Home + Verlof Diary #3 | Wat een gekke week!

Verlof Diary #3 | Wat een gekke week!

Bizar snel gaat het. Zo ben je nog aan het werk en tel je de dagen tot je verlof af omdat je er stiekem best aan toe bent en zo zitten er alweer drie weken van je verlof op! De weken vliegen echt voorbij en ik ben druk met van alles en nog wat. Afgelopen week was een rare week, kijk je mee?

Maandag

Op maandag maak ik weinig foto’s. Zoals je ziet ben ik heel goed met dit soort diaries 😉 Ik werk veel aan de blog, doe alvast de BTW aangifte en ben heel druk met vooruit plannen voor Mamablogger. Ook maak ik foto’s voor de artikelen van komende week zoals deze van de Zakenmam agenda. Verder is mijn bureau één grote chaos en liggen er overal papiertjes en briefjes… Ach, zo lang ik er maar wijs uit wordt haha.

Dinsdag

Ik moet naar de verloskundige voor controle en daar blijkt dat mijn bloeddruk te hoog is. Ik moet aankomende donderdag terug komen en mijn urine laten controleren. Het hartje klonk gelukkig helemaal goed en verder zag alles er prima uit.

Eenmaal thuis begin ik met het inpakken van onze vluchtkoffers. Een voor ons en één voor Milan natuurlijk. Hij gaat naar opa en oma (tenzij hij op school zit) als ik moet bevallen dus ook voor hem pak ik van alles in. We zijn overal op voorbereid! Daarna is het alweer tijd om Milan uit school te halen.

Woensdag

Milan heeft een studiedag van school en is voor die dag uitgenodigd voor een feestje. Ze gaan de hele dag naar Plaswijckpark! Ik breng hem er al op tijd heen en kan daardoor niet zelf naar Etos voor een heel fijne aanbieding. Deze dozen met zes pakjes billendoekjes kosten nu maar €4,- per doos! Gelukkig wonen mijn ouders er vlakbij en willen zij er wel even heen lopen. Heel lief!

Zodra ik Milan heb weggebracht rijd ik er meteen langs om ze op te halen. Ik sta even in de file, maar wat fijn dat we nog vijf dozen hebben kunnen scoren! Het werd daarna erg druk namelijk.

De rest van de dag werk ik mijn mail weg en blog ik weer vooruit. Ook kijk ik wat programma’s terug. Ik doe toch maar rustiger aan vanwege mijn bloeddruk.

Aan het einde van de middag haal ik Milan op en wat heeft hij een onwijs fijne dag gehad! Hij heeft zo ontzettend genoten van het feestje en is helemaal stuk. We eten wat makkelijks en daarna gaan hij en Patrick nog naar de zwemles. Gelukkig staken de leraren die dag erop, dan kunnen wij even een dagje bijtanken. Tenminste…

Donderdag

Om 06.10 uur belt Patrick. In eerste instantie denk ik dat hij met pech langs de weg staat of iets dergelijks, maar niets is minder waar. Hij heeft in de 112 app gezien dat er een ambulance naar mijn ouders toe moest en vroeg zich af of ik dat al wist. Ik was net wakker en wist van niets. Milan was lekker naast mij gekropen en werd inmiddels ook wakker. We belden naar mijn moeder en mijn stiefvader was opgehaald vanwege pijn op zijn borst. Mijn moeder wilde er zelf achteraan rijden, maar heeft veel pijn in haar been dus dat leek mij niet zo handig. Ik zei haar dat we haar binnen een half uurtje op zouden pikken. Milan en ik wasten ons snel en kleedden ons aan. Ik smeerde wat boterhammen, maakte de bedden op en inderdaad stonden we binnen een half uur bij haar voor de deur. Op naar het ziekenhuis!

Daar zijn we ongeveer 1,5 uur geweest voordat we hoorden dat hij werd opgenomen. Al met al viel dat dus erg mee, want je moet weleens langer wachten in het ziekenhuis. Wij besloten naar huis te gaan, want ik verwachtte een pakketje en moest natuurlijk weer terug naar de verloskundige.

Voor 9.00 uur waren we weer thuis en kwam de pakketjesman met dit pakketje van Noppies. Zij hebben een nieuwe lijn met blogger Kelly Caresse en ook ik kreeg een pakje thuis gestuurd.

Nog meer pakketjes, want ook deze kwam binnen! Dit is de nieuwe lijn van Lief! Lifestyle! Binnenkort meer hierover.

En daar zitten we weer aan het einde van de ochtend. Ik moest mijn urine inleveren en daaruit bleek dat er teveel eiwitten in zaten. Ook hadden ze het vermoeden dat ik weer een blaasontsteking had (bah!). Verder was mijn bloeddruk nu wel weer goed. We werden naar de huisarts gestuurd voor een extra check.

Milan en ik eten wat, gaan naar de huisarts en halen wat boodschappen. Ik besluit een pan verse soep te maken en pers meteen wat sinaasappels uit. Aan het einde van de middag kunnen we weer naar het ziekenhuis om mijn stiefvader weer op te halen. We weten nog steeds niet zo goed wat het nu was.

Vrijdag

Het is slecht weer en ik kan nauwelijks meer fietsen. Ik besluit Milan met de auto naar school te brengen.

Ik werk nog even en daarna komt mijn oude buurvrouw op visite. Ik maak er geen foto’s van. Als zij en de kinderen weg zijn houd ik ook even pauze.

Met een kopje soep! Ik heb nog over en eet gewoon twee koppen, heerlijk! Daarna werk ik aan mijn freelance klussen, want ook die moeten vooruit worden gewerkt. Dat is nu bijna klaar!

Ik haal Milan lopend op uit school en het regent weer eens voor de verandering.

Terwijl Milan en ik naar huis lopen besluiten we bij de bakker een gebakje te halen voor na het eten. Gewoon omdat het kan! Daarna lopen we snel door naar huis.

Zaterdag

We zitten al vroeg in de auto. Van de Prenatal naar Babydump, Van de Gamma naar de Action en daarna nog naar het winkelcentrum. We hebben van alles nodig en zijn pas een paar uur later weer thuis. Wat ik heb geshopt voor de baby zie je binnenkort. De rest van de dag is het baggerweer en blijven we lekker binnen.

Zondag

We beginnen de zondag met de race van Max. Patrick en Milan willen graag kijken en we zien Max tweede worden. Goed gedaan Max!

Werk, werk, werk. Mijn planning voor Mamablogger komt steeds meer rond, er worden nieuwe foto’s gemaakt en mijn freelance werk, werk ik vooruit voor vijf weken. Goed bezig!

Dit was dus de derde verlofweek. Op naar nummer vier!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *