Home + Versiering voor wanneer de baby is geboren!

Versiering voor wanneer de baby is geboren!

Al vanaf het moment dat je weet dat jullie een kindje verwachten, ben je er al mee bezig. Je kunt niet wachten met shoppen en geloof mij, er moet heel wat geshopt worden! Gewapend met een babyuitzetlijst gaan jullie de winkels door en langzaam maar zeker wordt deze uitzet compleet. En net wanneer je denkt dat je alles hebt, de vluchttas klaar staat en de camera zelfs als is opgeladen bedenk je je dat jullie ook nog versiering nodig hebben voordat de baby wordt geboren!

Zo ging dat dus toen ik zwanger was van Milan. Heel erg last minute hebben we wat gekocht, klaargelegd in een mandje en beneden neergezet zodat mijn moeder en zus er niet naar hoefden te zoeken en alles alvast konden versieren. Ik had er zelfs een schaar en plakband bij gedaan en instructies waar ik wat wilde hebben 😉 Dat dan weer wel, maar we waren natuurlijk rijkelijk laat.

Deze keer pakken we het anders aan. Sterker nog, ik heb al wat in huis en wil ook bepaalde kleuren. Namelijk mint, wit en zwart. Dit komt terug in het kamertje, het geboortekaartje, bepaalde accessoires en dus ook in de versiering. Het verzamelen is alleen nog niet zo makkelijk, want in veel fysieke winkels is veel standaard blauw en roze te vinden. Niets mis mee, maar ik wil zo graag wat anders. Iets persoonlijks dat echt bij ons past. Daarom ben ik online rond gaan kijken en uiteindelijk kwam ik uit bij Slingershop.

Persoonlijke slingers!

We vinden het leuk om voor het raam een slinger op te hangen met de naam. De hele buurt mag weten dat hij is geboren en we hebben geen voortuin waar we een bijvoorbeeld een bord in kunnen zetten. Bij Slingershop ontwerp je zelf je slinger. Jullie bepalen de tekst, de kleuren, de figuren etc. Zo kun je iedere gewenste combinatie maken! En niet alleen voor een geboorte natuurlijk, maar dit kan voor iedere mijlpaal. Een verjaardag, huwelijk, housewarming, you name it. En wat dacht je van een persoonlijke tekst wanneer je een babyshower voor iemand anders organiseert?

Winactie!

Wij zijn heel enthousiast en ik mag van Slingershop een persoonlijke slinger naar keuze weggeven! Jij bepaalt de tekst en de kleuren en Slingershop gaat voor je aan de slag! Wat je hiervoor moet doen? Niet veel! Vertel in de comments hieronder waarvoor je de slinger wilt gebruiken met eventueel de tekst er al bij en wie weet win jij wel een persoonlijke slinger. De winnaar krijgt na 26 juli 2017 persoonlijk bericht.

Doe je mee?

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 Reacties

 1. Evelien
  12 juli 2017 / 07:27

  Wat een super leuk idee zeg! Ik zou dan een slinger kiezen met “hoera sem is jarig” zodat ik deze elk jaar weer opnieuw kan gebruiken! 🙂 en iets van een sterretje erbij ben ik namelijk gek op haha!

 2. Wendy v V
  12 juli 2017 / 07:35

  Wat leuk!
  Ik zou hem gebruiken als versiering op de trouwdag van mijn broertje. Als ceremoniemeester nu druk bezig met de versiering, dit zou super gaaf zijn.

 3. Mariska
  12 juli 2017 / 07:39

  Mijn moeder wordt binnenkort 60 jaar en willen groot feesrje voor haar geven. Hoe leuk is het dan om een slinger met Iny 60 jaar te hebben!!

 4. Sandra
  12 juli 2017 / 07:54

  Aangezien we twee in 1 verjaardag van de jongens vieren met wel de hele wijk weten dat ze jarig zijn….

 5. 12 juli 2017 / 07:56

  Ik doe mee voor mijn zusje! In September krijgt ze een jongetje en word ik voor het eerst tante 🙂 En wat is een feestje zonder slingers?!

 6. 12 juli 2017 / 07:58

  Wat leuk!!
  Ik zou deze heel graag winnen voor de verjaardag van mijn jongens, we vieren deze dag in 1 weekend omdat ze kort na elkaar jarig zijn.
  ‘♡ Hoera Tom en Duuk zijn jarig ♡’

  Fingers crossed ?

