Home + Verslag van een heerlijk lang en tropisch weekend!

Verslag van een heerlijk lang en tropisch weekend!

Soms lijkt het wel of alles mee zit. Lekker weer, vrije dagen en een hoop gezelligheid. Afgelopen weekend hadden we een heerlijk en lang hemelvaartsweekend en wat hebben we genoten! Ik heb veel foto’s gemaakt en het leek mij leuk om jullie mee terug te nemen naar die heerlijke dagen.

Donderdag – Hemelvaartsdag

Prachtig weer en de eerste vrije dag! De dag ervoor had ik in de stad al fijne zomerkleding voor Milan geshopt en dat was zeker geen overbodige luxe. In de ochtend vermaakte Milan zich in de tuin en ik geloof dat ik de hele ochtend naar Google Analytics heb gestaard. De reden hiervan was de blogpost over de leuke zwart/wit tuin/strand spulletjes van Zeeman. Zelfs op deze mooie dag trok deze bizar veel lezers en voor 9.00 ’s morgens was hij al gelezen door ruim 2000 unieke bezoekers! Bizar, en wat een mooi beging van de dag! Patrick was ondertussen bezig in de babykamer.

Daarna besloten we te gaan genieten van het mooie weer en even lekker te gaan lunchen in de stad. We komen graag bij Gewoon Gouds en omdat we op tijd waren hadden we nog een heel goed plekje.

Milan at een grote pannenkoek, Patrick kroketten op brood en ik twee overheerlijke kaaskroketten met frites. Daarna ging Patrick naar huis om verder te gaan met de babykamer en Milan en ik deden nog een rondje stad. Ik kocht nog een leuke stolp voor in de babykamer van Wibra en een nachtlampje voor op de babykamer.

Vrijdag

Patrick moest helaas nog een paar uurtjes aan het werk en ik werkte wat aan de blog. Verder werkte ik een hoop mailtjes weg. Ondertussen belde ik drie keer naar de verzekering om te vragen hoe het ervoor stond met onze zaak (het auto-ongeluk), maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk kreeg ik een superfijne vrouw aan de telefoon die mij helemaal begreep en in no time werd alles geregeld! Sterker nog, aan het einde van de middag konden we onverwachts onze nieuwe auto al ophalen! Wat een fijne verrassing!

Tussen alle drukte door hebben we ook nog de waterglijbaan van Milan opgezet. Ik kreeg er op Instagram en Facebook veel reacties op. Vorig jaar schreef ik er al over.

Zaterdag

De dag begon vroeg, want het zou tropisch warm worden. Terwijl ik in huis schoon maakte en rommelde waren de mannen om 7.30 uur al druk de auto aan het wassen.

Daarna vertrokken we al snel naar het zwembad.

Mijn nichtje en een vriendinnetje waren er ook en dat was natuurlijk feest voor Milan. Voor mij werd het op den duur echt te warm en dus zijn we naar huis gegaan. Ons nichtje en haar vriendinnetje zijn ’s avonds nog bij ons geweest om met Milan en de glijbaan te spelen. Superleuk. Milan heeft echt genoten van deze dag, want hij heeft ook nog uren met de buurkinderen gespeeld.

Zondag

We zijn lekker rustig thuis gebleven. Heel even bij de Action geweest en daarna in huis en in de tuin gerommeld. Ik heb er dan ook geen foto’s van gemaakt. Ik ben druk bezig geweest met de blog en een freelance klus. Patrick rommelde wat in huis en Milan gleed 963 keer van zijn waterglijbaan af 😉

Ondertussen kwamen opa en oma nog langs en was het gewoon een heel fijn lang weekend. Ik houd ervan! Laten we hopen dat we deze positieve vibe nu eens vasthouden. Van ons mag het nu wel een keertje 🙂

Hoe was jullie warme weekend? Ook zo genoten?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 30 mei 2017 / 11:35

    Het was zeker genieten. De kinderen speelden buiten met water en in het badje. Onze dame had vrijdag een kinderfeestje met waterspellen. Nog geluncht bij mijn schoonzus en gezin. Kortom gewoon genieten.