Home + Ik schaam mij diep, dit is Milans schoenen collectie!

Ik schaam mij diep, dit is Milans schoenen collectie!

Ik heb het volgens mij al eerder verteld, maar wij zijn bezig met een grote opruimactie in huis. We willen graag voor de jaarwisseling alles hebben opgeruimd. Daarnaast wordt heel veel vervangen in het kader van een frisse start. Alle kasten en laatjes worden grondig doorgespit en we hebben inmiddels al flink wat zakken weggegooid, naar de vuilstort gebracht en er zijn nog vier grote zakken kleding naar het Leger des Heils gebracht.

Gisteren was de schoenenkast in de hal aan de beurt net als een grote mand met sjaals, mutsen etc. Ook daarvan is veel weggegaan, behalve van Milans schoenen…

Die had ik namelijk al uitgezocht aan het begin van het seizoen en ik dacht dat het wel meeviel met de hoeveelheid schoenen die hij had. Patrick dacht daar al anders over en ik moet bekennen dat hij gelijk heeft. Ik zei namelijk laatst al dat ik een blog wilde schrijven over Milans schoenen. Ik blog veel over kleding en de schoenen delven altijd een beetje het onderspit. Patrick moest toen al lachen en zei dat ik ze nooit allemaal tegelijk op de foto zou krijgen. Vond ik natuurlijk lichtelijk overdreven, maar ik moet nu dus eerlijk bekennen dat ik mij schaam.

Milan heeft namelijk veel meer schoenen dan mening meisje!

Heel veel bruin

Tijdens het opruimen zette ik alle paren naast elkaar en het zijn er 16! Veel ervan zijn bruine schoenen. Niet bewust, maar op de één of andere manier grijp ik daar toch vaak naar terug.

Wat verder opvalt is dat ik vaak hoge schoenen voor hem koop in plaats van lage. Nu was ik mij daar wel van bewust, want dat vind ik persoonlijk mooier. Uiteraard draagt hij wel sneakers in het voorjaar en de zomer. Toch gaat mijn voorkeur wel uit naar hoge sneakers, zeker onder een sweatpants of skinny jeans.

Goedkoop en duurder

Het is een mix van wat goedkopere schoenen en dure schoenen. Wat ik sowieso belangrijk vind is dat er een goed voetbed in zit en ze goed om zijn voeten sluiten. Hij draagt dus ook niet dagelijks zijn Uggs of Bergstein laarsjes. En winterschoenen koop ik liever van echt leer en ze moeten natuurlijk warm zijn.

Mijn favorieten

Of ik een favoriet heb? Nee, eigenlijk niet. Ik ben wel heel blij met de Replay sneakers. Dat waren van de zomer echte blikvangers en heel vrolijke schoenen. Verder zijn All Stars echte ‘all time favourites’, zijn de Bergstein laarsjes ideaal (zeker met de touwtjes) en vind ik ze allemaal even leuk.

Tja, stiekem heb ik nog wel wensen of eigenlijk één wens en dat zijn Dr. Martens schoenen. Die vind ik zó stoer! Verder moet hij deze allemaal even afdragen en zien we komend jaar wel wat hij nog past.

Ben ik de enige met zoveel schoenen voor haar kind? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 12 december 2016 / 10:58

    Wat een enorme collectie zeg! Hier groeien de voeten nog erg snel dus hebben wij het volgende;
    Benthe: 2 paar gympen, 1 paar regenlaarzen en een paar nette winterlaarsjes
    Youri: 1 paar gympen, 1 paar regenlaarzen en een paar winterschoenen

  2. 13 december 2016 / 08:55

    Oooooh ja dat zijn er wel veel hoor! Ik dacht dat mijn dochters er aardig wat hadden maar dat valt best mee: regenlaarzen, sneeuwlaarzen, nette leren laarsjes, sneakers, nette lage schoenen. En de jongste heeft dan ook nog keuze uit de oude schoenen vn haar zus.