Home + Budget shoplog | Zomerkleding voor Milan!

Budget shoplog | Zomerkleding voor Milan!

De mussen vallen dood van het dak en ik kwam erachter dat Milan eigenlijk nog maar heel weinig korte broeken had. En ook wat betreft t-shirtjes kon ik nog wel wat bijvullen. Hoog tijd om even snel de stad in te gaan en wat te shoppen voor dit mooie weer. Nu is het hier vaker koud dan echt warm, dus ik wilde niet teveel kopen. Gewoon iets waar hij een paar dagen mee kan doen, wat ik met elkaar kan combineren en aangezien het om zomerkleding gaat, wilde ik er ook niet teveel aan uitgeven.

Bij H&M slaagde ik al snel en alles wat ik daar kost kost €7,99 per stuk!

Liefde voor polootjes!

De één vindt het te ‘kakker’ en de ander vindt het geweldig; polo’s. Ik behoor tot die laatste categorie. Ik vind het kraagje altijd fijn en het staat Milan zo leuk. Ik koos voor een donkerblauwe met witte stippeltjes en een lichtroze. Die laatste staat vooral heel mooi als Milan een lekker kleurtje heeft van de zon. Bij een nette gelegenheid zijn deze polootjes ook heel mooi op een witte broek.

Streepjes!

Bij H&M kocht ik ook nog het gestreepte shirt dat net even wat aparter is door de knoopjes en de stof, die is namelijk echt heel fijn. Het broekje zit gewoon enorm lekker en kocht ik bij WE voor €18.

Printjes!

Ook nu Milan ouder wordt, blijf ik fan van de printjes. Dit broekje met haaien kocht ik ook bij H&M voor €7,99. Hij is toch té leuk?!

En verder…

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het korte broeken met gewone sokken eronder in plaats van sneaker sokken. Milans sneaker sokken leken wel opgegeten te zijn en dus moest ik daar ook nieuwe voor kopen. Bij H&M vond ik dit pak waar zeven paar sokken in zaten. Best een gek aantal, maar ze zaten allemaal nog vast dus het zal wel kloppen. Hier kunnen we in ieder geval de hele zomer mee vooruit. Ook dit pak kost €7,99.

Uiteindelijk was ik dus voor €58,- klaar en kun je toch leuke setjes maken. De polootjes en shirtjes kunnen altijd nog ergens onder worden gedragen als het kouder is. Ideaal dus!

Wij zijn klaar voor de komende dagen!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 26 mei 2017 / 06:40

  Ik vind polo shirtjes ook altijd stoer staan bij onze kleine man.
  Goed geshopt!

 2. 26 mei 2017 / 08:14

  Superleuk allemaal. Ik houd ook van polo’s. Net wat gekleder dan een shirt. Sam heeft die blauwe met stipjes ook in de kast hangen.

 3. 26 mei 2017 / 08:37

  O dat broekje van de WE! Die ga ik ook halen voor mijn oudste. Bij H&M slaag ik ook altijd goed!