Home + Verliefd op de Bergstein kaplaarsjes!

Verliefd op de Bergstein kaplaarsjes!

Naast schoenen voor kinderen, zijn kaplaarzen een onmisbare aanvulling. Niet alleen wanneer het regent, maar wat dacht je van die heerlijke bos- of standwandelingen die we zo nu en dan maken? Het is zonde om dan gewone schoenen aan te trekken, zeker wanneer ze bijvoorbeeld net nieuw zijn. Je wilt immers dat ze nog wat langer mee gaan.

Maar ja, we zijn  natuurlijk niet voor niets hippe moeders ;-), we willen dan wel leuke kaplaarsjes. Ik denk dan overigens meteen aan de leuke, gekleurde laarsjes van Bergstein en was dan ook heel erg blij toen ik hoorde dat ik een paar voor Milan uit mocht zoeken. Een kleur had ik ook al bedacht: geel. Voor een beetje vrolijkheid tijdens de sombere, donkere dagen.

Ik weet niet wat het is, maar het is misschien wel de eenvoud van deze laarsjes die ze zo leuk maakt. Samen met de vrolijke kleurtjes natuurlijk. Jouw kind kiest zijn of haar favoriete kleur en ze hebben er vervolgens heel veel plezier van!

Kijk je mee naar Milan en zijn gele Bergstein laarsjes?

Wat staan ze leuk hè? Ik heb gekozen voor de winterboots. Deze zijn extra warm en ik kan ze met het koord om zijn beentjes afsluiten. Zeker als je kind dunne benen heeft vind ik dat net wat mooier, maar het is ook praktisch.

Nu kan hij namelijk in de plassen stampen zonder dat er water aan de bovenkant de laars in gaat. Tijdens een boswandeling komen er ook geen takjes, blaadjes etc. in. Ideaal!

Afgelopen zondag was zo’n grijze dag en we gingen nog even een blokje om. Konden we meteen deze mooie foto’s maken. Milan werd vrolijk van de kleur en omdat hij zo vrolijk rond huppelde moesten voorbijgangers ook glimlachen. Wat een kleurtje allemaal teweeg kan brengen!

Als Milan uit dit paar Bergstein laarsjes is gegroeid, willen we zeker weer nieuwe shoppen! Wat is jouw favoriete kleur en voor welk model zou jij gaan? Laat het me weten in de comments hieronder.

P.s. Je vindt veel leuk nieuws op de Facebookpagina van Bergstein.

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *