéér (ik krijg de smaak een klein beetje te pakken) een vlog opgenomen en ik heb voor Floris kleertjes gekocht met een luipaardprint. Waarom? Omdat het heel erg hip is en je het supertof kan combineren voor jongetjes zonder dat je meteen een nieuwe Nel Veerkamp creëert.

Voor Milan kon ik echter niet zo goed slagen en merk ik dat ik toch neig naar de duurdere merken, maar voor Floris kon ik daarentegen wel goed slagen en kocht ik vooral broekjes. Sommigen gingen echt te strak zitten en ik wilde eens wat andere kleurtjes en printjes. We sloegen een hoop in en dat alles laat ik dus zien in deze shoplog die ik samen met Floris opnam.

Gewoon een leuke vlog tussendoor en binnenkort laat ik jullie zien welke setjes je kunt maken met de luipaardprint kleertjes. Misschien is die print je smaak niet en dat is natuurlijk helemaal prima, maar dan heb ik nog genoeg anders leuks gevonden. Kijk je mee naar mijn nieuwe vlog?

En? Wat vind je van de kleertjes? Laat het me weten in de comments hieronder of op YouTube zelf. Zijn er verder nog dingen die je wilt zien in een vlog? Laat me dat dan ook vooral weten, wie weet kan ik er wat mee!

Mocht je mijn vlogs leuk vinden, abonneer je dan op mijn kanaal. Zou ik heel erg leuk vinden! Fijne vrijdagavond!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Ciska
  24 februari 2018 / 10:00

  War een leuke vlog

 2. Christine
  24 februari 2018 / 21:53

  Die smile van Floris aan het begin #smelt..
  En hoe hij vervolgens ook probeert mee te kijken, te leuk om te zien!
  Ennuh, zo’n ‘professionele vlog’ is dus héél saai, juist die interactie tussen jullie vind ik erg leuk en ook realistisch hé?!! 😉 maar nu nog even over de geshopte kleding.. :p

  Ben ontzettend benieuwd hoe je de luipaardprint jongensachtig gaat stylen, zie je artikel wel verschijnen! En die zonnebril voor Floris is ook erg leuk.. heb zelf een keer een brilletje voor €2,50 bij de Wibra gehaald voor m’n dochter waar we ook vaak complimentjes op krijgen, hoeft ook niet veel te kosten hé?!