Home + Mama Musthaves | Baby items van Hobea!

Mama Musthaves | Baby items van Hobea!

Uitzetlijstjes, verlanglijstjes en verder alles wat we gewoon willen hebben omdat het leuk is. Een babyuitzet is behoorlijk duur en we hebben die negen maanden ook echt wel nodig om alles bij elkaar te shoppen. Ik zag op een gegeven moment door de bomen het bos ook niet meer. Wat hadden we nu echt nodig? Niet alles stond bijvoorbeeld op de uitzetlijstjes.

Zo vind ik een wikkeldeken echt een must. Niet alleen voor thuis, maar ook voor in de Maxi Cosi en kinderwagen. Lekker multifunctioneel. Zeker voor een kind dat in het najaar wordt geboren. Het is dat ik er zelf graag één wilde hebben, maar deze stond dus niet op de uitzetlijstjes. Ik kwam hem wel weer tegen bij de lijstjes over wat je meeneemt in de vluchtkoffer. Snap jij het nog?

In de bekende babywinkels duizelde het mij soms. Er was zo ontzettend veel! Wat had ik nu echt nodig en wat kon ik bijvoorbeeld gebruiken in zowel de kinderwagen als de Maxi Cosi en zelfs de buggy? Op die manier bespaar je behoorlijk wat geld.

Webshop Hobea

Ik heb heel wat webshops afgestruind en uiteindelijk kwam ik ook Hobea tegen. Geen schreeuwerige teksten, maar een heel rustige webshop met een heel praktisch aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3-in-1 wikkeldekens?

Zij verkopen wikkeldekens die in de autostoel (van verschillende merken dus niet alleen Maxi Cosi!) en de buggy passen, maar verder is het ook een heel fijn speelkleed en is hij te gebruiken als verzorgingsdeken.

Toen zag ik leren slofjes! Die had ik voor Milan destijds ook en ik moet eerlijk bekennen dat ik daar in eerste instantie het belang niet zo van in zag. Later kon ik echt niet meer zonder, want sokjes glijden zo snel af. Met goede slofjes heb je daar geen last van en het is warmer dan sokjes. Vooral als ze gaan kruipen is dat heel fijn 😉 Dit vind ik de leukste:

Verder kun je er terecht voor te gekke voedings- en zwangerschapskussens die ook onmisbaar zijn als je geen borstvoeding geeft. Je slaapt er zelf namelijk lekkerder door en je kindje kan er heerlijk op liggen.

Ook vind je er fijne dekens, babybeddengoed etc.

Alles is er zowel in print als in effen kleurtjes. Handig wanneer je bijvoorbeeld een kinderwagen hebt met een print.

Kortom, ik ben heel enthousiast over deze webshop en wilde deze graag met jullie delen. Ik zie kleine …… al liggen in zo’n zacht deken 😉

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *