Home + Vakantie tip | Intex Surf N Slide waterglijbaan!

Vakantie tip | Intex Surf N Slide waterglijbaan!

Eindelijk lijkt het dan toch zomer te worden en wat keken we er naar uit! Op Facebook kreeg ik de ene na de andere herinnering van de afgelopen jaren en het was toen echt al mooi weer. Lekker de tuin in en met water spelen. Wat lekkers erbij, muziekje aan en het ultieme genieten kan al beginnen. Je hoeft niet perse op vakantie voor dat vakantiegevoel, maar ja, dan moet dat weer wel een beetje meewerken haha.

Gelukkig doet dat het nu en we hebben ook nog een hele maand augustus in het vooruitzicht dus hopen we dat het goede weer nu doorzet. En dan kun je beter maar goed voorbereid zijn. Heb jij bijvoorbeeld al een opzetzwembad? Mijn ervaring is namelijk dat, zodra je deze wilt shoppen bij mooi weer, er al een hoop zijn uitverkocht. Jammer, want je wilt er toch een flinke tijd mee doen en dan wil je er ook één die echt bij jullie past.

Een waterglijbaan?

Wij hebben al een zwembad, maar nu we een extra grasveld in de tuin hebben, zochten we naar iets wat makkelijker op te zetten en op te ruimen is dan het grote zwembad, maar wel minstens net zo leuk. En ik weet zeker dat we dat gevonden hebben! We kwamen namelijk terecht op top-zwembadshop.nl en vonden daar een waterglijbaan van Intex, hoe gaaf is deze?!

Zodra Milan deze zag was hij door het dolle heen. Er zitten twee surfboards bij dus hij kan in de vakantie ook nog vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om samen van de waterglijbaan te surfen. Omdat je de waterglijbaan heel gemakkelijk kunt aansluiten op de tuinslang kunnen de kinderen nog sneller naar beneden surfen. Nu ben ik een moeder wat bij het woord ‘snel’ zich ook meteen afvraagt of het dan wel veilig is, maar dat is het zeker vanwege de landingszone. Zo kunnen ze er dus niet vanaf schieten. En dat vindt deze moeder een heel fijn en veilig gevoel.

Top Zwembadshop en de bezorging

De glijbaan werd snel bezorgd, voor 16.00 uur besteld is namelijk dezelfde dag nog verzonden. Vanaf €50 betaal je geen verzendkosten en je betaalt altijd de laagste prijs. Dit zijn voor mij altijd belangrijke voorwaarden om ergens te bestellen. Ik heb immers zelf vijf jaar lang een webshop gehad dus ik weet waar ik op moet letten.

Wij zijn er heel blij mee en hopen dat de zon nu eens bij ons blijft plakken zodat wij hier de komende tijd kunnen genieten in de tuin met de waterglijbaan. Is het heel gek dat ik er zelf ook op zou willen? 😉

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *