Home + Aftellen naar Sinterklaas #1 | Action pakjeshaard!

Aftellen naar Sinterklaas #1 | Action pakjeshaard!

Over iets meer dan een maand komen de Sint en zijn Pieten weer naar ons land. Het grote speelgoedboek wordt iedere dag doorgebladerd en Milan zet vinkjes bij wat hij wil hebben. Geen kruisjes, anders denkt Sinterklaas dat hij dat juist niet wil. Over alles wordt nagedacht 😉 Ook wij bloggers zijn al druk bezig met de feestdagen. We richten de blog erop in, houden alle nieuwtjes op het gebied van speelgoed bij en delen de artikelen die we voorgaande jaren schreven nog een keer.

De kruidnoten liggen in de winkels, de Pietendiscussie barst zo her en der alweer los en we shoppen stiekem al wat cadeautjes zodat we de kosten kunnen spreiden. En daarom vind ik dat we nu zo langzamerhand wel af mogen tellen naar Sinterklaas. In deze rubriek deel ik dus alle nieuwtjes op het gebied van Sinterklaas met jullie. Denk aan leuk speelgoed, trends, versieringen etc. Ik trap af met de pakjeshaard van Action!

Action pakjeshaard!

We hebben de afgelopen jaren al vaker pakjeshaarden voorbij zien komen. Onder andere bij Kruidvat en daar was altijd een behoorlijke run op. Dit jaar heeft Action ook een pakjeshaard en deze kost maar €3,99! Wij besloten deze mee te nemen zodat we hem alvast aan jullie kunnen laten zien!

Je vindt de pakjeshaard bij alle Sinterklaas knutselspullen. Zo zijn er al kant en klare surprises, kleurplaten etc. De vorige keer zag ik de pakjeshaard nog niet liggen, maar inmiddels worden ze dus wel verkocht. Het advies is om er snel bij te zijn. Ook wanneer je op een school/peuterspeelzaal werkt.

Het in elkaar vouwen gaat heel gemakkelijk en uiteindelijk heb je dus heel snel een superleuke pakjeshaard!

Mocht je er in de woonkamer geen ruimte voor hebben is hij ook wel erg leuk om in de kinderkamer te zetten. Daar kun je een hele Sinterklaashoek maken.

Verder bedacht ik mij dat je je met wat creativiteit de haard kan aanpassen aan je eigen interieur. Je zou hem bijvoorbeeld kunnen verven.

Haal hem alvast in huis, dan heb je straks heel blije kinderen! Op naar Sinterklaas!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  10 oktober 2017 / 19:26

  Bedankt voor de fijne tip! Dochter zal met sinterklaas bijna drie zijn, dus denk dat wij het dit jaar maar eens ‘serieus’ moeten gaan vieren :p en juist dit soort tradities die je zelf maakt en elk jaar terug laat komen zijn wat mij betreft het leukste onderdeel van het hele feest!!!
  Heb me gisteren schuldig gemaakt aan het bakken van sinterklaas-koekjes.. gewone zandkoekjes met speculaaskruiden en lekker veel kaneel! Hmm… hoort echt bij al die regen en kou!

  • 11 oktober 2017 / 10:00

   Drie is zo’n leuke leeftijd, want dan is het allemaal zo spannend en begrijpen ze het ook veel meer. En die koekjes klinken ook wel heel goed 😉