 7. Marian B
  12 juli 2017 / 09:22

  Wat leuk! Ik zou er ook eentje kiezen voor een verjaardag met een tekst die elk jaar te gebruiken is. (Hoera … is jarig) De keuze voor wie, mijn dochtertje of zoontje, dat is het nog moeilijkst. Ik denk dat ik dan toch voor een roze/paarse variant ga met hartjes want mijn dochter is het eerst jarig. Het maakt de aankleding nog leuker zo’n persoonlijke slinger.

 8. Kayleigh
  12 juli 2017 / 09:50

  Hi Marisca,

  Ik zou deze slinger gebruiken om bij mijn zwager en schoonzus neer te hangen als verassing voor het raam als hun eerste kindje geboren is. Lijkt me super leuk en speciaal om een persoonlijke slinger als verassing op te hangen voor deze toppers! En laat hun kleur nu ook net mintgroen zwart en wit zijn..:-)

  Liefs en succes met je blogs!
  Kayleigh.

 9. 12 juli 2017 / 10:38

  Dit zou zeker een leuke aanwinst zijn voor de eerste verjaardag van mijn neefje.?

 10. Jantine
  12 juli 2017 / 17:30

  Ik wil er eentje voor de verjaardag van mijn zoontje. Hij wordt al bijna 1 jaar en ik zoek nog een slinger met mint groen wit een zwart. Dat worden de thema kleuren van zijn eerste feestje:-)

 11. Romy
  12 juli 2017 / 17:52

  Oehhh wat gaaf! Ik ben over 3 weekjes uitgerekend dus kan wel zo’n leuke slinger gebruiken!

 12. Janneke
  12 juli 2017 / 20:36

  Leuke actie! Beide jongens zijn in augustus jarig en zullen het de komende jaren samen vieren (ze schelen 2 jaar en 2 weken, vieren hun bday in het weekend tussen de bday’s in. Uiteraard krijgen ze later wel ieder een eigen feestje). Als ik win, dan wil ik de tekst ‘hieperdepiep HOERA!’ in de kleuren nachtblauw/appeltjes groen (om en om). De kleuren komen (gedeeltelijk) overeen met de kleuren van de kinderkamers.

 13. Doortje Nicolai
  12 juli 2017 / 22:04

  Wat ontzettend leuk! In september word ik voor het eerst Oma en zo’n mooie slinger draagt zeker bij tot de feestvreugde als mijn kleinzoontje geboren is!
  De naam weet ik nog niet..misschien mogen mijn zoon en schoondochter jou doorgeven wat de tekst mag worden..?!
  Lieve groet, Doortje

 14. 12 juli 2017 / 22:53

  Wat een leuke winactie! Ook ik ga voor een verjaardagsslinger. “Hoera … is jarig!” Ik zou hem heel graag winnen!

 15. 13 juli 2017 / 07:24

  Wat tof! Ik zou hem graag graag willen winnen, ik hang hem dan op in de slaapkamer van mijn jongste zoon als extra aankleding.
  *Love you to the moon and back* vind ik wel passend.

 16. 13 juli 2017 / 07:26

  Wat tof! Ik zou hem graag willen winnen; ik hang hem dan op in de slaapkamer van mijn jongste zoon als extra aankleding.
  *Love you to the moon and back* vind ik wel passend.

 17. Linda
  13 juli 2017 / 13:54

  Leukkkkkkk! Zwarte letters, voor de geboorte van onze zoon! Ik heb al wat versiering gekocht in die stijl, deze slinger zou er perfect bij passen! 14 oktober ben ik uitgerekend… Duimen maar!

 18. Liesbeth
  18 juli 2017 / 11:47

  Superleuk!!! Voor de eerste verjaardag van ons zoontje! Een eigen slinger, hoe gaaf is dat!

 19. Ilona
  20 juli 2017 / 08:10

  Wat een leuke win actie! Ook ik doe graag mee! 🙂 Eind oktober ben ik uitgerekend dus dan hang ik de slinger graag bij ons voor het raam. Ook wij hebben niet echt een voortuin waar we iets leuks neer kunnen zetten, dus zo’n slinger is dan echt top! Ik ga duimen!!

 20. Loes Arends-de Koeijer
  28 juli 2017 / 19:30

  Heel erg gaaf!
  Wij zouden graag een slinger willen om net als jij doet voor het raam te hangen. Ook wij hebben geen voortuin en zouden het op deze manier leuk vinden om te laten zien dat onze zoon geboren is! ♡
  Nog 5 weekjes wachten 🙂