Home + Budgettip | ‘Bril uitnodigingen’ van Flying Tiger!

Budgettip | ‘Bril uitnodigingen’ van Flying Tiger!

Als ouder zijnde met een kind op de basisschool ontkom je er niet aan; de uitnodigingen voor een kinderfeestje. Ieder jaar worden deze zorgvuldig uitgezocht of gemaakt en voor je kind(eren) is die voorpret natuurlijk geweldig. Ik vond bij Flying Tiger te gekke, originele budget uitnodigingen voor een kinderfeestje die ik aan jullie moest laten zien!

‘Bril uitnodigingen’

Dit zijn namelijk geen gewone uitnodigingen, dit zijn uitnodigingen in de vorm van een bril! Ze zijn al leuk om ze zo uit te delen, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken wanneer je een bioscoop feestje geeft. Geeft net dat beetje extra.

In ieder pakje zitten zes enveloppen en 6 brillen en een pakje kost maar €1,- Lekker low budget dus!

De uitnodigingen zijn er in twee varianten: met ballonnen en cadeautjes. Ik vind zelf de cadeautjes heel erg leuk, maar door het roze wel erg meisjesachtig. Dat had van mij wat meer uniseks gemogen. Dan valt er tenminste nog wat te kiezen.

Zeg nou zelf, deze ‘bril uitnodigingen’ zijn toch té leuk? Ze vielen op en toen ik de prijs zag was ik helemaal verkocht. Zo is het voor iedereen leuk, want kinderfeestjes zijn al duur genoeg.

Er is niet heel veel ruimte om op te schrijven, maar in principe kun je de belangrijkste info gewoon kwijt.

Verder hebben ze bij Flying Tiger nog veel meer dingen voor verjaardagen en kinderfeestjes. Denk aan gave slingers, een pakket om zelf een verjaardagsmuts mee te maken van papier, borden, bekers etc. En dat allemaal voor ronde, kleine bedragen. Kortom, echt wel even de moeite waard als je binnenkort een verjaardag hebt.

Wij hebben deze nu alvast klaarliggen voor Milans verjaardag al duurt dat nog wel even 😉 Misschien verzinnen we tegen die tijd nog wel wat anders leuks ermee. We zouden eens wat meer moeten vieren in het leven haha.

deze blog is overigens geen spon, ik heb de uitnodigingen zelf gekocht om ze met jullie te delen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *